Kako ce bit provakserski kad je film najavljen prije korone?
Osnovna ideja filma je kritika na klimatske promjene, situacija sa koronom im je dosta samo kao kec na desetku.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako ce bit provakserski kad je film najavljen prije korone?
Hajde pitaj. Evo odgledah i nemam primjedbi. Jos nakon filma nasao stvari koje su izmisljene i nista mi nije zasmetalo.
Neam pojma, a i koga boli qrac
Niko pa ni Bjelogrlic nije rekao da je to film cista njegova biografija vec su se vodili njegovom biografijom a pri tome imali umjetnicku slobodu i to je sasvim legitimno kad se tako postavi
Trunks je napisao/la: ↑02 jan 2022, 15:22The Matrix Resurrections
Kada se uzme u obzir da druga dva dijela nisu dali konkretne odgovore na prvi dio koji je definitivno najbolji u seriji filmova, onda se nije ni očekivalo nešto posebno od novog nastavka. Kao što se moglo i pretpostaviti, sve je recimo u nekom nepoznatom loopu i ovaj nastavak se većim dijelom vraća na događaje iz prethodnih filmova ove franšize, ali ima svoje scene, bez sumnje. Jednostavno, radi se o filmu koji se gleda zbog legendi Carrie-Anne Moss i Keanua. To je to.
Trinity and Neo forever.![]()
Rame uz rame sa holivudskim biopicima. Ništa lošiji nije od Bohemian Rhapsodyja.
Zar je unpopular? Citav svijet se slaze da je prvi masterpiece, a druga dva smece.ReX je napisao/la: ↑02 jan 2022, 23:16Unpopular opinion(?) ali meni je Matrix jedna od naj najprecijeniji fransiza sto postoji. Prvi film je dobar, zabavan, nesto novo (tada bilo), sve sve stoji, ali ova ostala dva u trilogiji su daleko ispod nekog prosjeka, da ne kazem sranje i mescini bi radije gledo Legally Blonde nego ta dva filma. Cetvrti ne planiram svakako gledat jer nemam ni promilu interesovanje. Iskreno nikad nisam razumio hajp za te filmove, vidim reactori furaju to na YT medju glavnim "oruzjem" za views ali eto ocigledno sam u manjini haha. Moje misljenje, a ako ima raje ovdje sto voli tu fransizu onda more power to you.![]()