I ja najprije mislim da je neka droga u pitanju, jer kao prvo drugovi su puno čekali, vjerovatno dok se svi "otrijezne" a i niko normalan ne trči više od sat vremena ko bez glave u kratkim rukavima po ovakvom vremenu, po trčanju baš i ne djeluje da je pijan.dscile je napisao/la: ↑03 jan 2022, 16:45Upravo sam pogledao snimke i prvo sto sam pomislio jeste neki izrazito los trip od droge. Sad, njegovi drugovi najbolje znaju jesu li sta konzumirali ili im je mozda neko nesto uvalio. Ne znam sta bi mogao biti drugi razlog da ti na nekih 5-6 stepeni trcis ulicama Beograda i posle udjes u Savu. Ocigledno da ona prica o pisanju u Savu i slucajnom padu vise nema osnovu.mirsad993 je napisao/la: ↑03 jan 2022, 16:36Evo srpski portali objavili snimke sa kamera ovog momka iz Splita, haman da je od 01:45h do 02:45h trčkarao ulicama iz nekog razloga, zaustavio taxi, taksista ga nije pustio unutra a mozda nije ni tražio da udje mozda neku informaciju samo, i zadnji snimak kako pliva u rijeci, bas čudno ili je neka jaka droga ili se bas nesto desilo pa je bježao sta li vec.
Eto sad nek policija na osnovu snimaka nadje taksistu da ispita sta je pričao sa njim, ima i par prolaznika sigurno je neko nesto vise vidio. Inace lik trci u majici kratkih rukava i ulazi u rijeku
Ovo me bas podsjeca na onog Svabu sto je nestao u Bugarskoj prije nekoliko godina. Isto ga snimile kamere kako bjezi sa aerodroma, kao da ga neko ganja. Frajer preskocio ogradu i vise niko ga nikada nije ni vidio.. i dalje se ne zna sta je bilo.
Zanima me samo sta je sa taxistom pricao a čini se da su imali neku konverzaciju.
Čuo sam i ja za slučaj ovog sa aerodroma lik umislio da ga neko prati tako je možda i ovaj