FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni su ti sportske ba i svi ostali Slinanovi clanci presmijesni... Levat od novinara, a o nekim ljudskim karakteristikama da ne pricam.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sto te decko naruži hahahGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jan 2022, 11:02Prošetaj, opusti se.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2022, 10:48Vrlo dobro sam ja i procitao i razumio. Koja je svrha napisati onda post ako i sam mislis da je to nerealno? Znaci pocnem recenicu sa generalno kada bih ja mogao birati, pa lupim onda ime neko - Mourinha .. onda bih ja tako i takoGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jan 2022, 01:54Vidiš šta sam napisao, generalno kad bih mogao birati, Zlatan mi je želja. Nisam napisao ni da će, ni da ga očekujem. Nemoj letiti pred rudu, pročitaj dva puta.
Mislim postujem, svi zelimo i mislino drugacije, ali ako udjes na forum i odvojis svoje vrijeme, napisi onda bar nesto korisno![]()
Stvarno ne znam kako te nije stid pisati sta bi ti volio

You are someone else I am still right here
Klosari menadzerski. Ne prolaze njegovi gdje misli da bi imao prolaz i talove, i odmah krece pljuvanje.
Ne kazem ni da je ovaj makedonac neko super rjesenje, ali Sinan i slicni klosari, neka se napuse ku.rca
Ne kazem ni da je ovaj makedonac neko super rjesenje, ali Sinan i slicni klosari, neka se napuse ku.rca
- FKS -
- Kockoglavi
- Kontakt:
Boze ti sacuvaj odrona od clankaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jan 2022, 11:52Ja ne vjerujem sta su ljudi napisali....Historicar je napisao/la: ↑05 jan 2022, 11:50Ovi sa Sportske ba će se poubijati, ako ublehaš Mirza Varešanović ne bude trener.
![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:

Yebo ga Varešanović, a ovaj njega.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sinan i ozbiljan tekst? Dajte ljudi, pa jel' me vi zayebavate 

- LutakSutko
- Kontakt:
samo Hurtic dolazi u obzir 

Ne razumijem ovo pranje sa domacim trenerima, osim hadzibegica ili eto papeta koji su nerealni za ovu ligu koji su to vrli bh strucnjaci? Stalno se ista prica vrti a 95% domacih trenera su toliko neambiciozni i jedva se natjeraju zavrsiti kakve licence, a da ne govorim koliko su podobni za razne menadjerluke i mutne radnje ispod ruke. Cast izuzecima ali je tako.
- LutakSutko
- Kontakt:
to brate mojElCartel11 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 22:39Ja sam za opciju trener iz BiH, a kao favorit mi je Almir Hurtic, da zavede malo reda u svlacionici i provjeri ko pije pivu, da ga odmah nogira.
samo Hurtic nanemi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Svaka vam dala, obojicikeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 12:34Ne razumijem ovo pranje sa domacim trenerima, osim hadzibegica ili eto papeta koji su nerealni za ovu ligu koji su to vrli bh strucnjaci? Stalno se ista prica vrti a 95% domacih trenera su toliko neambiciozni i jedva se natjeraju zavrsiti kakve licence, a da ne govorim koliko su podobni za razne menadjerluke i mutne radnje ispod ruke. Cast izuzecima ali je tako.

Usrina brigada se aktivirala.
Vojnik i ratnik kluba
k'o kujica se p(r)oda svakom ko ponudi koju markicu vise...
Neka ga na sisojinoj sisi, ista su nesorta !!!
Vojnik i ratnik kluba
Neka ga na sisojinoj sisi, ista su nesorta !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Gledam i Hasancic ide s Rundom i rundicima po ovim kampovima.
Kao trener mladjih selekcija srozava ugled kluba mesetarenjem sa Rundom, Kaltakom, Muratom Alibasicem. Djeci uzimaju pare i obecaju da ce ih pratiti skauti Sarajeva, Veleza, Zvezde, Partizana itd.
Umjesto da se klub javno ogradi od ovoga, nas trener sudionik ??? Fuj, qrac cemo mi na zelenu granu ikad !!!
Kao trener mladjih selekcija srozava ugled kluba mesetarenjem sa Rundom, Kaltakom, Muratom Alibasicem. Djeci uzimaju pare i obecaju da ce ih pratiti skauti Sarajeva, Veleza, Zvezde, Partizana itd.
Umjesto da se klub javno ogradi od ovoga, nas trener sudionik ??? Fuj, qrac cemo mi na zelenu granu ikad !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ima Mirza i svojih prednosti, ne bi trpio sranje od svakog, zna se šaketati, ima iskustva u obračunima bruku. Nadalje, prema nekim igračima bi sigurno imao odnos kao otac i sin.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ako bude stranac vracam clansku 

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Mate Jajalo napušta Udinese, već se zna gdje će nastaviti karijeru?
Rukovodstvo Parme i naši u borbi za potpis, više informacija u toku dana.
Rukovodstvo Parme i naši u borbi za potpis, više informacija u toku dana.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
"Dvanaest bodova je ogromna prednost, ali ovo je jako izjednačena liga. Prošle godine je Borac bio peti na polusezoni pa na kraju uzeo titulu. Ipak, mi smo ozbiljan klub i očekujem da ćemo zadržati prednost do kraja".
Suknu nam ga da smo mi neozbiljan klub.
Suknu nam ga da smo mi neozbiljan klub.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nahuškao si hejtere na mene..fera je napisao/la: ↑05 jan 2022, 12:19Sto te decko naruži hahahGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jan 2022, 11:02Prošetaj, opusti se.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2022, 10:48
Vrlo dobro sam ja i procitao i razumio. Koja je svrha napisati onda post ako i sam mislis da je to nerealno? Znaci pocnem recenicu sa generalno kada bih ja mogao birati, pa lupim onda ime neko - Mourinha .. onda bih ja tako i tako
Mislim postujem, svi zelimo i mislino drugacije, ali ako udjes na forum i odvojis svoje vrijeme, napisi onda bar nesto korisno![]()
Stvarno ne znam kako te nije stid pisati sta bi ti volio![]()

Hajduk pripremnu sa Ajaxom igra, koga li ćemo mi dogovoriti..
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Vala si u pravu,ovaj Nobel svakog živog poklopi, a još moramo čitati i one njegove enciklopedije...fera je napisao/la: ↑05 jan 2022, 12:19Sto te decko naruži hahahGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jan 2022, 11:02Prošetaj, opusti se.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2022, 10:48
Vrlo dobro sam ja i procitao i razumio. Koja je svrha napisati onda post ako i sam mislis da je to nerealno? Znaci pocnem recenicu sa generalno kada bih ja mogao birati, pa lupim onda ime neko - Mourinha .. onda bih ja tako i tako
Stvarno ne znam kako te nije stid pisati sta bi ti volio![]()
Moderator po običaju ne reaguje pa se ponaša ko kabadahija..
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 05 jan 2022, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bosnas_, denimen99, enzo1, ErosViverosViv, GradKamena2, johntravolta123, Lecler, Lekqqq1921, pitar9876, ronaldo99, svrakino1921, XCustom i 115 gostiju.