Valjda i Tatar ide. Zakuhao na treningu opasno hoce da ide.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ne kontam? Dal je bio Liverpoolu a Mak u Udineseu? imaju ljudi prejake veze što zbog Fazlagića što zbog Mirze.Akta je napisao/la: ↑03 jan 2022, 16:00Kakve ti samo imas izjaveSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑03 jan 2022, 15:50Jedina dobra stvar su njegove veze, čovjek uvalio antitalente od sinova Liverpoolu i Udineseu jbt.![]()
![]()
![]()
![]()
Slusas li ti sebe, uopste?
Lik prica o Liverpulu i Udineseu u najmanju ruku kal da su Dzerzelez zenica![]()
Vjerovatno ti je htio reći da u Liverpoolu i Udineseu nisu levati da potpišu baš svakog na osnovu tih veza.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑03 jan 2022, 16:13ne kontam? Dal je bio Liverpoolu a Mak u Udineseu? imaju ljudi prejake veze što zbog Fazlagića što zbog Mirze.Akta je napisao/la: ↑03 jan 2022, 16:00Kakve ti samo imas izjaveSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑03 jan 2022, 15:50
Jedina dobra stvar su njegove veze, čovjek uvalio antitalente od sinova Liverpoolu i Udineseu jbt.![]()
![]()
![]()
![]()
Slusas li ti sebe, uopste?
Lik prica o Liverpulu i Udineseu u najmanju ruku kal da su Dzerzelez zenica![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Pa ne znam baš, ok za Liverpool i Dala, ali evo recimo taj Mak, kod nas je bio u rezervnom sastavu kadeta u svojoj generaciji, igrao federalnu ligu jer nije bio dovoljno dobar za ove najjače. Mirza ga je odveo u Olimpik i tamo mu dao da igra, ali nije bio ništa specijalno, onda je odjednom iskočila ta opcija za Italiju, ali dečko baš ni po čemu nije pokazivao da može biti i prosječan premijerligaški fudbaler, a ne nešto više.
Ne tvrdim da kod nas neko bolje zna procijeniti nego Udinese, ali Maka jesmo bolje procijenili nego oni.
Što se Ališaha tiče, nije momak netalentovan, ali je po onom što sam ja gledao za jedno dvije klase sporiji od Alena Mustafića. Tako da, mrka kapa što se mene tiče. Ali ja nisam nikakav ekspert, možda ja griješim. Ne znam baš da li je zbog menadžera potpisao, on je uvijek bio među najboljim igračima u svojim generacijama, ali tamo gdje mu ta brzina nije stvarala problem i gdje je mogao nadoknaditi impoznantnom fizičkom figurom. U seniorima gubi tu prednost, pa ćemo vidjeti šta će biti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da stavis ove naše igrace u strogi režim prehrane i nabijes fizicku spremu do maksimuma (nije misljeno kondicija, da mozes trčati 15km,vec eksplozivnost, brzina) bili bi svi brzi za minimum 30%.
Al jbg za sad nam je tako, da igrači udaraju po cevapima, kolacima, pivi i onda mi očekujemo od njih neku brzinu i eksplozivnost, a oni vec nakon 30 min tempa PL BiH pregore.
Al jbg za sad nam je tako, da igrači udaraju po cevapima, kolacima, pivi i onda mi očekujemo od njih neku brzinu i eksplozivnost, a oni vec nakon 30 min tempa PL BiH pregore.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Rahman ne zna nista o ponudi, ponavljam ne zna nista !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Samo je @Gis jači insajder od tebe.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Je li neko čitao, kaže li šta pametno
Ma jok ,vise je naslov bauk.Uglavnom da je za domaceg trenera i da vjeruje da ce biti bolje i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ko god misli da ćemo sa domaćim trenerom nesto postići, grdno se vara. Imamo osjećaj, a volio bih da se varam, da ćemo se opet vratiti u krug.
Evo i oni tebe selame!
Do 7. januara biti će poznat novi trener.
Prema izvoru jednog portala.
Prema izvoru jednog portala.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ne znaju oni sami nista.
-
- Kontakt:
Isto što mlati 30 godina, da je Sarajevo njegov klub, da je tu uvijek za savjet, da se Sarajevo uvijek mora boriti za vrh.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 03 jan 2022, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da to znaci da Mujakic dolazi.
-
- Kontakt:
To se ovdje kaze
Trener stize do Dzume
Ma kakvi portali,niko veze nema,samo lupaju.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 jan 2022, 20:03, ukupno mijenjano 4 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovako i nasi fudbaleri trebaju da vjezbaju bacanje i nece biti straha nikakvog

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pade crni k'o da ga je snajperom opalio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U toku ovog mjeseca bit ce poznato ime novog trenera 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, Bordo10, Combattente87, Cwirek, Direktorcic, edinedin, Faraon iz Visokog, Hajdeee, James1987, johntravolta123, kanarinac, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, Proximic, ristagrad, samoFKS, tenpenny, UltraSa46 i 222 gosta.