Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

mirsad993
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la mirsad993 » 03 jan 2022, 16:54

dscile je napisao/la:
03 jan 2022, 16:45
mirsad993 je napisao/la:
03 jan 2022, 16:36
Evo srpski portali objavili snimke sa kamera ovog momka iz Splita, haman da je od 01:45h do 02:45h trčkarao ulicama iz nekog razloga, zaustavio taxi, taksista ga nije pustio unutra a mozda nije ni tražio da udje mozda neku informaciju samo, i zadnji snimak kako pliva u rijeci, bas čudno ili je neka jaka droga ili se bas nesto desilo pa je bježao sta li vec.
Eto sad nek policija na osnovu snimaka nadje taksistu da ispita sta je pričao sa njim, ima i par prolaznika sigurno je neko nesto vise vidio. Inace lik trci u majici kratkih rukava i ulazi u rijeku
Upravo sam pogledao snimke i prvo sto sam pomislio jeste neki izrazito los trip od droge. Sad, njegovi drugovi najbolje znaju jesu li sta konzumirali ili im je mozda neko nesto uvalio. Ne znam sta bi mogao biti drugi razlog da ti na nekih 5-6 stepeni trcis ulicama Beograda i posle udjes u Savu. Ocigledno da ona prica o pisanju u Savu i slucajnom padu vise nema osnovu.

Ovo me bas podsjeca na onog Svabu sto je nestao u Bugarskoj prije nekoliko godina. Isto ga snimile kamere kako bjezi sa aerodroma, kao da ga neko ganja. Frajer preskocio ogradu i vise niko ga nikada nije ni vidio.. i dalje se ne zna sta je bilo.
I ja najprije mislim da je neka droga u pitanju, jer kao prvo drugovi su puno čekali, vjerovatno dok se svi "otrijezne" a i niko normalan ne trči više od sat vremena ko bez glave u kratkim rukavima po ovakvom vremenu, po trčanju baš i ne djeluje da je pijan.
Zanima me samo sta je sa taxistom pricao a čini se da su imali neku konverzaciju.
Čuo sam i ja za slučaj ovog sa aerodroma lik umislio da ga neko prati tako je možda i ovaj

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 jan 2022, 16:56

mirsad993 je napisao/la:
Evo srpski portali objavili snimke sa kamera ovog momka iz Splita, haman da je od 01:45h do 02:45h trčkarao ulicama iz nekog razloga, zaustavio taxi, taksista ga nije pustio unutra a mozda nije ni tražio da udje mozda neku informaciju samo, i zadnji snimak kako pliva u rijeci, bas čudno ili je neka jaka droga ili se bas nesto desilo pa je bježao sta li vec.
Eto sad nek policija na osnovu snimaka nadje taksistu da ispita sta je pričao sa njim, ima i par prolaznika sigurno je neko nesto vise vidio. Inace lik trci u majici kratkih rukava i ulazi u rijeku
Pokusao je da udje u taxi, fino se vidi kako pokusava da otvori vrata a ona zakljucana
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 03 jan 2022, 17:04

dscile je napisao/la:
03 jan 2022, 16:45
mirsad993 je napisao/la:
Upravo sam pogledao snimke i prvo sto sam pomislio jeste neki izrazito los trip od droge. Sad, njegovi drugovi najbolje znaju jesu li sta konzumirali ili im je mozda neko nesto uvalio. Ne znam sta bi mogao biti drugi razlog da ti na nekih 5-6 stepeni trcis ulicama Beograda i posle udjes u Savu. Ocigledno da ona prica o pisanju u Savu i slucajnom padu vise nema osnovu.

