Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Trebalo ga je nakon te gluposti odmah prodati. Zamisli da jedan Vieira, Henry ili Ljungberg takvo sto urade.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Marsal
- Kontakt:
Joj kad ga koke zabiše, kako grozomoran dan za Arsenal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa kad sudije direktno riktaju... FA ih gura cijele sezone. Sramota da Kane ne igra LS.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nas najtezi raspored je u toku, ovo se moralo desiti kad tad.
Bice gusto do kraja, uz sudije jos gusce ocito. Da je bilo pravde rezultati bi bili obrnuti.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
haha nevjerovatno, umjesto penala za watford i poraza kokoski i nase regularne pobjede danas i +8 u odnosu na njih, mi smo sada u poziciji da budemo na -4 nakon sto odigraju zaostale hahaha
Pa ko normalan treba da ovo prati dalje, kakva je ovo liga i kakav sport? Wtf? Bolje skupljati PM 2.5 cestice u tegle po Sarajevu.
Pa ko normalan treba da ovo prati dalje, kakva je ovo liga i kakav sport? Wtf? Bolje skupljati PM 2.5 cestice u tegle po Sarajevu.
Tuchel i Klopp ugusise sudije, mjesecima naglasavaju svaku sitnicu. Pep danas proziva slabu klupu. Samo nasi sveci sute, i pustaju ovo.VGS je napisao/la: ↑01 jan 2022, 18:04haha nevjerovatno, umjesto penala za watford i poraza kokoski i nase regularne pobjede danas i +8 u odnosu na njih, mi smo sada u poziciji da budemo na -4 nakon sto odigraju zaostale hahaha
Bukvalno niko zvanicno nista da spomene, jednostavno ne ide tako
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nego, prati li iko sta kaze zutilo? Povezujemo li se i s kim konkretno?
Ima li sanse ikakve da se onaj Tilemans ukrade lisicama?
Ima li sanse ikakve da se onaj Tilemans ukrade lisicama?
Ma daj Bože da bude šta u ovom roku, možda par prodaja/posudbi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sta mi je jedina negativnost danas je ESR. Svaka cast momku za golove, al mi precesto bjezi od lopte. Usao je svjez i nije se potrudio iskoristiti svjezinu nimalo. Isto sam ovo zamjerao Odegaardu al svaka cast momku, ne skriva se po terenu vise i igra muski

Meni Odegard igra perfektno u zadnje vrijeme, uvijek traži loptu, ima muda da pošalje rizičan pas j.ebi ga nekad ne uspije ali više volim i to nego da mu je svaka prvom do sebe. Jedino što nekad zna biti premlak u duelu ali to mu je ostalo iz La Farme, popravit će to on.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kako ti Arteta igra u zadnje vrijeme?anell je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:18Meni Odegard igra perfektno u zadnje vrijeme, uvijek traži loptu, ima muda da pošalje rizičan pas j.ebi ga nekad ne uspije ali više volim i to nego da mu je svaka prvom do sebe. Jedino što nekad zna biti premlak u duelu ali to mu je ostalo iz La Farme, popravit će to on.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Odegard dobar, nema sta.
Ne petlja, ne usporava igru, ne sluzi se alibi pasovima - sve ono sto smo trazili od jedne desetke, i sto je najbitnije igra dobro u kontinuitetu.
Ne petlja, ne usporava igru, ne sluzi se alibi pasovima - sve ono sto smo trazili od jedne desetke, i sto je najbitnije igra dobro u kontinuitetu.

To je pitanje za Jacka.bega_afc je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:25Kako ti Arteta igra u zadnje vrijeme?anell je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:18Meni Odegard igra perfektno u zadnje vrijeme, uvijek traži loptu, ima muda da pošalje rizičan pas j.ebi ga nekad ne uspije ali više volim i to nego da mu je svaka prvom do sebe. Jedino što nekad zna biti premlak u duelu ali to mu je ostalo iz La Farme, popravit će to on.
Kakva je grupa u Ghane, mogu li ispati?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nema njega više na forumu, nećemo nikada saznati.anell je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:42To je pitanje za Jacka.bega_afc je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:25Kako ti Arteta igra u zadnje vrijeme?anell je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:18Meni Odegard igra perfektno u zadnje vrijeme, uvijek traži loptu, ima muda da pošalje rizičan pas j.ebi ga nekad ne uspije ali više volim i to nego da mu je svaka prvom do sebe. Jedino što nekad zna biti premlak u duelu ali to mu je ostalo iz La Farme, popravit će to on.
Kakva je grupa u Ghane, mogu li ispati?

Ništa se ne sekiraj, mašinerija je uspostavljena, nije bitno ko se nalazi na terenu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- Marsal
- Kontakt:
Spominju se neka imena ali čini mi se da se više planira za ljeto nego sad.
Denis Zakaria iz BMG, ističe mu ugovor na kraju sezone, navodno smo u utrci za potpis.
Tu je i Renato Sanches ali je nerealno sad u januaru jer Lilleu ne treba para.
Dejan Kulusevski koji se nije snašao u Juventusu ali je pitanje i gdje bi igrao kod nas jer je ljevak koji igra desno, a mi tu imamo Saku pa i Pepea.
Zadnjih dana se spominje Bruno Guimares iz Lyona, 24 godine, zadnji vezni... Lyon traži 38 M£ za njega.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kad bismo mogli uzeti nekog dobrog napadaca, taman da se uigramo ovu polusezonu i da naredna bude odlicna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.