FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

FGR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FGR » 30 jan 2011, 09:40

Iako sam tarpi nisam ovdje da vas provociram,daj boze da uvijek budete drugi ispred nas,pa da se samo mi smijenjujemo na prvom mjestu..Kako sam malo blize upucen u stavri i u FKS i u zelji evo vam jedna info..prije 15 tak dana Zeba je trebo ici na posudbu u Kinu na 6 mjeseci za vjerovali vi ili ne 100.000 eura da zeljo dobije!!!I Amar rekao nemoze daj 200.000 eura ako hoce :o ovo je ziva istina znaci imate love nije vam do novca,iskreno ne bih volio da vam dođe Jese pravi je igrac..Zelim vam sve najbolje do derbija i da s eubijamo prijetimo nego samo zezanje akl ono normalno!!pozz mali plavi

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 30 jan 2011, 09:50

FGR je napisao/la:Iako sam tarpi nisam ovdje da vas provociram,daj boze da uvijek budete drugi ispred nas,pa da se samo mi smijenjujemo na prvom mjestu..Kako sam malo blize upucen u stavri i u FKS i u zelji evo vam jedna info..prije 15 tak dana Zeba je trebo ici na posudbu u Kinu na 6 mjeseci za vjerovali vi ili ne 100.000 eura da zeljo dobije!!!I Amar rekao nemoze daj 200.000 eura ako hoce :o ovo je ziva istina znaci imate love nije vam do novca,iskreno ne bih volio da vam dođe Jese pravi je igrac..Zelim vam sve najbolje do derbija i da s eubijamo prijetimo nego samo zezanje akl ono normalno!!pozz mali plavi
pa mi imamo zaokruzen budzet do kraja sezone( europa, bekric, mepas, i drugi spoznori)
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 jan 2011, 10:18

Volio bih da dođe Ješe, jer se radi o odličnom stoperu. U Vasilića i nemam beš neko povjerenje. Momak je iskusan (31. godina), ali ne ulijeva sigurnost u igri. Ćiro ga je zvao u repku i kada je dobio priliku napravio je par kardinalnih kikseva. To se desilo i sada protiv Poljaka u Antaliji, a pravio je teške kikseve i u ono malo utakmica igrajući za Želju (sjetimo se samo Borca). Jednom sam rekao na ovom forumu, da ja uvijek dajem punu podršku Želji i svim njegovim igračima, ali jednostavno Vasilić ne ulijeva sigurnost u igri. Mislim da su Bogičević, Mešić i Gančev bolji stoperi od njega i zbog toga bi bilo dobro dovesti Ješea. Što se tiče E. Čolića, mislim da on može pokazati svoje pravo lice. Par puta je bljesnuo i kod nas, ali je to za sada dosta slabo i mora puno puno bolje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jan 2011, 11:24

čamac je napisao/la:Pripreme polahko odmiču i svako odugovlačenje sa dovođenjem "pojačanja" nije pametno. Međutim, ništa novo kad smo mi u pitanju. Godinama je 'vako i navikli smo.
Amarova je glavna kad je u pitanju dovođenje pojačanja, ali to koliko je god dobro ponekad i nije. On je pomalo ćudak frajer (filozof i kontraš po prirodi) i nije se baš ni ranije nešto specijalno proslavio kad je dovođenje igraća u pitanju (svi glavni igraći su došli prije njega). S druge strane dobro je što on ne da da se potpisuju bez veze ugovori i što uvijek gleda da zaštiti klub.

Meni ovo oko Jesea fakat nije jasno. Ako je istina da je frajer u Zadru pa to se s čovjekom za dva sata sve završi. Ponese se loma keša i da vidim koji to igrać neće potpisati. Frajer je igračina za sve ove naše odbrambene igraće.

Šta ostaje? Ništa nego saburati i nadati se da kakvim ćudom konačno dođemo do kakvih pravih igraća. S ovima do titule nećemo pa neka priča ko šta hoće. Nisu u Borcu i Širokom budale. Dva puta nikog više ne možeš uzeti na isti fol. E sad ako ove godine titula nije cilj onda u redu.
zna i amar da je on igračina za sve naše, ali nije u tome fazon, fazon je u tome što je čovjeku 31 godina, a kinezi imaju mnogo više para nego mi. ****, renome lige i finansijske mogućnosti su takve da afirmisani igrači ovdje dolaze samo dok čekaju inostranstvo ili ako im propadne angažman. i ja bi volio da dođe, jašta, ali ne živi se od ljubavi, naročito kad imaš ženu i djecu.

možemo mi i sa ovim igračima sto posto do titule u ovoj ligi. al' šta onda, moliti boga da ne izvučemo kakav hapoel ili maccabi...?

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 30 jan 2011, 13:52

U koliko pocinje utakmica protiv Rudara ?

