FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako ljudi misle samo na osnovu toga što su konstantni u timu da su dobri igrači...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne, nego je imao 27 godina kad je došao. Došao je nakon teske povrede koljena, i dosta dugo ne igranja.samoSA je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:24Slazem se ja sa tim od 50 jednog ces ubost da pokida medjutim to nije put kojim Sarajevo treba icinapoleon72 je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:18Ni Milicevic nije igrao godinu dana pa pokidao ovdje.
Suljic da je bio standardan u Madjarskoj, ne bi dosao ovdje, isao bi bilo gdje drugo. Nasa liga je zadnja stanica svakom igracu.
Imamo akademiju,odlicne uslove za nasu ligu,vlasnika itd treba uzimati-kupovati talente iz BiH a ne ove vracati sa +31 od koga nemas nista sem eventualno dobiti komsije i slavit to kao ligu prvaka.Valjda nam ciljevi trebaju biti veci mada sam se pomirio sa tim da to necu nikad docekat,zato nam i jest jad i bjeda od posjete,clanskih pa na dalje
P.s Milicevic kad je dosao imao je oko 23 god
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sve im smeta kako nema Sabrine voljene,kada je celava ubleha u talu sa Sabrom placala obestecenja za neke ko fol Zidane koji je u istoj situaciji bio ko Suljic sad,onda se sutilo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:09A šta bi pitari, krilo iz lige petice koje je u vrhuncu forme![]()
![]()
Biti presretan da šejtan dolazi, udarati se nogom u guzicu.
Puna podrska za Mirvica

Izvinjavam se, do meneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:32Ne, nego je imao 27 godina kad je došao. Došao je nakon teske povrede koljena, i dosta dugo ne igranja.samoSA je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:24Slazem se ja sa tim od 50 jednog ces ubost da pokida medjutim to nije put kojim Sarajevo treba icinapoleon72 je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:18
Ni Milicevic nije igrao godinu dana pa pokidao ovdje.
Suljic da je bio standardan u Madjarskoj, ne bi dosao ovdje, isao bi bilo gdje drugo. Nasa liga je zadnja stanica svakom igracu.
Imamo akademiju,odlicne uslove za nasu ligu,vlasnika itd treba uzimati-kupovati talente iz BiH a ne ove vracati sa +31 od koga nemas nista sem eventualno dobiti komsije i slavit to kao ligu prvaka.Valjda nam ciljevi trebaju biti veci mada sam se pomirio sa tim da to necu nikad docekat,zato nam i jest jad i bjeda od posjete,clanskih pa na dalje
P.s Milicevic kad je dosao imao je oko 23 god

