FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa Akademija Pandev je odmah drugi najefikasniji tim lige. Tačnije Akrapovićev i njegov tim su zabili po 28 golova.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mirvic hoce naseg trenera, znat ce se vjerovatno sutra.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ozbiljan trener a sa Širokim nije ništa uradio.miky_hz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:11Sedloski je sada u Skupiju u Makedoniji,ovom "našem treneru" bjezi 7 bodova i ekipa mu igra strasan i efikasan fudbal,44 gola dali ljudi za 18 kola za razliku od Akademije Pandev koja nije ni do 30 dobacila.fks74 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 19:34Sedloski broj dva.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2022, 19:15
Bgm brate ove sezone u Akademiji Pandev nijednu utakmicu nije igrao nista osim 5-4-1(park the bus)
Jos je u karijeri bio stoper,znaci ultra defanziva![]()
Ali bez obzira ima dobar CV,valjao bi nam sigurno dosta mada sumnjam da je istina ovo za njega.Znat cemo uskoro
Sedloski je ozbiljniji dosta trener sa boljom karijerom,mada je ovaj mladji 5 godina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoćemo li jednu anketu tipa Vasoski, Klafurić ili neki bosanski stručnjak?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Opleti Morto 

Ode zekan zvani legenda i vojnik.
Draze kune od dolara.
Drago mi je sto je otisao samo da pokaze da je ljudski sljam !!!
Draze kune od dolara.
Drago mi je sto je otisao samo da pokaze da je ljudski sljam !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Akrapovica stavi posebno 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto ga, bit će ovo blizu

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Zanimljivo je kako ovaj čovjek ne odgovara iako je bolje plasiran od ekipe koju vodi čovjek koji bi legao ko budali šamar i koji se toliko priželjkuje.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogao sam postaviti opciju na početku da promijeniš ali nisam mislio da će neko fuliti, gotovo je sad jbgMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:30E jbg, ja pogrešno pritisnuo, može li se to kako popraviti?

Mogu staviti ali će se resetovati anketa meni se čini.
Ozbiljniji u poredjenu sa ovim sto se spominje kao nas novi trener.fks74 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:21Ozbiljan trener a sa Širokim nije ništa uradio.miky_hz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:11Sedloski je sada u Skupiju u Makedoniji,ovom "našem treneru" bjezi 7 bodova i ekipa mu igra strasan i efikasan fudbal,44 gola dali ljudi za 18 kola za razliku od Akademije Pandev koja nije ni do 30 dobacila.
Sedloski je ozbiljniji dosta trener sa boljom karijerom,mada je ovaj mladji 5 godina.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 jan 2022, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Postoji li šansa da se Husref vrati.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Varešanović, Repuh, Hurtić, Turković, Švrakić, pet vojnika koji su duže ili krace sjedili na našoj klupi u zadnjih desetak godina, ne zna čovjek ko je veca ubleha od njih.Što se mene tice, ne moraju više nikad do kraja života nogom kročiti na Koševo.
Pa to ti pričam.miky_hz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:40Ozbiljniji u poredjenu sa ovim sto se spominje kao nas novi trener.fks74 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:21Ozbiljan trener a sa Širokim nije ništa uradio.miky_hz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:11
Sedloski je sada u Skupiju u Makedoniji,ovom "našem treneru" bjezi 7 bodova i ekipa mu igra strasan i efikasan fudbal,44 gola dali ljudi za 18 kola za razliku od Akademije Pandev koja nije ni do 30 dobacila.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebo me Klafuric u slezenuMortemHz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:39Mogao sam postaviti opciju na početku da promijeniš ali nisam mislio da će neko fuliti, gotovo je sad jbgMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:30E jbg, ja pogrešno pritisnuo, može li se to kako popraviti?
Mogu staviti ali će se resetovati anketa meni se čini.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vala ne mislim da je Goce ista bolji od ovoga.miky_hz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:40Ozbiljniji u poredjenu sa ovim sto se spominje kao nas novi trener.fks74 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:21Ozbiljan trener a sa Širokim nije ništa uradio.miky_hz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:11
Sedloski je sada u Skupiju u Makedoniji,ovom "našem treneru" bjezi 7 bodova i ekipa mu igra strasan i efikasan fudbal,44 gola dali ljudi za 18 kola za razliku od Akademije Pandev koja nije ni do 30 dobacila.
Edit: pardon, mislio sam da Goce vodi Shkendiju..
Goce je bolji, ali mogli bi i s ovim da pogodimo.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 04 jan 2022, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma dobar je on trenerMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:43Yebo me Klafuric u slezenuMortemHz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:39Mogao sam postaviti opciju na početku da promijeniš ali nisam mislio da će neko fuliti, gotovo je sad jbgMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:30
E jbg, ja pogrešno pritisnuo, može li se to kako popraviti?
Mogu staviti ali će se resetovati anketa meni se čini.![]()

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, mire971, Napapijri, napoleon72, perodeformero, propoklopac, ronaldo99, VolimoSarajevo i 111 gostiju.