Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

lucky13
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la lucky13 » 05 jan 2022, 12:50

od svih teniskih ATG samo je monika imala gori odnos (zapadne) javnosti od noleta. slucajno ili ne eto oboje su igrali pod "istom" zastavom! (nakon njih je ogromna praznina pa ivan grozni)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jan 2022, 13:07

100k australskih srba će tražiti otcepljenje ako Nolo bude kućiran!
Bahati, bahati Željkan!
1946

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 05 jan 2022, 14:16

nole sletio ali mu je odbijena viza, za sada. ostaje da se vidi. ebote koji cirkus. odobre tucetu anonimnih nevakcinisanih tenisera dolazak i onda noleta zezaju i maltretiraju na granici. to za one koji kazu kako bi se za feda (kojeg evo godinama vjestacki odrzavaju u vrhu liste) digla velika prasina. samo jos da izleti neki pomanitali "taniski fan" sa nozem kao sa seleskom. tragikomedija. znaci, kada nisu znali ko je odobreno a kada znaju ko je ne moze!

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 05 jan 2022, 14:29

:rol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 jan 2022, 14:38

Belosvetska zavera mrskog Zapada i NATO agresora.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 05 jan 2022, 14:48

Samo oštro sa antivakserima
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

MathiasChago
Kontakt:

Post Postao/la MathiasChago » 05 jan 2022, 14:52

Prema svima isti kriteriji inace ovo sve nema nikakvog smisla.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2022, 14:58

MathiasChago je napisao/la:
05 jan 2022, 14:52
Već dvije godine nema nikakvog smisla.
Zašto bi sad imalo?
Zdravom čovjeku ne daju da nastupi na turniru.
Odnosno, napravili su presedan, daju (kako ovo glupo zvuči), ali mu ne daju da uđe u zemlju.
Pobiće Nole sve koji budu gledali turnir.
Oboljeli smo mi od jedne druge pandemije. Paranoja nas pojede.
Koševo Zapad

MathiasChago
Kontakt:

Post Postao/la MathiasChago » 05 jan 2022, 15:05

Shategabri je napisao/la:
05 jan 2022, 14:58
MathiasChago je napisao/la:
05 jan 2022, 14:52
Već dvije godine nema nikakvog smisla.
Zašto bi sad imalo?
Zdravom čovjeku ne daju da nastupi na turniru.
Odnosno, napravili su presedan, daju (kako ovo glupo zvuči), ali mu ne daju da uđe u zemlju.
Pobiće Nole sve koji budu gledali turnir.
Oboljeli smo mi od jedne druge pandemije. Paranoja nas pojede.
Necijepljeni nemaju sto raditi medju normalnim ljudima.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 05 jan 2022, 15:06

Direktor ao je ovo kriminalno iskomunicirao,zaslužuje otkaz. Na njemu je najveća krivnja,a narod normalno da ovako reagira

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 05 jan 2022, 15:07

ebote koji ste vi sajt. ajte fino mi zabranite da otvaram teme i da se zna. koju god temu otvorim zakljuca se. otvorim temu o godinu u kojoj su oboreni manje vise svi GOAT rekordi ali ona ne zasluzuje posebnu temu. ebi ga ko je taj neki nole da se otvara tema o godini u kojoj je oborio ili izjednacio sve najvaznije teniske rekorde. pocev o YE#1 i ITF sampionkim titulama, sedmicama na vrhu, slemovima, velikim turnirima, mastersima, postocima pobjeda, broju top10 i top5 pobjeda, slem finalima, dvostrukom slemu karijere itd... ma jok ima drugih tema u kojima se moze pisati o godini kada smo definitivno dobili novog GOATa. aktuelno je sada oko posebnih dozvola ali jok ne moze se o tome pisati i skupiti na jednoj temi o dosadasnjim izuzecima koji se nisu ticali noleta! na svim sajtovima moze. ali na ovom ISKOPLEXIRANOM jok. e moji pacenici.

