Dok ovaj novi trener upozna igrače, pofata gdje ko šta igra i gdje se ko najbolje snalazi, dok oni pofataju i upiju njegove ideje, dok se priviknu na 854 formaciju ove sezone......eto ti marta.Kamuflazn je napisao/la: ↑06 jan 2022, 12:41Ovo se sve moglo u decembru odraditi da covjek ima vremena za pripremu. Obrazlozio sam sve.zagor1987 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:45Nismo Bayern pa da treneri cekaju da nas preuzmu,posebno oni sa barem malo iskustva. Ovo je vec na vrijeme i dosao trener jer inace svi se raduju radu u ovoj ligi a tebi nebi bilo lose da se vratis u realnost i frustracije usmjeris negdje drugo ili kao Mirvic da vratis par miliona duga i spasis klub od bankrota pa da ti damo plus kad vec ti minuse pucas. Mirvic mi bas danas javi kaze evo srcani dobio kad je vidio da si mu minus daoKamuflazn je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:23
Pa rijesenje je bilo u decembru postaviti novog trenera. Pocetak priprema, trener tek dolazi i to iz druge drzave, nije nas gledao ni na rezultatima.com. dok izanalizira sta mu treba, ko moze, ko ne moze vec sredina marta. I bit ce opet trener kriv. Ali tebi, napoleonu, benkari, i ostalim malim mozgicima je to neshvatljivo. Vi nevidite sumu od drveta. Jer ste mentalno zaostale, zatucane balijice.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vasovskog predlozio Mario Stanic,Kepcija predlozio Klafurica.
To u biti dodje ista relacija
To u biti dodje ista relacija

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- I do mene je došla ta informacija da sam razgovarao sa g. Mirvićem. Ono što ja mogu reći da kontakta nije bilo i da se sve svodi na špekulacije, što je normalno u ovakvom periodu kada klub poput Sarajeva traži trenera. Posljednji put sam sa predsjednikom Mirvićem razgovarao o fudbalu još u oktobru prošle godine, a vidjeli smo se i na svečanoj akademiji kluba u Vijećnici. To je ujedno i moj posljednji kontakt sa vlasnikom Sarajeva. Ljudi me zovu, neki i česitaju, ali iskreno ne znam na čemu i ne znam kako je dospela u javnost ta informacija, jer ponavljam sastanka nije bilo, rekao nam je Varešanović u telefonskom razgovoru.
Ko sada laze on ili ss.ba i Sinan
Ko sada laze on ili ss.ba i Sinan

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Normalno da nije. Onaj ko je i pomislio da bi Mirvić ili neko drugi htio parmaka Varešanovića, taj neka se ostavi fudbala. Smiješno koliko su ljudi naivni i koliko vjeruju ovim običnim portalčićima.
Vasoski bi bio idealan u doba vijetnamca.
@keli prvi sam ja protiv Varešanovića, Musemića i sličnih ublehaša, vec mi smiješne sve te silne kombinacije, ko je koga preporučio, ko za koga urgira, ko je s kim radio.....
Vjerovatno je Stanic onda i najzasluzniji ako se Mujakic vrati,znam da prije kad su mu spominjali povratak govorio je ma kakvi nema sanse da se vrati u PL.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kako su Sabrinini dečki odma skočili na Mirvica kad je neko pustio informaciju o Varesanovicu. Vracaju clanske, nece ih kosevo dugo vidjeti, s Vinka i Sablica na Varesanovica, Mirvic vraca mahalu itd. Samo neki od postova Sabrine brigade koja i dalje vreba i ceka gresku da kazu da je Sabra najbolja.
-
- Kontakt:
ZIPko nam je izgleda tu opet, ušunjao sebordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:52Kako su Sabrinini dečki odma skočili na Mirvica kad je neko pustio informaciju o Varesanovicu. Vracaju clanske, nece ih kosevo dugo vidjeti, s Vinka i Sablica na Varesanovica, Mirvic vraca mahalu itd. Samo neki od postova Sabrine brigade koja i dalje vreba i ceka gresku da kazu da je Sabra najbolja.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Stanić očigledno ima neke veze po Makedoniji, znam da su u Hajduk doveli jednog dobrog veznjaka, Makedonca.
Ako šarne Vasoski, volio bi da nam dovede ono lijevo krilo iz Akadem. Pandev, strasan igrač. I onaj garonja spic je solidan igrač, bolji je od Merse i Cmilje u svakom slučaju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Neće domaćeg parmaka,a hoće Altiparmakovskog...GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:14Normalno da nije. Onaj ko je i pomislio da bi Mirvić ili neko drugi htio parmaka Varešanovića, taj neka se ostavi fudbala. Smiješno koliko su ljudi naivni i koliko vjeruju ovim običnim portalčićima.

Apsulutno nije kasno ako se trener podpise sutra jer, 1,5 mjesec i vise ima do prve utakmice 3 igraca maksimalno sto mozemo dovest, sa 2 icom raskinut jednog poslat na posudbu i to je to.
Al ja mislim da Mirvic pokusava da uvede zaokret da radi stvari na nacin na koji se nisu prije radile.
Dovest trenera koji zna svoj poso i kome ce bit pruzena podrska bez obzira odgovaralo to navijacima ili ne sta god novine portali pisali. Tipa doveo stranca a u nas puno bosna vrhunski trenera itd itd..
Na pocetku mi se cinilo da je MIRVIC samo potrosna roba, jer je na startu poceo ugadjat i uvlacit se navijacima al cinimi se da radi temeljito..
Takodje treba u akademiju dovest strucne trenere..
Igraci koji su poceli igrat prifesionalno fudbal od 1990 porijeklo iz bosne nijedan nije postao neki trenercina. Kodro nesto i hasan sto je direktor bayerna (nije trener) a 80% njih ima A PRO licencu.
Citam Ibricic nekoji dan objavio da je polozio
Veda
Bajramovic
Topic
Akrapovic
Dudic
Trener slobode
Bolic
Baljic
Edin mujdza
Kodro on nesto pokusava al tanko
Moze se lista nastavit al niko od njih nije mogo dobacit ni u bundes ligu austrije
Pa od 2 svetskog rata jedino Halilohodzic i bajevic su neku karijeru napravili i ivica osim imao je par bljesaka nista posebno. Al eto 3 covjeka u 80 godina
Al ja mislim da Mirvic pokusava da uvede zaokret da radi stvari na nacin na koji se nisu prije radile.
Dovest trenera koji zna svoj poso i kome ce bit pruzena podrska bez obzira odgovaralo to navijacima ili ne sta god novine portali pisali. Tipa doveo stranca a u nas puno bosna vrhunski trenera itd itd..
Na pocetku mi se cinilo da je MIRVIC samo potrosna roba, jer je na startu poceo ugadjat i uvlacit se navijacima al cinimi se da radi temeljito..
Takodje treba u akademiju dovest strucne trenere..
Igraci koji su poceli igrat prifesionalno fudbal od 1990 porijeklo iz bosne nijedan nije postao neki trenercina. Kodro nesto i hasan sto je direktor bayerna (nije trener) a 80% njih ima A PRO licencu.
Citam Ibricic nekoji dan objavio da je polozio
Veda
Bajramovic
Topic
Akrapovic
Dudic
Trener slobode
Bolic
Baljic
Edin mujdza
Kodro on nesto pokusava al tanko
Moze se lista nastavit al niko od njih nije mogo dobacit ni u bundes ligu austrije
Pa od 2 svetskog rata jedino Halilohodzic i bajevic su neku karijeru napravili i ivica osim imao je par bljesaka nista posebno. Al eto 3 covjeka u 80 godina
Ozbiljni kandidati su Aleksandar Vasoski, Mirza Varešanović, a na pregovorima je također bio i hrvatski stručnjak Dean Klafurić čiji je najveći “adut” poznanstvo sa Ivanom Kepčijom, glavnim čovjekom za struku u Sarajevu. Zajedno su veoma uspješno sarađivali u Legiji.
Da nešto ima u cijeloj priči, potvrdio je i sam Klafurić za ****, no zamolio je za strpljenje.
– Da, bio sam na razgovoru, ali to je to što mogu reći u ovom trenutku. Ne bih pričao detaljnije na tu temu dok ljudi iz kluba ne donesu konačnu odluku. Ne bi to bilo profesionalno niti pošteno, kazao je Klafurić za ****.
Opet Sinan pise za Varesanovica.
Da nešto ima u cijeloj priči, potvrdio je i sam Klafurić za ****, no zamolio je za strpljenje.
– Da, bio sam na razgovoru, ali to je to što mogu reći u ovom trenutku. Ne bih pričao detaljnije na tu temu dok ljudi iz kluba ne donesu konačnu odluku. Ne bi to bilo profesionalno niti pošteno, kazao je Klafurić za ****.
Valja odraditi sve one cipseve i dvojne c sokice sto ga je funjara njima natovilaHistoricar je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:54ZIPko nam je izgleda tu opet, ušunjao sebordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:52Kako su Sabrinini dečki odma skočili na Mirvica kad je neko pustio informaciju o Varesanovicu. Vracaju clanske, nece ih kosevo dugo vidjeti, s Vinka i Sablica na Varesanovica, Mirvic vraca mahalu itd. Samo neki od postova Sabrine brigade koja i dalje vreba i ceka gresku da kazu da je Sabra najbolja.![]()
-
- Kontakt:
Stvarno ne razumijem zašto su toliko fascinirani Varešanovićem, ovo se vec graniči sa bolešćuZukanovic je napisao/la: ↑06 jan 2022, 14:31Ozbiljni kandidati su Aleksandar Vasoski, Mirza Varešanović, a na pregovorima je također bio i hrvatski stručnjak Dean Klafurić čiji je najveći “adut” poznanstvo sa Ivanom Kepčijom, glavnim čovjekom za struku u Sarajevu. Zajedno su veoma uspješno sarađivali u Legiji.

De vidi da nam cickovo dovede kakvog igraca iz FK Butmir Vogoscabordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:52Kako su Sabrinini dečki odma skočili na Mirvica kad je neko pustio informaciju o Varesanovicu. Vracaju clanske, nece ih kosevo dugo vidjeti, s Vinka i Sablica na Varesanovica, Mirvic vraca mahalu itd. Samo neki od postova Sabrine brigade koja i dalje vreba i ceka gresku da kazu da je Sabra najbolja.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma najbolje domaći trener, ovi stranci dok se ohavizaju na naše uslov, terene, igrače sve ode u vražju...
Drugo,nasi brate,poznaju ligu, poznaju igrače, mahalu, a i nema jezične barijere.
Eto,ako ovog ajvara izaberemo, baš me interesuje kako će on na makedonskom objasniti Hebi šta treba da radi...
Ne može ni na engleskom kad je siguran da će ga jedino Fanimo skontati...
'vako kad ti dodje nas čovjek pa sočno se razgalami i drekne " naprijed daj loptu konju " ,mnogo će manje biti problema u konekciji trener - igrači...
Drugo,nasi brate,poznaju ligu, poznaju igrače, mahalu, a i nema jezične barijere.
Eto,ako ovog ajvara izaberemo, baš me interesuje kako će on na makedonskom objasniti Hebi šta treba da radi...
Ne može ni na engleskom kad je siguran da će ga jedino Fanimo skontati...
'vako kad ti dodje nas čovjek pa sočno se razgalami i drekne " naprijed daj loptu konju " ,mnogo će manje biti problema u konekciji trener - igrači...