FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Bod od LP. Anton Chigurh se ne šali. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Super bitna pobjeda sa četiri startera i bez klupe. Sasvim dovoljno što se tiče komentara utakmice.
Srećom protiv Granade tek za sedam dana. Čini mi se da je u Španiji protokol sedam dana karantina, tako da bi se mogli neki igrači vratiti ako budu negativni.
Srećom protiv Granade tek za sedam dana. Čini mi se da je u Španiji protokol sedam dana karantina, tako da bi se mogli neki igrači vratiti ako budu negativni.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
3 velika boda
Prvo poluvrijeme solidni a drugo slabije. Zadnjih 10-15 minuta za zaborav. Hvala TerS za spašena 2 boda
Nadam se da će ovaj gol otvoriti vrata i DeJongu i nama
Prvo poluvrijeme solidni a drugo slabije. Zadnjih 10-15 minuta za zaborav. Hvala TerS za spašena 2 boda
Nadam se da će ovaj gol otvoriti vrata i DeJongu i nama
Alba i Alves su na zadnjem testiranju bili negativni tako da bi trebali biti dostupni za utakmicu u kupu.
Brko iz druge galaksije!!!
Joj da mi se vratit u te lipe dane...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zaslužena pobjeda, naročito važna iz aspekta odsustva mnogih igrača.
Neke kritike mi nisu jasne, to je ovdje svakako uobičajeno, ali i nevažno.
Gledam tablicu. Sa prosutim bodovima protiv "malih" ekipa bi bili pod samim vrhom
sa zaostankom od tri boda iza RM. Šteta. Biće ovo dobro.
Neke kritike mi nisu jasne, to je ovdje svakako uobičajeno, ali i nevažno.
Gledam tablicu. Sa prosutim bodovima protiv "malih" ekipa bi bili pod samim vrhom
sa zaostankom od tri boda iza RM. Šteta. Biće ovo dobro.
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 03 jan 2022, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
ovi twiteraši pišu da je Morata skoro tu, dobar igrač dovoljno da nas progura do drugog mjesta, ali nisam siguran da je za duže vrijeme
očito Xavi ide na sigurno sa ovima što znaju španski i ne treba im dugo da se uklope
očito Xavi ide na sigurno sa ovima što znaju španski i ne treba im dugo da se uklope
Jel ovo depay na izlaznim vratima?Realno **** od igraca ali ako ce dovesti Moratu umjesto njega nikakve logike, jos veca ****.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Morata kakav god da je sigurno nije veći kloc od nizozemskog Riada Bajića. Biće nam daleko najbolji napadač što je najtužnije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma nema sanse. Sve dok se Ferran ne registruje nema dolaska novi igraca. Mozda Barcelona ima neku vrstu dogovora sa njim, Cavanijem i slicno ali do nekog prelaska nece doci dok se prvo opet kazem Ferran ne "zavrsi" skroz.
Pedri i Ansu se vratili treninzima. Mogli bi se vratiti iduceg vikenda.

@igrajlopte 🐦
Nego sta mislite za ovaj scenario? Koliko god Barcelona bila u qovnima nekako mi ne zvuci toliko suludo ipak imajuci u vidu sve.
Na ljeto 2022:
Real potpisuje Mbappea.
Barca potpisuje Haalanda.
Ide novi "rat", vraca se polahko El Clasico na velika vrata i stvara se novi hajp oko klubova. Ili sto bi djeca rekla, nova era.

Na ljeto 2022:
Real potpisuje Mbappea.
Barca potpisuje Haalanda.
Ide novi "rat", vraca se polahko El Clasico na velika vrata i stvara se novi hajp oko klubova. Ili sto bi djeca rekla, nova era.

@igrajlopte 🐦
ReX probudi se 2022. je godina
Nije mi jasan Xavi sta vidi u spanskom Braithwaiteu.
Nastavlja se gomilanje prosjecnih mediokeiternih napadaca tipa Morata, Luk DeJong, Braithwaite, Boateng itd.. sa takvim igracima dokazano nema golova.
Nastavlja se gomilanje prosjecnih mediokeiternih napadaca tipa Morata, Luk DeJong, Braithwaite, Boateng itd.. sa takvim igracima dokazano nema golova.
Moras biti malo realan, koga mogu dovesti da je neka klasa? Nemoj nerealnih zelja samo, razocarat ces se... Morata kakav god da je upgrade je u odnosu na sve sto imate sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba pristati na razmjenu Dembele - Martial.
Inače De Jong sinoć ponovo slab. Nije u pitanju pozicija, dječko je mentalno skroz pao.
Inače De Jong sinoć ponovo slab. Nije u pitanju pozicija, dječko je mentalno skroz pao.
Ne mogu dovesti neku klasu, pa hajmo dovesti panja Moratu, za kojeg se inace otimaju svi

O tome pišem vec nekoliko puta - bolje ne dovoditi nikako, nego takve levate i davati im pare. Neces se nista poboljstati, neces poceti zabijati golove a sebi tovariš bezvezne igrace.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 jan 2022, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Xavi pravi reprezentaciju Spanije u Barceloni..Ocito mu se svidja sta Enrique radi sa ovim mladicima..jedino ovako mogu opravdati tu zainteresovanost za Moratu, ako je istinita..Halanda ne bih volio, realno ni jedan jedini igrac iz Dortmunda izuzev Lewe i Gundogana nista nije pokazao u drugom klubu..Dembele, Pulisic, Sahin, Sancho itd. niko ni blizu nije igrao ono sto je igrao u Dortmundu..S pravom sumnjam i u Halanda, nije to tip spica za Barcu, te visoke 9-ke tu ne prolaze, kad nije Ibrahimovic nece ni on.
Nisam ni ja za Moratu, najviše zbog toga što bi na duže staze zatvorio transfer potencijalne 9-ke. Strpiti se i pokriti s ovim što se ima do ljeta i sačekati bolje opcije. Haalanda ne isključujem.
Dembelea se riješiti pod cijenu bilo koga.
Slažem se. Razmjena Dembele -Martial je sasvim solidna. Ali izgleda da su pukli na Moratu i to je toRajaz je napisao/la: ↑03 jan 2022, 15:10Nisam ni ja za Moratu, najviše zbog toga što bi na duže staze zatvorio transfer potencijalne 9-ke. Strpiti se i pokriti s ovim što se ima do ljeta i sačekati bolje opcije. Haalanda ne isključujem.
Dembelea se riješiti pod cijenu bilo koga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.