Rajaz je napisao/la:
Dembelea se riješiti pod cijenu bilo koga.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Njemu, Umtitiju i Busketsu, uštedićemo 50 miliona na platama. Naravno produžiti Busiju za nekih 3/4 po sezoni.
Barcelona je ove sezone odigrala ukupno devet gostujućih utakmica, od čega četiri pod palicom Ronalda Koemana i pet pod Xavijem. Ekipa Ronalda Koemana je na tim mečevim postigla svega jedan pogodak, dok je Barça u poslednjih pet gostovanja deset puta tresla mrežu.
Spavaš li mirno @emire.Barcelona je u ovoj sezoni:
- ekipa s najvećim posjedom lopte po utakmici (65%),
- ekipa s najviše kreiranih velikih prilika (51),
- ekipa s najviše promašenih velikih prilika (32) i
- ekipa koja je najviše puta pogodila okvir gola u La Ligi (12).
Cirkus. I onda neko očekuje Haalanda.U kakvim se problemima nalazi Barselona i koliko to više nije isti klub kao pre 10-15 godina govori sledeći detalj – sportski sektor je u pregovorima sa Mančester Sitijem želeo da ubaci klauzulu vraćanja Ferana Toresa nazad u slučaju da ne može da bude registrovan sad. Siti je to odbio, a Barselona i dalje ne može da registruje Španca koji je sada još pozitivan na koronu.
Jel' to fkt neko očekivao da će Barcelona dovesti Haalanda ?
Znamo da ga Bayern neće dovesti, jer oni čekaju istek ugovora da bi doveli nekog, sirotinja bavarska.
Pa eto super.Znaci pristajes ? Potvrdi…Saurman je napisao/la: ↑04 jan 2022, 22:08Ja nisam ni rekao da će u Bayern iz prostog razloga što ne žele puniti džepove Raiole i Haalandove familije ali očekivati da će preći u Barcelonu jer ga želi Laporta je van pameti.Još Torresa ne mogu registrovati kojeg će platiti u 4 rate a kamo li šta više.Mislio sam da je ovaj Laporta pametniji ali on obećava neke stvari u koje ni on sam ne vjeruje.Umjesto da misli kako vratiti 1.3 milijarde duga on priča neke bajke o Haalandu.![]()
Jos su duzni pare za Denisa Suareza CityuSaurman je napisao/la: ↑04 jan 2022, 22:08Ja nisam ni rekao da će u Bayern iz prostog razloga što ne žele puniti džepove Raiole i Haalandove familije ali očekivati da će preći u Barcelonu jer ga želi Laporta je van pameti.Još Torresa ne mogu registrovati kojeg će platiti u 4 rate a kamo li šta više.Mislio sam da je ovaj Laporta pametniji ali on obećava neke stvari u koje ni on sam ne vjeruje.Umjesto da misli kako vratiti 1.3 milijarde duga on priča neke bajke o Haalandu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.