Je li istina ovo za Šolaka.NEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 01:45Sigurnih 8-9 utakmica sedmično u prijenosu što je kod drugih bila mjesečna norma pa ti prevrći očima koliko hoćeš.

Je li istina ovo za Šolaka.NEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 01:45Sigurnih 8-9 utakmica sedmično u prijenosu što je kod drugih bila mjesečna norma pa ti prevrći očima koliko hoćeš.
Da kupuje Southampton?Mokes je napisao/la: ↑04 jan 2022, 16:28Je li istina ovo za Šolaka.NEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 01:45Sigurnih 8-9 utakmica sedmično u prijenosu što je kod drugih bila mjesečna norma pa ti prevrći očima koliko hoćeš.![]()
Mogu i intervju uraditi.NisamInSajder je napisao/la: ↑04 jan 2022, 16:31Da kupuje Southampton?Mokes je napisao/la: ↑04 jan 2022, 16:28Je li istina ovo za Šolaka.NEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 01:45Sigurnih 8-9 utakmica sedmično u prijenosu što je kod drugih bila mjesečna norma pa ti prevrći očima koliko hoćeš.![]()
Zamisli na Areni ide prenos sa St. Marrysa, a na stadionu velika reklama Sport Kluba.
Kud naš FKS ne uze Šoljak ljetos...
Pored sjajnog Mirvića, ti bi fašistu na čelo voljenog kluba
Šolak ima više paraNEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 17:47Pored sjajnog Mirvića, ti bi fašistu na čelo voljenog kluba![]()
![]()
Ja nikada nisam napisao da je Wimbledon na Areni, već samo da je Žugić zainteresiran i da je 3. na listi želja. Prva dva su Euroliga i reprezentacije što je skoro gotova stvar (pogotovo ovo drugo). Svaka ti čast pa komuniciraš sa nacionalistom i fašistom, vjerojatno si i ti novi navijač Sotona
Izbori su u apriluNEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 21:52Ja nikada nisam napisao da je Wimbledon na Areni, već samo da je Žugić zainteresiran i da je 3. na listi želja. Prva dva su Euroliga i reprezentacije što je skoro gotova stvar (pogotovo ovo drugo). Svaka ti čast pa komuniciraš sa nacionalistom i fašistom, vjerojatno si i ti novi navijač Sotona![]()
Samo nek se kolju cetnici među sobom, to mi odgovara.NEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 21:58![]()
![]()
Odosmo u politiku ali ti si očito iz opozicije i smeta ti dominacija SNSa.
forgempp je napisao/la: ↑04 jan 2022, 22:00Samo nek se kolju cetnici među sobom, to mi odgovara.NEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 21:58![]()
![]()
Manje ce BiH zajebavat.
forgempp je napisao/la: ↑04 jan 2022, 22:00Samo nek se kolju cetnici među sobom, to mi odgovara.NEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 21:58![]()
![]()
Manje ce BiH zajebavat.
Za jednog S..... u.... ćemo 100 ........NEPatriots je napisao/la: ↑04 jan 2022, 22:28Kakav patriotizam na temi, a dodvoravaju se dokazanom fašisti i nacionalisti Viškoviću![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.