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nista brate, nego sam te ispravio samo radi primjera šejtana. Ok, poštujem mišljenje tvoje, ali sumnjam da možemo ikog boljeg dovesti. Možda bi Santos bio dobar, ali nemamo mi love za njega.samoSA je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:35Izvinjavam se, do meneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:32Ne, nego je imao 27 godina kad je došao. Došao je nakon teske povrede koljena, i dosta dugo ne igranja.samoSA je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:24
Slazem se ja sa tim od 50 jednog ces ubost da pokida medjutim to nije put kojim Sarajevo treba ici
P.s Milicevic kad je dosao imao je oko 23 god![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Očekujemo Suljića kad ono neko treći dođe
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ako sam dobro skontao, FK Sarajevo u PES-u, i SFK sa nama u CS-u.
U ovoj emisiji se između ostalog pričalo o tome, pa pogledaj ako te zanima.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Sutra ocekujem da imenuju trenera, 7 dana pred pocetak priprema nema se tu sta odugovlaciti.
Najbitnije je naci neki balans u igrackom kadru.
Forsitati 3,4 super talentovana mlada igraca ,vezati dobrim ugovorima i na njima uzimati lovu.Ne nikako kako ovde neki zagovaraju ,bolje akademac nego Suljic na uškrb rezultata.Ali nisam pobornik ni titule sa 30 to godisnjacima,pa opet za godinu nanovo formirati ekipu.
Broj jedan cilj Sarajeva mora biti titula ,promorisanje i prodaja 3,4 mlada igraca.
Forsitati 3,4 super talentovana mlada igraca ,vezati dobrim ugovorima i na njima uzimati lovu.Ne nikako kako ovde neki zagovaraju ,bolje akademac nego Suljic na uškrb rezultata.Ali nisam pobornik ni titule sa 30 to godisnjacima,pa opet za godinu nanovo formirati ekipu.
Broj jedan cilj Sarajeva mora biti titula ,promorisanje i prodaja 3,4 mlada igraca.
I Luki Jovicu je karijera u padu od kad je u Realu, nije on za nas.
Treba nam neko ko konstantno igra i zabija po 30+ golova.
Pozivamo sve navijače FK Sarajevo da prijave svoje ekipe za učešće na turniru u malom fudbalu u čast ubijenog Vedrana Puljića. Na ovaj način pokazujemo da će naš Vedran uvijek ostati u našem kolektivnom sjećanju i da ćemo tražiti pravdu na svaki mogući način dok god dišemo.
Turnir će se održati u Centru Skenderija u nedelju, 23. januara 2022. godine. Na turniru može učestvovati 16 ekipa, a prijave možete izvršiti u shopu UNFKS do 14. januara 2022. godine. Turnir će se igrati po principu 5+1 sa neograničenim brojem izmjena. Kotizacija po ekipi iznosi 70KM, a sav novac od prijava će biti uplaćen u humanitarne svrhe u saradnji sa organizacijom pomozi.ba. Na turniru će u prodaji biti i marketing grupe, a biti će i kutak za djecu koja će imati priliku da se druže sa igračima našeg Kluba. Detaljne informacije ćemo objaviti blagovremeno.
Sjever pamti te, Puljiću Vedrane!

@MortemHz, pravi ekipu forumasa
Turnir će se održati u Centru Skenderija u nedelju, 23. januara 2022. godine. Na turniru može učestvovati 16 ekipa, a prijave možete izvršiti u shopu UNFKS do 14. januara 2022. godine. Turnir će se igrati po principu 5+1 sa neograničenim brojem izmjena. Kotizacija po ekipi iznosi 70KM, a sav novac od prijava će biti uplaćen u humanitarne svrhe u saradnji sa organizacijom pomozi.ba. Na turniru će u prodaji biti i marketing grupe, a biti će i kutak za djecu koja će imati priliku da se druže sa igračima našeg Kluba. Detaljne informacije ćemo objaviti blagovremeno.

@MortemHz, pravi ekipu forumasa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se vec tjera treba otjerati ove prije nego dodju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mogli bi Josipa Drmica dovesti

Do smrti odani!
- napoleon72
- Kontakt:
KLub bi trebao poslat skaute ovdje i trojici najboljih dat ugovore. Nece sjgurno bit gori od nekih prvotimaca.zlo87 je napisao/la: ↑02 jan 2022, 16:36Pozivamo sve navijače FK Sarajevo da prijave svoje ekipe za učešće na turniru u malom fudbalu u čast ubijenog Vedrana Puljića. Na ovaj način pokazujemo da će naš Vedran uvijek ostati u našem kolektivnom sjećanju i da ćemo tražiti pravdu na svaki mogući način dok god dišemo.
@MortemHz, pravi ekipu forumasa![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Repuh i Prljaca u SS.
Zamisli tandema
Zamisli tandema
- feniksptica
- Kontakt:
Braco jos i tjt. Sancho i ekipa zadovoljni ( I nemoj ubleho da mi pricas da sam Sabrin kad sam i ja bio za da ode. Ubleho )
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da je mirza vec bi mahala sve znala 
"Premda je Sarajevo mamac za mnoge trenere, iako Husref Musemić i Mirza Varešanović među navijačima najbolje kotiraju za klupu"

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Proximic, riki46 i 57 gostiju.