Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Grand Slam
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Felixians4
- Kontakt:
Ko da im je došo Sadam Husein u posjetu, čuj policija ga čuva

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
i to najstrozi vid izolacije!
a mene su evo kontaktirali admini, opanjkavao me moderni kako eto stalno otvaram suvisle teme i vrijedjam njegovo velicanstvo. a otvorio doslovno 2 teme u posljednjih par mjeseci (s tim da se ne sjecam da sam uopste otvorio bilo koju drugu temu sem te 2 ovdje) i obje zakljucane nakon 3 minuta. jer rekapitulacija godine u kojoj su oboreni svi GOAT rekordi je ovdje eto tabu tema i ne zasluzuje temu i diskusiju kao i tema o dosadasnjim mogucim izuzecima od pravila ostalih ATG u istoriji tenisa. istovrmeno je svaki vid personalnog vrijedjanja mene dozvoljen cak i pozeljan pogotovo ako je na nacionalnoj osnovi uz pominjanje neba, naroda i slicnih gluposti.
Ko ce tebe na nacionalnoj osnovi vrijeđat na bh forumu kad si ti Bosanac i Hercegovac iz Svedske?lucky13 je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:28i to najstrozi vid izolacije!
a mene su evo kontaktirali admini, opanjkavao me moderni kako eto stalno otvaram suvisle teme i vrijedjam njegovo velicanstvo. a otvorio doslovno 2 teme u posljednjih par mjeseci (s tim da se ne sjecam da sam uopste otvorio bilo koju drugu temu sem te 2 ovdje) i obje zakljucane nakon 3 minuta. jer rekapitulacija godine u kojoj su oboreni svi GOAT rekordi je ovdje eto tabu tema i ne zasluzuje temu i diskusiju kao i tema o dosadasnjim mogucim izuzecima od pravila ostalih ATG u istoriji tenisa. istovrmeno je svaki vid personalnog vrijedjanja mene dozvoljen cak i pozeljan pogotovo ako je na nacionalnoj osnovi uz pominjanje neba, naroda i slicnih gluposti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ma ni meni nije jasno, ali mi se spocitava nekakva svesrpska paranoja i mitomanija i nekakvi nebeski narodi. uz mnogojake pridjeve kao sto su glup i slicno.forgempp je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:42Ko ce tebe na nacionalnoj osnovi vrijeđat na bh forumu kad si ti Bosanac i Hercegovac iz Svedske?lucky13 je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:28i to najstrozi vid izolacije!
a mene su evo kontaktirali admini, opanjkavao me moderni kako eto stalno otvaram suvisle teme i vrijedjam njegovo velicanstvo. a otvorio doslovno 2 teme u posljednjih par mjeseci (s tim da se ne sjecam da sam uopste otvorio bilo koju drugu temu sem te 2 ovdje) i obje zakljucane nakon 3 minuta. jer rekapitulacija godine u kojoj su oboreni svi GOAT rekordi je ovdje eto tabu tema i ne zasluzuje temu i diskusiju kao i tema o dosadasnjim mogucim izuzecima od pravila ostalih ATG u istoriji tenisa. istovrmeno je svaki vid personalnog vrijedjanja mene dozvoljen cak i pozeljan pogotovo ako je na nacionalnoj osnovi uz pominjanje neba, naroda i slicnih gluposti.![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Treba bojkotovati turnir ako antivax budali dopuste igranje.
- OldFashioned
- Kontakt:
Treba tebi zabranit iznosenje bilo kakvog misljenja.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vidi se da si boomerski fan totalitarnih rezima. Fosil takoreći.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nedostatak ljubavi I brige kod kuce cine djecu takvima.
Antivakser i kmer, jedva cekam totalnu diskriminaciju ovakvih kao sto je Djokovic.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
I ja bih bio ogorcen da nisam zensko dodirnuo od Olimpijade. Moramo imati razumijevanja za naseg deduku.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma ti si decko teski bidon.
I opet ovako mlad ostvareniji i obrazovaniji od tebe tako starog. Dobro se ti drzis pa nisi jos digao ruku na sebe.
- OldFashioned
- Kontakt:
Eto jos si i u teskim iluzijama.
Sta ce Noletu vakcina kad ima piramidu sunca 
Ten toes, I done laps in the trench
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jel ti najdraži glumac Branko Đurić Đuro?
Što mi na qrac ide ovaj njegov stari
Planski ovo rade i pustit ce ga sigurno pred zoru,dok prosječan stanovnik Australije spava 
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.