Molim ove sto su iznad nas da se kulturno pomjere
Idemo u Europu
svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 17:57OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 17:52A neko od Veleza
1-7
Opa
Ima tu i 6-1 i 5-0
Al eto 1-7 najljepse izgleda
Mi smo divovi, nas je cijeli svijet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj ih vise prcat
Veceras im dolazi gazda
Treba frajer da se iskesa u narednim danima
![]()
![]()
Slijedi dinamičan period za FK Sarajevo, predsjednik Ismir Mirvić večeras stiže u BiH
![]()
Jadan Mirva
Eto vi nikada niste igrali UEFA cup winners' cup pa sta sad?Osttribine je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:23Jel istina da je Velez jedini "velikan" iz BiH koji nije bio sampion niti jedne drzave u kojoj je nastupao pa tako niti igrao KES ili Ligu prvaka![]()
Ja bi vise rekao da su konobari,tersnakvadrat je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:26Je li istina da su vas kuhari znali nabiti u KESu ?![]()
Je li istina da je Sarajevo prije godinu i 3 mjeseca igralo Play Off Evropske lige, i to po 3. put?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:26Eto vi nikada niste igrali UEFA cup winners' cup pa sta sad?Osttribine je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:23Jel istina da je Velez jedini "velikan" iz BiH koji nije bio sampion niti jedne drzave u kojoj je nastupao pa tako niti igrao KES ili Ligu prvaka![]()
Nikada niste bili u top 100 UEFA rankinga i nikada necete, nikada, svake godine ga fasujete u Evropi, minimum 4 komada, ili ko lani protiv konobara iz Moldavije na domacem terenu
A miOsttribine je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:27Jel istina da smo igrali 1/8 finala KESa, a kako ste vi prosli u tom takmicenju, ah ja![]()
Jel bolje igrati najkvalitetnije takmicenje u kojem igraju prvaci Evrope ili gdje nastupaju pobjednici nacionalnog KUPa, pa Borac BL je KUP Marsala osvojio kao drugoligas, dozovi se covjece, fkt radis li ista u zivotu osim sto danima ovde trunis o Velezu kao spoju Bayerna, Liverpoola i Ajaxa npr. Za razliku od vas ne pravimo pauzu od 33 godine bez Evrope igramo je gotovo svake godine, istina bilo je svega i blamaza i prolaza i dobrih utakmica, pokazi ko je vise od FK Sarajevo napravio poslije rata u Evropi, 3 play offa EL, jedno trece (zavrsno) pretkolo LS po starom sistemu. Pricas o blamazama Sarajeva u Evropi, a vi cenera u BiH ligi primali i ispadali iz iste u dva navrata jadan ne bioOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:26Eto vi nikada niste igrali UEFA cup winners' cup pa sta sad?Osttribine je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:23Jel istina da je Velez jedini "velikan" iz BiH koji nije bio sampion niti jedne drzave u kojoj je nastupao pa tako niti igrao KES ili Ligu prvaka![]()
Nikada niste bili u top 100 UEFA rankinga i nikada necete, nikada, svake godine ga fasujete u Evropi, minimum 4 komada, ili ko lani protiv konobara iz Moldavije na domacem terenu
Osttribine je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:34Jel bolje igrati najkvalitetnije takmicenje u kojem igraju prvaci Evrope ili gdje nastupaju pobjednici nacionalnog KUPa, pa Borac BL je KUP Marsala osvojio kao drugoligas, dozovi se covjece, fkt radis li ista u zivotu osim sto danima ovde trunis o Velezu kao spoju Bayerna, Liverpoola i Ajaxa npr. Za razliku od vas ne pravimo pauzu od 33 godine bez Evrope igramo je gotovo svake godine, istina bilo je svega i blamaza i prolaza i dobrih utakmica, pokazi ko je vise od FK Sarajevo napravio poslije