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 30 jan 2011, 13:59

Buddy je napisao/la:U koliko pocinje utakmica protiv Rudara ?
Onda kada Amar odluči. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 jan 2011, 14:55

avlami97 je napisao/la:Volio bih da dođe Ješe, jer se radi o odličnom stoperu. U Vasilića i nemam beš neko povjerenje. Momak je iskusan (31. godina), ali ne ulijeva sigurnost u igri. Ćiro ga je zvao u repku i kada je dobio priliku napravio je par kardinalnih kikseva. To se desilo i sada protiv Poljaka u Antaliji, a pravio je teške kikseve i u ono malo utakmica igrajući za Želju (sjetimo se samo Borca). Jednom sam rekao na ovom forumu, da ja uvijek dajem punu podršku Želji i svim njegovim igračima, ali jednostavno Vasilić ne ulijeva sigurnost u igri. Mislim da su Bogičević, Mešić i Gančev bolji stoperi od njega i zbog toga bi bilo dobro dovesti Ješea. Što se tiče E. Čolića, mislim da on može pokazati svoje pravo lice. Par puta je bljesnuo i kod nas, ali je to za sada dosta slabo i mora puno puno bolje.
ma nek ti ulijeva povjerenje Bajro Spahic u napadu,bjez ba..

Ragazzidelsud87!
Kontakt:

Post Postao/la Ragazzidelsud87! » 30 jan 2011, 15:03

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne mogu mali strumfovi iz doline cupova :lol: o sebi , a da ne spomenu nas. To se zove KOMPLEKS. :lol:
Idi iskuhaj virsle i oguli :D
VOLIM TE Ž E L J O!

AMAR OSIM !

; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;

CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 30 jan 2011, 15:13

ChWilla je napisao/la:
čamac je napisao/la:Pripreme polahko odmiču i svako odugovlačenje sa dovođenjem "pojačanja" nije pametno. Međutim, ništa novo kad smo mi u pitanju. Godinama je 'vako i navikli smo.
Amarova je glavna kad je u pitanju dovođenje pojačanja, ali to koliko je god dobro ponekad i nije. On je pomalo ćudak frajer (filozof i kontraš po prirodi) i nije se baš ni ranije nešto specijalno proslavio kad je dovođenje igraća u pitanju (svi glavni igraći su došli prije njega). S druge strane dobro je što on ne da da se potpisuju bez veze ugovori i što uvijek gleda da zaštiti klub.

Meni ovo oko Jesea fakat nije jasno. Ako je istina da je frajer u Zadru pa to se s čovjekom za dva sata sve završi. Ponese se loma keša i da vidim koji to igrać neće potpisati. Frajer je igračina za sve ove naše odbrambene igraće.

Šta ostaje? Ništa nego saburati i nadati se da kakvim ćudom konačno dođemo do kakvih pravih igraća. S ovima do titule nećemo pa neka priča ko šta hoće. Nisu u Borcu i Širokom budale. Dva puta nikog više ne možeš uzeti na isti fol. E sad ako ove godine titula nije cilj onda u redu.
zna i amar da je on igračina za sve naše, ali nije u tome fazon, fazon je u tome što je čovjeku 31 godina, a kinezi imaju mnogo više para nego mi. ****, renome lige i finansijske mogućnosti su takve da afirmisani igrači ovdje dolaze samo dok čekaju inostranstvo ili ako im propadne angažman. i ja bi volio da dođe, jašta, ali ne živi se od ljubavi, naročito kad imaš ženu i djecu.

možemo mi i sa ovim igračima sto posto do titule u ovoj ligi. al' šta onda, moliti boga da ne izvučemo kakav hapoel ili maccabi...?
Meni uopšte nije interesantano koga čemo da izvučemo, ako i kada (naravno iduce sezone :lol: ) budemo igrali Lp ili Ul, već me strašno raduje sistematski pristup organizacije kluba i dizanje istog na jedan viši nivo, neviđen na našim prostorima , mislim na BiH. Iako još uvijek nije sve bajno , vidi se trud , profesionalnost i kompetentnost ljudi koji daju sve od sebe da učine stvari boljima a rezultati će doći.
ps. kao sto jedan kolega reče....ja trenutno uživam... :D
Željezničar za život cijeli !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jan 2011, 15:18

kad je ova utakmica sa velenjem, sta je sa lazom jeli osto u kazahstanu itd itd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 jan 2011, 15:19

Ja imam pare od Bekrica i nikom ih nedam !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jan 2011, 15:33

2:0 vodimo...bajro i visca
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jan 2011, 15:34

Seyo_TM je napisao/la:2:0 vodimo...bajro i visca

jo bajre sta mu je,imali kakav doping test,sumnjiv mi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 30 jan 2011, 15:34

nick je napisao/la:kad je ova utakmica sa velenjem, sta je sa lazom jeli osto u kazahstanu itd itd...
sve će se znati sutra za lazu i bešliju piše na oficijalnoj stranici :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 30 jan 2011, 15:38

nick je napisao/la:

Rekoh vam ja za Bajru, frajer je gigant, samo da tako nastavi ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 30 jan 2011, 15:39

nick je napisao/la:
i viscu treba pohvaliti, i on je mislim do sad u svakoj dao po gol :)

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 30 jan 2011, 15:43

Gdje ti je ta informacija :?:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jan 2011, 15:45

AmanijakzO je napisao/la:
Gdje ti je ta informacija :?:
u glavi, nisam je zapisao...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 30 jan 2011, 15:55

joj bajre prava haubica...
dobro ce nam doci ove sezone! :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jan 2011, 16:36

4-1 Bajro , Visca i Colic x2
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Emindoks20, svrakino1921 i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []