Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

DzananMusa11
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la DzananMusa11 » 06 jan 2022, 09:08

Lijepo što je srbin prdno u šišu

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 06 jan 2022, 09:14

anonymousHD je napisao/la:
06 jan 2022, 08:53
MathiasChago je napisao/la:
06 jan 2022, 08:43
Laz

Nadam se da ce se jednom zbog ovakvih postova kazneno odgovarati
Dokaži da je laž!

Izrael je prvi dokaz koliko je vakcinisanih zaraženo. Vakcina je dobra po tebe jer te štiti težih simptoma, ali i to je doslovno od organizma do organizma. Možeš i sa vakcinom da najebeš. Problem vakcine u svemu ovome je što se ti možeš kretati bez problema, pokažeš da si vakcinisan i prst u uho, a to da li trenutno imaš koronu koga briga. Vakcinisani su trenutno najveći prenosnici korone, jer njih niko ne šalje na testiranje. Putuješ bez problema. Ideš gdje hoćeš bez problema. Ja znam ljudih koji su imali koronu a ušli su u drugu državu bez problema, bez problema išli u diskoteke, itd.

Ja ne kažem da vakcina ne valja, itekako valja, pogotovo za starije, jer njih će itekako da spasi, ali mislim da je bezveze ovo što rade sportistima i što traže da svi budu vakcinisani. Moj prijedlog easy, hoćeš da ideš negdje, da nastupaš, bla bla, testiraj se, testiraj ga svaki dan i riješen problem. Hoće li da se vakciniše ili ne, koga briga, to je na njemu. On ako fasuje najebat će, ti nećeš.
Pravo da ti kažem ja koji sam vakcinisan zaboli me racku hoću li nekoga ko nije vakcinisan zaraziti koronom i hoće li on nayebati zbog toga, al baš me boli briga. Kako sam se revakcinisao maske na lice nisam stavio. Bujrum brate pukni se vakcinom pa nećeš nayebati

MathiasChago
Kontakt:

Post Postao/la MathiasChago » 06 jan 2022, 09:14

Antivaksere treba izolirati od drustva. Kakvu bi poruku poslali da su dopustili vodji antivaksera da nastupi na turniru? S takvima treba samo ostro dok im ne dodje iz guzice u glavu.

#mislinadrugecijepise

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 jan 2022, 09:32

FoSte95 je napisao/la:
06 jan 2022, 09:14
Pravo da ti kažem ja koji sam vakcinisan zaboli me racku hoću li nekoga ko nije vakcinisan zaraziti koronom i hoće li on nayebati zbog toga, al baš me boli briga. Kako sam se revakcinisao maske na lice nisam stavio. Bujrum brate pukni se vakcinom pa nećeš nayebati
Pa to i jest poenta. Treba da sve boli briga ko hoće a ko neće da se vakciniše. Jer vakcina trenutno ne zaustavlja širenje, tako da ne mora biti pod moranjem da se vakcinišeš. Da štiti širenje, dalo bi se diskutovati. Ovako samo testiranje i izolacija štiti od širenja.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 jan 2022, 09:39

Meni je gluplja ova odluka da ga se drzi do ponedjeljka. Ako imate jasan stav, onda danas donesete odluku i deportujete ga isti dan. Ovo cekanje do ponedjeljka je katastrofalna odluka.
Max Allegri

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 06 jan 2022, 09:46

Justin je napisao/la:
06 jan 2022, 00:31
BegovicRamiz je napisao/la:
06 jan 2022, 00:24
Justin je napisao/la:
06 jan 2022, 00:10
Nisam u toku. Igra li Novak ili ne? Da li svijet mrzi srbe?
1.ne
2.da
Budimo realni ne zasluzuje da nastupi jer:

Antivax idioti su jedna od ove tri opcije:

1. glupi
2. ckepi
3. oboje
:salut:
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 06 jan 2022, 10:02

Ma ovo je sramota realno.

Svi imamo pravo da biramo.Novak je izabrao da ne zeli vakcinu i tu prica treba da zavrsi.
On nije gradjanin Australije i to sto su oni stegli svoje ljudr to je drugi par cipela.

Ako su mu vec dali mogucnost da nastupa , onda su ga trebali testirati svaki dan o njegovom trosku i tu prica zavrsava.Jednostavno nema razlike izmedju vakcinisanog prenosnika i onog koji nije vakcinisan.

