Dobar info
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Novi trener ne zna nista o nasoj ponudi !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dolazi trener koji će biti otjeran do aprila, a možda dočeka i kraj sezone ako bude tražio odštetu
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ma tesko mu se ko god bio trener sa ovako nezadovoljnim ljudima koji vec pljuju neimenovanog trenera.
- siroliver69
- Kontakt:
Ja sam vec spreman za istoka i 'sovanja. Iskreno.
- ElCartel11
- Kontakt:
Krunoslav Jurcic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobar ako nisi lupio
Kakav ba Krunoslav Jurcic . on je nas 2x odbio i reako nikad nebi vise na balkan bio trener.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa nije budala da se vraća, kad može kod arapa da keš uzima, a ni nema nekog pritiska. Nije glup čovjek

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dje su pojacanja ? Rekose danas dva...
E moji polu insajderi
Novi trener :
!!!
E moji polu insajderi
Novi trener :
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Sta je sve nosilo dres Sarajeva, mozda je najbolje ovako kad se nista ne desava.
NEMA NAZAD
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ja sam za da malo probamo i ova velika imena ali bez iskustva. Daj nam malo Bajramovića, malo Barbareza, malo Topića itd.
Svašta smo prodefilovali kroz klub, i srpsku fudbalsku mafiju, i psovače Bogova i ove što su se učili na nama, a bilo je tu i umjetnika iz Barcelone, bilo je i ovih domaćih stručnjaka što su totalni promašaj a i ovi što su solidan rezultat ostavili.
Daj da malo i ova velika imena bez iskustva probamo, da znamo na čemu smo .
Svašta smo prodefilovali kroz klub, i srpsku fudbalsku mafiju, i psovače Bogova i ove što su se učili na nama, a bilo je tu i umjetnika iz Barcelone, bilo je i ovih domaćih stručnjaka što su totalni promašaj a i ovi što su solidan rezultat ostavili.
Daj da malo i ova velika imena bez iskustva probamo, da znamo na čemu smo .
Sve je dogovoreno sa Mujakicem i Suljicem samo se ceka zvanicna objava
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Hhahahahahahahahah odmah se sjetim priprema s Ješićem i tekme s Mariborom u Antaliji, kad ih je kasapin napao s nekakvom taktikom i presingom. Na kraju tekme, Kruno govori kako su ga naši iznenadili, ali kako treba igrati pametno i skupljati bodove, a eto ti kasnije Ješića govori "ma kakve bodove prijateljska je utakmica."

Simeunović je toj ekipi bio važan kao Mane Liverpoolu.

Nekih momenata se bolje ne sjecatiGalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jan 2022, 23:47Hhahahahahahahahah odmah se sjetim priprema s Ješićem i tekme s Mariborom u Antaliji, kad ih je kasapin napao s nekakvom taktikom i presingom. Na kraju tekme, Kruno govori kako su ga naši iznenadili, ali kako treba igrati pametno i skupljati bodove, a eto ti kasnije Ješića govori "ma kakve bodove prijateljska je utakmica."
![]()
Simeunović je toj ekipi bio važan kao Mane Liverpoolu.![]()

Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Nije me tad pogodio ni Simeunović, jer je ostavio kakav takav trag u PL par sezona prije nastupajući za Travnik, koliko me pogodio Kramar.Maroon99 je napisao/la: ↑03 jan 2022, 23:52Nekih momenata se bolje ne sjecatiGalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jan 2022, 23:47Hhahahahahahahahah odmah se sjetim priprema s Ješićem i tekme s Mariborom u Antaliji, kad ih je kasapin napao s nekakvom taktikom i presingom. Na kraju tekme, Kruno govori kako su ga naši iznenadili, ali kako treba igrati pametno i skupljati bodove, a eto ti kasnije Ješića govori "ma kakve bodove prijateljska je utakmica."
![]()
Simeunović je toj ekipi bio važan kao Mane Liverpoolu.![]()
![]()
I onda šlag na tortu Benko ostaje na klupi a lažni Ronaldo počinje od prve minute utakmice
….
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, Bejker, Bing [Bot], boki86, Bosniacum Lilium, goGlobal, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, keli, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, ronaldo99, samoFKS, Serha, skoJaa, Tatamata1946, ŠTA_JE i 164 gosta.