FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
60 -70 000 € od Visce, kaze Zuban
https://spo.rtske.ba/aldin-djidic-o-sta ... atastrofa/"...Znate, i ranije je znao biti u finansijskim poteškoćama, ali nikada kao sada nije bilo neodgovorenih poruka, telefonskih poziva, e-mailova i dopisa.
FK „Željezničar“ je potreban Premijer ligi BiH, općenito potreban je klub fudbalskoj industriji države i regije. Nadam se da će nagovještaji određenih investicija biti pretvoreni u stvarnost, ali hitnost trenutne situacije zahtjeva brzo djelovanje. Imenovanje trenera, početak priprema, sklapanje igračkog kadra, licenca za domaće takmičenje i slično, brojne su obaveze pred klubom… ali, vjerujem da će Željezničar i ove situacije izaći kao pobjednik”, napisao je Đidić.
Predsjednik onog Sindikata, duzi je tekst kad udjete u clanak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
mosa lošmi stićko tit-ula!
Drago mu je i što će određeni iznos od transfera pripasti Željezničaru.
– Uvijek mi je drago kada se spomene moj Željezničar. Po tom nekom mehanizmu solidarnosti, Plavima bi moglo pripasti oko 60-70 hiljada eura od transfera. To je jako značajan novac za klub obzirom da je i sam transfer došao iznenada.
– Uvijek mi je drago kada se spomene moj Željezničar. Po tom nekom mehanizmu solidarnosti, Plavima bi moglo pripasti oko 60-70 hiljada eura od transfera. To je jako značajan novac za klub obzirom da je i sam transfer došao iznenada.
-
- Kontakt:
Gasimo l' se
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
U teškoj smo situaciji, i situacija sa investitorom koliko god da sam optimista i nadam se tom danu opet postoji mali crv sumnje u meni da od tog nema ništa i onda smo u problemu jer gubimo na vremenu… Kao sto je jedan veliki ŽELJOVAC i gospodin MISIMOVIC shvatio da nije IMOVINA Želje najveće bogatstvo već da su to NAVIJAČI i na koji se način krenula izgradnja istočne tribine i kada ljudi vide sa to nije šuplja koja se prosipala godinama i da se svaki dan transparetno pokazivalo koliko je uplaćeno sredstava, ljudi koji su financijski stabilni su kupovali po 10ak sto je i bio cilj Misimovica i veliko mu HVALA, na toj ideji i odličnoj realizaciji.
Ako idemo ka tom da se gasimo po meni to treba otvoreno reci, pa da se opet mi ŽELJOVCI ujedinimo i da se skupi određena suma za plaćanje dugova koju su najpreci. Sramota je sta smo dočekali za 100 godina kluba od ljudi koji su “željine legende” i koji su klub doveli do ovog!

Ako idemo ka tom da se gasimo po meni to treba otvoreno reci, pa da se opet mi ŽELJOVCI ujedinimo i da se skupi određena suma za plaćanje dugova koju su najpreci. Sramota je sta smo dočekali za 100 godina kluba od ljudi koji su “željine legende” i koji su klub doveli do ovog!
-
- Kontakt:
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Bila je bomba čekamo aktivaciju jošRAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑05 jan 2022, 20:01Cekam tvoju insajdersku
mosa lošmi stićko tit-ula!
2014 2015 i 2016.Dzeko prodat Zeljo dobio 600.000 Eura,Bajic 500.000 i Amir 500.000,
3 predkolo lige sampiona 630.000 da nespominjem karte tv i ostale zajebancije.I onda umjesto sto neki kazu Bosanskog Dinama nastaje raspad.Ko je kriv znaju ptice na grani.Remza nije garant.
3 predkolo lige sampiona 630.000 da nespominjem karte tv i ostale zajebancije.I onda umjesto sto neki kazu Bosanskog Dinama nastaje raspad.Ko je kriv znaju ptice na grani.Remza nije garant.
ŠvalerkaAlipasino je napisao/la: ↑05 jan 2022, 20:142014 2015 i 2016.Dzeko prodat Zeljo dobio 600.000 Eura,Bajic 500.000 i Amir 500.000,

Cviko, legende sa 20 utakmica, razni novinari, pitari, ovaj papak iz sindikata, razni botovi na forumu koji pravdaju bivse itd itd su znak da ocito ne cure nikakve informacije, da se nista ne zna i da ih sikira sto bi se nesto pozitivno moglo desiti.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ako je ono sto sam ija juce sazno gorice sve.novinarima ni nama nece bit dobro

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Kako mislis i nama nece bit dobro.U pozitivnom ili negativnom smislu.Bar malo otkljucaj informaciju.
Daj Bože, al samo da bude pozitivno

Ja fakat ne znam da ima ista novo ,jedino ako je bum Mulalic.
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 06 jan 2022, 11:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pablo11 i 14 gostiju.