Kako god, samo naprijed momčino, ne daj se omesti

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Idi tuzi me kevi...pardon adminu...alan_kardec je napisao/la: ↑04 jan 2022, 19:24momak je izgleda čvrsto riješio da u nicku izmijenja sve afričke fudbalere koji su igrali za Dinamo. Pitam se samo ko je sljedeći? Soudani? Guela? Addy?
Kako god, samo naprijed momčino, ne daj se omesti![]()
![]()
jadan ne bio ko te tužio? Kardec nije adminu tužio ni mnogo veće trollove od tebe, tako da
Mala djeca zovu mamu, a ti i Kristijan (veze nemam ko je lik) admina.alan_kardec je napisao/la: ↑04 jan 2022, 19:39jadan ne bio ko te tužio? Kardec nije adminu tužio ni mnogo veće trollove od tebe, tako da![]()
i čemu pominjanje keve?
Na stranu drugo,ne znam što ti je tu čudno. Ja isto nekad napišem tko,nekad ko. Nekad pokušavam pisati književno hrvatski,nekad po dalmatinski(iako mi na Braču drugačije pišemo,odnosno govorimo nego Splićani,štoviše na samom Otoku imaš različite dijalekte prilično). Nekad pišem normalno,nekad ne uključujem caps lock i tako. Nebitno za ismijavanje.
ne znam,ali ko što sam ti istakao,na pogrešnoj osnovi donosiš zaključak. i ko i tko ti je hrvatskoalan_kardec je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:02
ismijavam ga zato što lik uopšte nije Hrvat, pretvara se... U pitanju je lik sa još nekoliko nickova ovdje
nisam to napisao,moraš čitati pozornije. tko je gramatički ispravno,a znam da je ko valjda "vaše". u dalmaciji je "ko" ovako kolokvijalno,ima masu talijanizama,mađrizama,srbizama,turcizama koji su ostali ukorijenjeni. evo npr. mi tu stalno govorimo ne tisuću nego iljadu. a ispravno je naravno na hrvatskome tisuća. i tako milijun primjera imaš.alan_kardec je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:36iskren da budem, nisam znao da je i ko bez t gramatički ispravno u hrvatskom jeziku. nije ni bitno, ja sam zaključak o dotičnom donio mnogo prije, o čemu sam i par puta pisao ovdje.
Ako "ne ulaziti u sukobe" znaci pisati da su Tadic i Kostic igraci za top klubove, zaboravi. Pogotovo sto su cinjenice i aktualno stanje debelo na mojoj strani, dok ste vi pristrani i neobjektivni.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑04 jan 2022, 21:01A sto se tice Kwedija, ponavljam, ne smeta mi, ali ako ce opet ulaziti u sukobe sa drugim forumasima na kontu predjasnjeg nicka i te zaostavstine, onda ne vidim svrhu novog logovanja. Ne zbog drugih, nego spram njega. Nisam za verbalne sukobe, ako se moze kulturno i civilizovano debatovati bez uvreda i tematski, meni ne smeta. Na njemu je kakav ce model komunikacije odabrati.
Ne trolaj, pokusavamo razviti zdravu raspravu ili po vaski, diskusiju
Kostic je na pragu Intera, Tadic sa Ajaksom ciji je lider opet ima odlicnu sezonu u Ligi sampiona, ali ne vredi da te ubedjujem. Nisam na to mislio inace. Dusan Tadic je jedan od najboljih fudbalera koje sam gledao uzivo na Marakani, a prodefilovalo je tim stadionom sijaset fudbalskih velemajstora. Tehnicki savrsen igrac. Njegov kratak pas je nesto posebno.MathiasChago je napisao/la: ↑05 jan 2022, 09:03Ako "ne ulaziti u sukobe" znaci pisati da su Tadic i Kostic igraci za top klubove, zaboravi. Pogotovo sto su cinjenice i aktualno stanje debelo na mojoj strani, dok ste vi pristrani i neobjektivni.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑04 jan 2022, 21:01A sto se tice Kwedija, ponavljam, ne smeta mi, ali ako ce opet ulaziti u sukobe sa drugim forumasima na kontu predjasnjeg nicka i te zaostavstine, onda ne vidim svrhu novog logovanja. Ne zbog drugih, nego spram njega. Nisam za verbalne sukobe, ako se moze kulturno i civilizovano debatovati bez uvreda i tematski, meni ne smeta. Na njemu je kakav ce model komunikacije odabrati.
S tim da po meni mozemo zavrsiti s tim i preci na nesto drugo. Prezvakali smo tu temu, pa da zapocnem nesto drugo:
Tko su po vama top 5 nogometasa svih vremena s ex-yu prostora? Poredani od najboljeg, pa dalje. Ili, da rasprava bude konstruktivna, najbolji od 1990. do danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.