rata u Evropi, 3 play offa EL, jedno trece (zavrsno) pretkolo LS po starom sistemu. Pricas o blamazama Sarajeva u Evropi, a vi cenera u BiH ligi primali i ispadali iz iste u dva navrata jadan ne bioOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:26Eto vi nikada niste igrali UEFA cup winners' cup pa sta sad?Osttribine je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:23Jel istina da je Velez jedini "velikan" iz BiH koji nije bio sampion niti jedne drzave u kojoj je nastupao pa tako niti igrao KES ili Ligu prvaka![]()
Nikada niste bili u top 100 UEFA rankinga i nikada necete, nikada, svake godine ga fasujete u Evropi, minimum 4 komada, ili ko lani protiv konobara iz Moldavije na domacem terenu![]()
Pa nije bas, hajde da su klubovi tu negdje po velicini, al Saraj8vo sa Velezom. Pa ljudi nikad nisu bili u top 100 a oni bi sa Velezom nesto, al razumijem ja tebe, ali moras shvatiti da su navijaci Sarajeva malo tvrdoglavi, sad nesto u 194 ligi svijeta nesto uspjeli i htjeli bi nesto sa namaMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:36Ovo k'o ona priča "moj tata je jači od tvog tate". Pa ide ubjeđivanje jedno dva-tri sata.
Ja ne znam Only sto te prozivaju stalno kad si ti u pravu, FKS nikad nije igralo u Federalnoj i nema ni jednu titulu toga takmičenja, dok ste vi ponosni vlasnici, koliko ono 2-3...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:35Osttribine je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:34Jel bolje igrati najkvalitetnije takmicenje u kojem igraju prvaci Evrope ili gdje nastupaju pobjednici nacionalnog KUPa, pa Borac BL je KUP Marsala osvojio kao drugoligas, dozovi se covjece, fkt radis li ista u zivotu osim sto danima ovde trunis o Velezu kao spoju Bayerna, Liverpoola i Ajaxa npr. Za razliku od vas ne pravimo pauzu od 33 godine bez Evrope igramo je gotovo svake godine, istina bilo je svega i blamaza i prolaza i dobrih utakmica, pokazi ko je vise od FK Sarajevo napravio poslije rata u Evropi, 3 play offa EL, jedno trece (zavrsno) pretkolo LS po starom sistemu. Pricas o blamazama Sarajeva u Evropi, a vi cenera u BiH ligi primali i ispadali iz iste u dva navrata jadan ne bioOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:26
Eto vi nikada niste igrali UEFA cup winners' cup pa sta sad?
Srdacan pozdrav![]()
Draze mi je ispasti u drugu ligu, nego da me guze u Evropi u sve peruVanja8 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:41Ja ne znam Only sto te prozivaju stalno kad si ti u pravu, FKS nikad nije igralo u Federalnoj i nema ni jednu titulu toga takmičenja, dok ste vi ponosni vlasnici, koliko ono 2-3...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:35Osttribine je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:34
Jel bolje igrati najkvalitetnije takmicenje u kojem igraju prvaci Evrope ili gdje nastupaju pobjednici nacionalnog KUPa, pa Borac BL je KUP Marsala osvojio kao drugoligas, dozovi se covjece, fkt radis li ista u zivotu osim sto danima ovde trunis o Velezu kao spoju Bayerna, Liverpoola i Ajaxa npr. Za razliku od vas ne pravimo pauzu od 33 godine bez Evrope igramo je gotovo svake godine, istina bilo je svega i blamaza i prolaza i dobrih utakmica, pokazi ko je vise od FK Sarajevo napravio poslije rata u Evropi, 3 play offa EL, jedno trece (zavrsno) pretkolo LS po starom sistemu. Pricas o blamazama Sarajeva u Evropi, a vi cenera u BiH ligi primali i ispadali iz iste u dva navrata jadan ne bio
Srdacan pozdrav![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Combattente87, feniksptica i 26 gostiju.