MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:49
Osttribine je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:43
MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 18:36
Ovo k'o ona priča "moj tata je jači od tvog tate". Pa ide ubjeđivanje jedno dva-tri sata.
Al bukvalno, lik degenerik na kvadrat, kad god udjes ovde da nesto procitas samo vidis njegove postove o Velezu kao da se radi o Realu u najmanju ruku, evo i ovaj UEFA ranking, toliko relevantan da je na tom rankingu iza njih u tom momentu bio AC Milan koji je do tada vec imao cini mi se 3 titule prvaka Evrope. Osporavaju titule svima u BiH kao sve namjesteno pa kad ih "vratis" u Jugoslaviju skontaju da ni tamo nemaju niti jednu titulu prvaka drzave
Kako bi se reklo da svaki cigo svog konja hvali. Ne znam druže, bili su mi simpatični poprilično, dok nisu te baljezgarije počeli lupati po forumu. Kako im sada stvari stoje, prepričavaće oni Grke još jedno 70 godina, jer će im to jedino biti vrijedno pomena.
A ne, sad ide ona prica "gledaj ih sto su se upecali", a isto sto ovaj pise ovde su pojedinci koji su dolazili u Sarajevo na euro tekme ljetos pricali, kakvi kaze vi, mi ovo mi ono, cekaj rekoh niste jos u grupnoj fazi jbg vi

Ma nebuloze, onako regionalno, a kamo li globalno svi mi iz BiH smo qrine teske, pa evo i Gibraltar dade predstavnika u grupnoj fazi evropskog takmicenja, a BiH jos niti jednom, ali sta ces ostaje nam ovo ovde u BiH da mjerimo ciji je veci