Ovo me bas podsjeca na onog Svabu sto je nestao u Bugarskoj prije nekoliko godina. Isto ga snimile kamere kako bjezi sa aerodroma, kao da ga neko ganja. Frajer preskocio ogradu i vise niko ga nikada nije ni vidio.. i dalje se ne zna sta je bilo.
Dobro me podsjeti na taj slucaj u Bugarskoj. Najlogicnije dodje da je droga u pitanju u oba slucaja. Totalno nenormalno ponasanje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 jan 2022, 17:04

pjan ovako trčati sigurno ne bi mogao, e sada s obzirom na snimak da je plivao u vodi nažalost sve je moguće

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 03 jan 2022, 17:06

Jedno je sigurno, iz vode vise nije ni izasao :yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 jan 2022, 17:09

Apolon je napisao/la:
03 jan 2022, 17:06
Po cemu je sigurno?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 jan 2022, 17:10

ma garant se napio bas usput nesto i zavrsio pa ga prenosi spucali ... kakvih sam scena vidio kad se neko napije sve je moguce pogotovo od debilnih poteza tipa kupanja u fontani, trcanja i slicno do agresive neke ... vjerovatno izasao vani pis bacit pa produzio jbga nesretan slucaj bas nidze veze i raja jbt u drugom gradu a nema ti havera sat i vise ne bitno jesi se i ti drogirao ili pio ... haj da se s nekom curom skontao pa kazes idem dalje al eto bas crnjaka ...

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 03 jan 2022, 17:19

Kaunas je napisao/la:
03 jan 2022, 17:09
Apolon je napisao/la:
Po cemu je sigurno?
Alkohol, hipotermija, Sava :yawn:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jan 2022, 17:22

Ma ovo je neki teski trip, nema sta drugo biti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 jan 2022, 17:26

Otac i prijatelji su naveli da je na sebi imao crne patike,ovaj nosi bijele?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jan 2022, 17:26

bob je napisao/la:
03 jan 2022, 17:10
ma garant se napio bas usput nesto i zavrsio pa ga prenosi spucali ... kakvih sam scena vidio kad se neko napije sve je moguce pogotovo od debilnih poteza tipa kupanja u fontani, trcanja i slicno do agresive neke ... vjerovatno izasao vani pis bacit pa produzio jbga nesretan slucaj bas nidze veze i raja jbt u drugom gradu a nema ti havera sat i vise ne bitno jesi se i ti drogirao ili pio ... haj da se s nekom curom skontao pa kazes idem dalje al eto bas crnjaka ...
Ma vjerovatno su kontali da je nestao sa kakvom malom, pa zaboravili skroz na njega neko vrijeme i sjetili se kasno. Popilo se, tamo, vamo. Prodje par sati i ne skontas koliko je prošlo. Samo su trebali odmah zvati policiju čim su skontali da mu je jakna i dalje tu.

Vjerovatno je negdje u Savi, upao, spucala ga hladna voda i nije stigao izaći na vrijeme. Da je na kopnu pojavila bi se bilo kakva snimka sa kamera. Nadam se da sam u krivu, ali...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 jan 2022, 17:28

Apolon je napisao/la:
03 jan 2022, 17:19
Kaunas je napisao/la:
Apolon je napisao/la:
Po cemu je sigurno?
Po ovom snimku je bas prisebno izgledao u vodi, snazno zamahivao, doduse udaljavao se od obale ali izgledalo je kao da je pri sebi. Plus momak je vaterpolista, ne vjerujem da ga poprilicno tu noc mirna Sava tako lako zadrzala da dodje do obale ako nije bio pod uticajem narkotika.

Jedna stvar mi jos zapade za oci, kad trci bijele patike, kad se vraca sa nekom curom onda su crne... pritisnuti drustvo, naci taksistu i djevojku sa snimka, ako je on stvarno na snimku, rijesena misterija.
L-Train je napisao/la:
03 jan 2022, 17:26
Otac i prijatelji su naveli da je na sebi imao crne patike,ovaj nosi bijele?
Ovaj nosi bijele sve vrijeme osim kad sa onom curom trci, tad su crne. :wtf:
15.10.2013.

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 03 jan 2022, 17:37

Kaunas je napisao/la:
03 jan 2022, 17:28

Po ovom snimku je bas prisebno izgledao u vodi, snazno zamahivao, doduse udaljavao se od obale ali izgledalo je kao da je pri sebi. Plus momak je vaterpolista, ne vjerujem da ga poprilicno tu noc mirna Sava tako lako zadrzala da dodje do obale ako nije bio pod uticajem narkotika.

