Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
adio Marinko odo ja u penziju...
Ima li Toma ovu stvar?
Mozda najjaca ikad. Pisham se na Tomu
Mozda najjaca ikad. Pisham se na Tomu
Zamisli probudis se sa ovakvom mrznjom i napacenoscu prema nekome ili necemu drugom. Ubio bih se prije jutarnje kafe haha
-
- Kontakt:
Ma dobar je @Tekashi lik , samo ga pere loš speed ...
Proći će ga danas , normalno je to kod njega .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Hajd super ondabombaysaphire je napisao/la: ↑02 jan 2022, 10:52Ma dobar je @Tekashi lik , samo ga pere loš speed ...
Proći će ga danas , normalno je to kod njega .

btw.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Stvarno mi je nevjerovatno da je onakva qurčina od filma kao što je "Toma" zaradio onoliko para.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nostalgija.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jan 2022, 12:21Stvarno mi je nevjerovatno da je onakva qurčina od filma kao što je "Toma" zaradio onoliko para.
I meni vala meh, nije mi ispunio ovaj hajp kakav je priređen.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pretpostavljam da je kod mlađe publike slabo prošao ovaj film, što mi je kada malo dublje razmislim i logično jer su ogromne razlike vakta/života u pitanju.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Meni je nevjerovatno da takva qurčina od forumaša kao što si ti je moderator na ovome forumu .BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jan 2022, 12:21Stvarno mi je nevjerovatno da je onakva qurčina od filma kao što je "Toma" zaradio onoliko para.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Potpuno obrnuto, provincijalčići se ufurali da su boemi za povraćanja kad ih vidimOldFashioned je napisao/la: ↑02 jan 2022, 12:42Pretpostavljam da je kod mlađe publike slabo prošao ovaj film, što mi je kada malo dublje razmislim i logično jer su ogromne razlike vakta/života u pitanju.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
yebo majku pa za nepovjerovati. Prijatelji ovoga momka iz Splita što je nestao u BG kad su skontali da ga nema, malo oko kluba pogledali i vratili se u smještaj pa ako se ne vrati do ujutro zvaće policiju
pored nekih prijatelja neprijatelji ti nisu potrebni

pored nekih prijatelja neprijatelji ti nisu potrebni
Sta kaze,nakon nekog vremena shvatili da ga nema 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Možda su ga jarani i gepekovali pa se malo prave ludi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Miley zna bosanski
Već vidim komentare Srba "bOsAnSki ne postoji, Amerika ovim želi da ga promoviše

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa eno kažu da je Bakir finansirao Aidu. Kae snimana je po priči koju SDA propagira hahahahahahah.
Čak su napravili neki klip na ytbu u kome pokazuju da ona žena zapravo nije onako ispipana kad je došla na pregovore. Glupani zatucani nisi shvatili da je ono pipanje zapravo metafora za ogavna silovanja koja u filmu nisu prikazana.
Čak su napravili neki klip na ytbu u kome pokazuju da ona žena zapravo nije onako ispipana kad je došla na pregovore. Glupani zatucani nisi shvatili da je ono pipanje zapravo metafora za ogavna silovanja koja u filmu nisu prikazana.
41:34
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.