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 05 jan 2022, 15:14

Pa sta trazis onda na ovom forumu, zar kurir i slicna sranja nemaju kakav forum pa da skupa bacate drkicu.
Ovakvi navijaci kao ti samo stete ugledu Novaka, vijerujem da bi ti i on sam zabranio pisat.

Inace Novak ili je ispao glup slucajno ili se htio praviti pametan sa objavom da je dobio izuzece. Mogao je ocekivati kakva ce hajka nastati, zar ne bi bilo bolje da je otisao igrati, a niko ne zna na koji nacin.
Ja se nadam da ce biti na turniru, jer ova debilna korona pravila su pomutila razume vecini svijeta.
⚽FK Garaže⚽

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 05 jan 2022, 15:20

pa ovdje je zanimljivije. bas zbog toga. mrzite a onda patite zbog te mrznje. ovje sam najredovniji. na srpskim sajtovima odavno ne pisem. po nekad nesto procitam. pratim i hr ali ne komentarisem. imaju i oni komplexe ali su neuporedivo manji od vasih. dosta sam na internacionalnim sajtovima. i tamo je bucno. zanimljivije je ovako uz dlaku nego kada se 90% ljudi slaze. u pocetku sam bio jako aktivan najvise bas na srpskim sajtovima jer je malo ko vjerovao u noleta a i bilo je dosta vasih i drugih iz komsiluka. poslije je nole razuvjerio i najvece pesimista a premasio i najvece optimiste tako da kod srba je manje vise koncenzus. a pacenici su se razisli sami od sebe. previse dusevne boli a premalo aparata.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 05 jan 2022, 15:21

Normalno da ne pišeš kad su te oćerali, a upravo je obrnuta situacija od one koju zagovaraš. Svoje komplekse liječiš ismijavajući sportske uspjehe svoje države
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 05 jan 2022, 15:24

lucky13 je napisao/la:
05 jan 2022, 15:20
pa ovdje je zanimljivije. bas zbog toga. mrzite a onda patite zbog te mrznje. ovje sam najredovniji. na srpskim sajtovima odavno ne pisem. po nekad nesto procitam. pratim i hr ali ne komentarisem. imaju i oni komplexe ali su neuporedivo manji od vasih. dosta sam na internacionalnim sajtovima. i tamo je bucno. zanimljivije je ovako uz dlaku nego kada se 90% ljudi slaze. u pocetku sam bio jako aktivan najvise bas na srpskim sajtovima jer je malo ko vjerovao u noleta a i bilo je dosta vasih i drugih iz komsiluka. poslije je nole razuvjerio i najvece pesimista a premasio i najvece optimiste tako da kod srba je manje vise koncenzus. a pacenici su se razisli sami od sebe. previse dusevne boli a premalo aparata.
Evo još jednom:
Starohane iz Švedske, prestani nas smarati svojim glupostima, i samozadovoljavanjem na Novaka.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jan 2022, 15:26

lucky13 je napisao/la:
05 jan 2022, 15:07
ebote koji ste vi sajt. ajte fino mi zabranite da otvaram teme i da se zna. koju god temu otvorim zakljuca se. otvorim temu o godinu u kojoj su oboreni manje vise svi GOAT rekordi ali ona ne zasluzuje posebnu temu. ebi ga ko je taj neki nole da se otvara tema o godini u kojoj je oborio ili izjednacio sve najvaznije teniske rekorde. pocev o YE#1 i ITF sampionkim titulama, sedmicama na vrhu, slemovima, velikim turnirima, mastersima, postocima pobjeda, broju top10 i top5 pobjeda, slem finalima, dvostrukom slemu karijere itd... ma jok ima drugih tema u kojima se moze pisati o godini kada smo definitivno dobili novog GOATa. aktuelno je sada oko posebnih dozvola ali jok ne moze se o tome pisati i skupiti na jednoj temi o dosadasnjim izuzecima koji se nisu ticali noleta! na svim sajtovima moze. ali na ovom ISKOPLEXIRANOM jok. e moji pacenici.
Naravno da se ne može otvarati tema za sve, nećemo imati 20 tema o istoj stvari. Sasvim je dovoljna ova tema i nema potrebe da se otvara nova i to oko izuzeća je aktuelno samo sada i neće više nikad biti i sve to možemo ovdje ili na ATP temi. U zavisnosti koji je turnir.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 05 jan 2022, 15:27