Cemu sve ovo , covjek je na noge dosao , bije dosao “sta bude” .Ovo je sramota za citav sport i generalno svijet.
Nevazno sto je Nole najveci sportista na Svijetu , on ima pravo da kaze ne zelim , isto kao sto imamo svi pravo.

Podrska Novaku u svakom slucaju.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 06 jan 2022, 10:08

06 jan 2022, 09:32
FoSte95 je napisao/la:
Pa to i jest poenta. Treba da sve boli briga ko hoće a ko neće da se vakciniše. Jer vakcina trenutno ne zaustavlja širenje, tako da ne mora biti pod moranjem da se vakcinišeš. Da štiti širenje, dalo bi se diskutovati. Ovako samo testiranje i izolacija štiti od širenja.
Poenta je da pandemija stane, da imaš što manje ljudi sa teškom kliničkom slikom a to se neće ostvariti dok se levati ne vakcinišu

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 jan 2022, 10:11

Novak je doš'o u tudju kuću i treba da poštuje pravila iste. Pobra, ako ti se ne svidja, bujrum šutaj lopticu po Šumadiji sa Bobom Živojinović.

To što Srbi ne razumiju šta znači pravna država i sistem njihov je višestoljetni problem.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 jan 2022, 10:16

FoSte95 je napisao/la:
06 jan 2022, 10:08
06 jan 2022, 09:32
FoSte95 je napisao/la:
Poenta je da pandemija stane, da imaš što manje ljudi sa teškom kliničkom slikom a to se neće ostvariti dok se levati ne vakcinišu
jest brate na papiru al ocigledno je da pandemija nece stati jer se ljudi vakcinisu, i dalje se mozemo zaraziti isto ko i prije vakcine nikakve razlike nema..
a to da ces 90% lakse preboliti je jedino sto je i donijela ova vakcina i nista vise..

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 06 jan 2022, 10:28

FoSte95 je napisao/la:
06 jan 2022, 08:53
MathiasChago je napisao/la:
06 jan 2022, 08:43
Laz

Nadam se da ce se jednom zbog ovakvih postova kazneno odgovarati
Dokaži da je laž!

Izrael je prvi dokaz koliko je vakcinisanih zaraženo. Vakcina je dobra po tebe jer te štiti težih simptoma, ali i to je doslovno od organizma do organizma. Možeš i sa vakcinom da najebeš. Problem vakcine u svemu ovome je što se ti možeš kretati bez problema, pokažeš da si vakcinisan i prst u uho, a to da li trenutno imaš koronu koga briga. Vakcinisani su trenutno najveći prenosnici korone, jer njih niko ne šalje na testiranje. Putuješ bez problema. Ideš gdje hoćeš bez problema. Ja znam ljudih koji su imali koronu a ušli su u drugu državu bez problema, bez problema išli u diskoteke, itd.

Ja ne kažem da vakcina ne valja, itekako valja, pogotovo za starije, jer njih će itekako da spasi, ali mislim da je bezveze ovo što rade sportistima i što traže da svi budu vakcinisani. Moj prijedlog easy, hoćeš da ideš negdje, da nastupaš, bla bla, testiraj se, testiraj ga svaki dan i riješen problem. Hoće li da se vakciniše ili ne, koga briga, to je na njemu. On ako fasuje najebat će, ti nećeš.
Ima ljudi koji iz medicinskih razloga ne smiju da se vakcinišu , ali tebe boli briga za njih , TI SI VAKCINISAN , BRAVO MAJSTORE TI SI BOG KOJI HODA ZEMLJOM JER TI SI VAKCINISAN :rol: :rol: :rol:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 06 jan 2022, 10:35

Centre forward je napisao/la:
06 jan 2022, 10:11
Novak je doš'o u tudju kuću i treba da poštuje pravila iste. Pobra, ako ti se ne svidja, bujrum šutaj lopticu po Šumadiji sa Bobom Živojinović.

To što Srbi ne razumiju šta znači pravna država i sistem njihov je višestoljetni problem.
Ta ista kuća mu je odobrila da uđe , pa jučer zabranila . Ista ta kuća je pustila 3 tenisera sa istom "situacijom" kao kod Đokovića ...
De to objasni , kako pravna država pravi selekciju ...

