A to sto smo ispusila dva vrlo dobra trenera zbog debilnih navijaca i njihovih zahtjeva, vise niko i ne govori o tome.

Gasi sve.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa Jović je solidan trener, u odnosu na blitvara top.
Da al koji ce nam k istroseni trener od 60 godina, zasto ne dovest npr Topica ili nekog mladjeg zeljnog dokazivanja, a ne ovako se vrtimo u krug. Jovic me uvijek asocira na Jagodica ne znam sto al et.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jan 2022, 00:10Pa Jović je solidan trener, u odnosu na blitvara top.
Topić NIKAKVOG iskustva nema, to bi bio rizičan potez, on se ubio za poziciju SDa..Aduka87 je napisao/la: ↑03 jan 2022, 00:16Da al koji ce nam k istroseni trener od 60 godina, zasto ne dovest npr Topica ili nekog mladjeg zeljnog dokazivanja, a ne ovako se vrtimo u krug. Jovic me uvijek asocira na Jagodica ne znam sto al et.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jan 2022, 00:10Pa Jović je solidan trener, u odnosu na blitvara top.
Misliš na Hibernians s Malte (5:2 i 4:4). Nisu oni toliki amateri kao iz San Marina, da smo protiv sanmarinske ekipe primili 6, trebali smo se već ugasiti.
Ali su ipak amateri. Znam onaj neki brazilac, sto radi ko ribar nas unistio.SarajevoForza je napisao/la: ↑03 jan 2022, 08:14Misliš na Hibernians s Malte (5:2 i 4:4). Nisu oni toliki amateri kao iz San Marina, da smo protiv sanmarinske ekipe primili 6, trebali smo se već ugasiti.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, mire971, Semrush [Bot] i 23 gosta.