FCB1986 je napisao/la:
05 jan 2022, 15:14

Inace Novak ili je ispao glup slucajno ili se htio praviti pametan sa objavom da je dobio izuzece. Mogao je ocekivati kakva ce hajka nastati, zar ne bi bilo bolje da je otisao igrati, a niko ne zna na koji nacin.
Ja se nadam da ce biti na turniru, jer ova debilna korona pravila su pomutila razume vecini svijeta.
I on i njegov team i organizator turnira. Već pola godine po medijima je ova priča i stalno oprečne ekskluzive. Krajnji produkt je ovo što im se događa. Krivi su sami. Ovaj što je rekao da je njih 26 dobilo ta izuzeća,lijepo je trebao javno obznaniti imena,a valjda su i trebali dogovoriti vize/dozvole prije polaska.

U svakom slučaju, US Open 2020. diskvalifikacija pa 2021. AO ozljeda i oporavak na AO te najava dokumentarca, OI 2021. debakl i otkazivanje mixa za broncu pa sada ovaj korona cirkus 2022. na AO. Previše je kontroverze tu nastalo, ko da namjerno iz Nole tabora žele stvoriti agendu "mi protiv zapadnog sveta" "sami protiv svih".

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 05 jan 2022, 15:32

BosniaBoston je napisao/la:
05 jan 2022, 15:21
Normalno da ne pišeš kad su te oćerali, a upravo je obrnuta situacija od one koju zagovaraš. Svoje komplekse liječiš ismijavajući sportske uspjehe svoje države
naprotiv, jako rijetko pisem ali me i dalje jako postuju. svaki moj upis je jako ispracen a kada, istina rijetko, sta i napisem to se cijeni a koju god temu otvorim izdvoji se momentalno na vrh.

https://www.serbiancafe.com/lat/diskusi ... ta.html?17

kao sto se moze vidjeti, forum skoro zamro. nije vise ni interesantno. svi navikli na DOMINATOROVU dominaciju i sve nekako ravnodusno. osvoji slem ono,,, ehhh jos jedan ma super nego imal koji dobar film veceras.

a pisem, isto prerijetko, i na SK forumu tamo je isto znalo biti dobre prepiske ali i tamo zamrlo iz istog razoga. jos je i jedna dobra duskutantica preminula od korone nedavno.

otkako je postalo jasno da je definitivno GOAT sve ostalo se razbjezalo i utihnulo a noletovci zapali u latergiju kada su im i najveca noletova dostignuca postala olaka i onako normalna svakodnevnica koja ne izaziva nista vise od osmijeha a ne euforiju ili nesto slicno sto bi bila daleko normalnija reakcija.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 05 jan 2022, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 05 jan 2022, 15:37

Nirton je napisao/la:
05 jan 2022, 15:24
lucky13 je napisao/la:
05 jan 2022, 15:20
Evo još jednom:
Starohane iz Švedske, prestani nas smarati svojim glupostima, i samozadovoljavanjem na Novaka.
Imao sam oštrih rasprava sa @Lucky13 , ali na tome se završavalo , ima lik svoje mišljenje i to je to .

Nema potrebe da ga iko tjera , pogotovo neko ko nema ni godinu staža na forumu .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 jan 2022, 15:38

Ali zašto bi "teniska izuzeća" bila tema uopšte :mrgreen: . Vezana je za AO, ima GS tema. Vezana je za Novaka, ima tema. Mislim, bez veze se fakat za to ljuti.

Neka neko otvori temu "Svi polomljeni reketi Gorana Ivaniševića", zanimljivija bi bila.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.