Kompanija Rio Tinto ima povijest skandala koji uključuju štetu u okolišu, uništavanje povijesnih mjesta i podmićivanje. U maju prošle godine, kompanija je namjeravala proširiti rudnik u Australiji, uništivši klanac Yucan, sveto mjesto Aboridžina na kojem postoje dokazi o postojanju ljudi u posljednjih 46.000 godina i koje se smatra jedinim prahistorijskim nalazištem ljudskih naselja u Australiji tijekom posljednje ledenog doba .

Inače kompanija je iz Australije .
Aboridžine ko yebe .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 06 jan 2022, 10:36

bombaysaphire je napisao/la:
06 jan 2022, 10:35

Ta ista kuća mu je odobrila da uđe , pa jučer zabranila . Ista ta kuća je pustila 3 tenisera sa istom "situacijom" kao kod Đokovića ...
De to objasni , kako pravna država pravi selekciju ...

Kompanija Rio Tinto ima povijest skandala koji uključuju štetu u okolišu, uništavanje povijesnih mjesta i podmićivanje. U maju prošle godine, kompanija je namjeravala proširiti rudnik u Australiji, uništivši klanac Yucan, sveto mjesto Aboridžina na kojem postoje dokazi o postojanju ljudi u posljednjih 46.000 godina i koje se smatra jedinim prahistorijskim nalazištem ljudskih naselja u Australiji tijekom posljednje ledenog doba .

Inače kompanija je iz Australije .
Aboridžine ko yebe .
Isto sam mu htio replicirati. :D

Ruskinji koja je primila Sputnika ne dopustaju da igra, moc pravne drzave jbg. :mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 jan 2022, 10:43

Pa po cemu on nije postovao pravila?
Max Allegri

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 06 jan 2022, 10:50

Baš me zanima koliko će trajati ova iluzija navijača Novaxa da postoji neka imaginarna zavjera protiv Srba.

Najviše mi je drago kad se neki lik pravi pametan, pa ga ovako, u ovom slučaju država Australija, spusti na zemlju. Murphyjev zakon u najljepšem obliku.

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 06 jan 2022, 10:51

Primjećujem da na temi ima i nekolicina šovinista, koji bukvalno sve gledaju kroz krvna zrnca.
Zaboravljaju pri tome da je Novak jedan od rijetkih velikih sportista koji je u više navrata pomogao i BiH. Donacijama i kako god drugačije.

S druge strane, zanemaruje se suština ove odluke. Ona nema veze sa nacijom, nacionalnošću i pripadnošlu. Isključivo sa modernim globalizmom koji je nasljednik fašizma.
Stao im je Novak na žulj pričom o propagandi i tome da dva izvora kreiraju totalitet svijeta. I sve pričice o vizama, dozvolama, potvrdama, vakcinama su obično zaluđivanje zdravorazumnog bića. Globalistima ne odgovara ništa što nije u skladu sa njihovim poimanjem novog svijeta, svijeta potčinjenih bilmeza.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jan 2022, 10:58

Jel i dalje svrsavaju ljubitelji Nadala i Federera :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 jan 2022, 11:06

FoSte95 je napisao/la:
06 jan 2022, 10:08
Kako će stati kad vakcina ne zaustavlja širenje korone? Teških kliničkih slika će biti i sa tri doze vakcine, to je niđe veze. Ne znam što te to zanima, kad sad govoriš da te boli briga koga ćeš ti zarazit. Vakcina nije 100% učinkovita, tako da to je i dalje sve do organizma.
Free world, mogu ljudi da rade šta hoće, kad naprave vakcinu da zaustavlja širenje onda treba svi da se vakcinišu do tad ko hoće ko neće, njihov izbor.

Najgluplje od svega, vakcinišeš se, odeš na ove turnire i opet te svakodnevno testiraju. Glupiranje.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 06 jan 2022, 11:08

ArtemisFowl je napisao/la:
06 jan 2022, 10:50
Baš me zanima koliko će trajati ova iluzija navijača Novaxa da postoji neka imaginarna zavjera protiv Srba.

Najviše mi je drago kad se neki lik pravi pametan, pa ga ovako, u ovom slučaju država Australija, spusti na zemlju. Murphyjev zakon u najljepšem obliku.
Ja sam navijač Federera , ali u ovom slučaju sam itekako na strani Đokovića .

De ti nama objasni kako država Australija pusti 3 tenisera sa istom situacijom kao kod Đokovića , a njega ne pusti ?
Samo to objasni , kako tako pravna DRŽAVA pravi selekciju .
Samo to .

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []