Ma nama trebaju skauti u Africi, Juznoj Americi, Albaniji, istocnoj europi. Naši svi skauti u Sarajevu odnosno BIH a tu vec svi znaju gdje ima kakav igrac. Meni je logicno da Osijeku treba Turkovic da bude njihov skaut za BIH. Isto nama trebaju za skaute ljudi koji su vani i imaju dobre konekcije. Dovoljno je jedan domaci skaut za BiH ostalo treba traziti van BiH.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hehe ode nam legmenda **** ljubav keš je keš
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
koliko je teško biti domaći skaut, samo da čita ovaj forum, svaki dan 5 imena se provuče iz bosne ovuda hahabordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2022, 15:28Ma nama trebaju skauti u Africi, Juznoj Americi, Albaniji, istocnoj europi. Naši svi skauti u Sarajevu odnosno BIH a tu vec svi znaju gdje ima kakav igrac. Meni je logicno da Osijeku treba Turkovic da bude njihov skaut za BIH. Isto nama trebaju za skaute ljudi koji su vani i imaju dobre konekcije. Dovoljno je jedan domaci skaut za BiH ostalo treba traziti van BiH.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
1. Transfermarkt.com
2. search BiH Free Agents
ne treba vise
2. search BiH Free Agents
ne treba vise

Sp ort1 kaze klafuric najblizi i kao 3 pojacanja vec zavrsena(suljic, mujakic i secerovic pretpostavljam) a kao do prozivke ce biti ukupno 5 pojacanja... Ma da je ovo sve lupanje vidjet cemo do 10.januara bar nesto od toga
Gdje su sad oni što su pisali da je legenda i vojnik kluba. Prvi mig i ode.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 15:23Zivi dokaz da niko ne voli klub nego iskljucivo fotelju i pare.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Bezveze prica kao i ona da je Škoro postao nas skaut. Ozbiljniji klubovi imaju po 50 skauta to je usput funkcija.
-
- Kontakt:
Mi za 5 dana 5 pojacanja+trener?

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa nista cudno, funkcija skauta je bezveze, ja mislim da kod nas plata za skauta nije ni 1000 KM. Kako smo mi pisali da je legenda, tako su drugi pisali da je mahalaš i da samo radi kod nas što je legenda. Otišao Turkovic došao Škoro i guraj dalje, 99% ljudi ce otici gdje ja plata veca, tako to ide.Mokes je napisao/la: ↑04 jan 2022, 15:54Gdje su sad oni što su pisali da je legenda i vojnik kluba. Prvi mig i ode.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 15:23Zivi dokaz da niko ne voli klub nego iskljucivo fotelju i pare.![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Ovako je jos jedan vojnik pobjegao u Beograd. Vojska nam puna dezertera, ko JNA '91.Mokes je napisao/la: ↑04 jan 2022, 15:54Gdje su sad oni što su pisali da je legenda i vojnik kluba. Prvi mig i ode.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 15:23Zivi dokaz da niko ne voli klub nego iskljucivo fotelju i pare.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Valjda su nešto radili od 4 decembra, evo mjesec dana od zadnje tekme proslo.
-
- Kontakt:
Meni je Turković velika ubleha i ne mislim o njegovim kompetencijama ništa dobro. Tačno prosječan produkt mahalskog, pitarskog Sarajeva, koji misli da je najpametniji na svijetu i da je sve ono na čemu moderni fudbal počiva ubleha koja se ne može primijeniti kod nas.
Ali, i to veliko ALI, šta je to tačno Turković loše uradio što je otišao u Osijek? Kakva je ovo tačno izdaja, ovo je smiješno. Čovjek napustio relativno nebitnu poziciju, nigdje se nije o njemu govorilo kao o vojniku kluba, niti je njegovo radno mjesto ključno za funkcionisanje kluba.
Ali, i to veliko ALI, šta je to tačno Turković loše uradio što je otišao u Osijek? Kakva je ovo tačno izdaja, ovo je smiješno. Čovjek napustio relativno nebitnu poziciju, nigdje se nije o njemu govorilo kao o vojniku kluba, niti je njegovo radno mjesto ključno za funkcionisanje kluba.
Pa valjda se do sad nesto radilo jbmu haha valjda ce dolaskom mirvica da se finaliziraju stvari koje su uveliko u toku
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad je Turkovic otisao u Osijek bice svima žao i govorit ce, da je ekstra 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nemojmo vise o tzv legendama i jos tzv vojnicima kluba.
Sjebat ce se nacija!!!
Ima li šta za Santosa bilo je govora da smo s njim u kontaktu?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Ma nemamo mi para da placamo odstetu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SviUNapad1jeAFH