Da je bio priseban, ne bi trcao po Beogradu duboko iza ponoci kao ni ulazio u vodu, tako da ta prica o prisebnosti ne stoji, sto samim tim njegove sanse za prezivljavanje u ovakvim okolnostima i uslovima smanjuje na minimum. :yawn:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 jan 2022, 17:38

Otelo je napisao/la:
03 jan 2022, 17:26
bob je napisao/la:
03 jan 2022, 17:10
Ma vjerovatno su kontali da je nestao sa kakvom malom, pa zaboravili skroz na njega neko vrijeme i sjetili se kasno. Popilo se, tamo, vamo. Prodje par sati i ne skontas koliko je prošlo. Samo su trebali odmah zvati policiju čim su skontali da mu je jakna i dalje tu.

Vjerovatno je negdje u Savi, upao, spucala ga hladna voda i nije stigao izaći na vrijeme. Da je na kopnu pojavila bi se bilo kakva snimka sa kamera. Nadam se da sam u krivu, ali...
ma da slazem se .. jbga u clubu zezancija i cuga sati prolete kao sto kazes .. jel se ono slicno desilo u Sa isto za novu, kad je u miljacku upao pjan, prije 2,3 godine ...

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 jan 2022, 17:43

Apolon je napisao/la:
03 jan 2022, 17:37
Kaunas je napisao/la:

Da je bio priseban, ne bi trcao po Beogradu duboko iza ponoci kao ni ulazio u vodu, tako da ta prica o prisebnosti ne stoji, sto samim tim njegove sanse za prezivljavanje u ovakvim okolnostima i uslovima smanjuje na minimum. :yawn:
Pod priseban ne mislim psihicki, vec fizicki, tj da je imao snage toliko da trci, pa onda poprilicno snazno da pliva u Savi. Adrenalin valjda, sad pitanje je od cega.
15.10.2013.

NHL
Kontakt:

Post Postao/la NHL » 03 jan 2022, 17:58

Nemoguće da bježi od nekoga, čisti utjecaj psihodelika.

KingsReturn
Kontakt:

Post Postao/la KingsReturn » 03 jan 2022, 18:00

harden je napisao/la:
03 jan 2022, 17:22
Ma ovo je neki teski trip, nema sta drugo biti.
Znaš ti,bio si u slicnim situacijama.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 jan 2022, 18:10

harden je napisao/la:
03 jan 2022, 16:25
Ma nema od slijetanja u Sa nista, mi 25og nismo mogli sletiti a bilo puno bolja situacija... zimi ili je vjetar ili je smog, kako god u Sa tesko slijece :mrgreen:
6 letova je danas sletilo , još 6 bi trebalo bez problema nema sada magle .
Prošle godine samo 2 dana su bila problematična , sve je bilo super .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 03 jan 2022, 18:13

Isplivace les za mesec-dva kod Golupca. Vec sada je u Dunavu.
U Savu ili Dunav se u ovo doba godine ne skace niposto. Nesrecni decko to nije znao. Nazalost nije prvi koji je dosao sa strane u Beograd i ovako se utopio. Precenio je sebe, da li u nekom tripu, da li pod dejstvom opijata, nema razlike. I iz Save i iz Dunava se u reonu Beograda vadi sljunak, mnogo je virova, matica je jaka i brza, odvlaci, vodostaj je visok, tu je i usce, a hladna voda. Jednostavno preseklo ga i odnelo nizvodno.
Zao mi je tog oca i porodice, cekaju u neizvesnosti, ode ti dete od kuce i nikada ga vise ne vidis. Ne daj boze nikome.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 jan 2022, 18:17

Kaunas je napisao/la:
Apolon je napisao/la:
03 jan 2022, 17:19
Kaunas je napisao/la:

Po cemu je sigurno?
Nisi svjestan sta je voda na ovim temperaturama. Sva krv ti ide u vitalne organe, a udovi ostaju bez iste u roku od 2-3 min max. Jos kad tome dodamo da imas odjecu na sebi, to je dodatnih par desetina kg.

Nisam nikad plivao za Krst 19.01. ali momci koji jesu kazu da je jaaako zayebano. Hoces da udises vazduh, a ne mozes, pluca se skupe kao narandza. Ruke i noge utrnu kao kada su pod anestezijom.. :crazy:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.