Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Monolog » 30 jan 2011, 15:44

Jbg sad, niko ne valja u Cityju, samo Džeko valja. Teren je katastrofalan, stoga je i razumljivo da se ne može kombinovati kako se "zapovijeda". Džeko sam je im'o nekoliko dobrih poteza, al' ništa specijalno. Ovdje se mora pokazati snaga, jer Nots County nije ekipa koja u svojim redovima ima defanzivce koji su u stanju čuvati Džeka. No, ovo je samo 1. poluvrijeme i u prethodne 2 utakmice je proigr'o u nastavku istih, stoga možemo i danas očekivati isto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jan 2011, 15:46

Nije se on jos adaptirao, a i slabo ga filuju loptama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 jan 2011, 15:46

Dzeko, tvoje je mjesto u spicu a ne na krilu. Pa vise je u napadu Yaya Toure.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 jan 2011, 15:46

Jao Milnera debila, pa njemu trebaju naocale ko kod Sveve Urkel-a
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 30 jan 2011, 15:48

Slaba skrojz igra City-a, a i od Dzeke nista posebno. :x
Previse vraca lopti nazad, nece da pokusava nista, hoce da izbjegne greske. A nijedna lopta nije upotrebljiva bila, mozda onaj jedan ubacaj Milnera, al ostalo sve sranje.
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 30 jan 2011, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jan 2011, 15:49

Ma bjezi, bezveze trosim zivce gledajuci utakmicu. Ako se stanje popravi javite do tada mi je
stream iskljucen.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 30 jan 2011, 15:50

Brzo ce Dzeko na klupu, nije ovo Bundes liga !! :?:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 30 jan 2011, 15:50

_dreamer_ je napisao/la:Jao Milnera debila, pa njemu trebaju naocale ko kod Sveve Urkel-a
Nemoj se naći uvrijeđen jer sam tebe 'kvotao' ali koje hebene veze ima igra Citya sa temom "Edin Džeko" a pogotovo igra Milnera / Yaya Tourea ? Predobro .
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 30 jan 2011, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 jan 2011, 15:51

U losem City-u Dzeko ponajlosiji bogami , ovo poluvrijeme stvarno izgledao koa KLOC. Bogami ubrzo mora naci svoj NIS u ovom timu ili klup ne gine. Zabrinjavajuce pravo kako izgleda nemocan protiv relativno lakog protivnika. Ne kazem da mu je ovo standard ali je to jos uvijek izgleda daleko od svjetskog vrha.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 30 jan 2011, 15:51

Razocaran sam ...
Vidjecemo drugo poluvrijeme, iako vise nemam volje da gledam :)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 30 jan 2011, 15:52

Siti možda jeste najbogatiji klub na svijetu ali imaju jednu sasvim prosječnu ekipu,koja nije ni blizu engleskog vrha a pogotovo ne svjetskog.Iskreno govoreći nemaju ni jednu istinsku zvijezdu(Tevez možda a Edo tek treba da se dokaže),a o igri da ne govorim.Vezni red im je najlošiji dio ekipe,ovo golova što je dao Tevez je više individualna zasluga nego plod ekipnog zalaganja.Ovo nije slučaj u par zadnjih utakmica nego već duže vrijeme i ako nešto ne promijene u samoj postavci igre mislim da mora doći do pada i u igri i na tabeli.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 jan 2011, 15:53

Prebacite na utakmicu Švedska - Španjolska u poluvremenu da se bar golova nagledate, onda će biti lakše pratiti onu mizernu utakmicu Citya.
100% sportski i krajnje opušten potpis

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jan 2011, 15:54

Ne moze Dzeko nista sve dok iza sebe ima 3 defanzivna vezna. Toure, Barry, Viera.
Milner i Jo potpuno indisponirani... Edin se uklopio u sivilo.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 30 jan 2011, 15:54

kimbo je napisao/la:U losem City-u Dzeko ponajlosiji bogami
DAj nemojte srati.. I ne gledas druge igrace osim Dzeke i ako nema golova odmah je on najlosiji..

Koliko je Dzeko dobio upotrebiljivih lopti od veznog reda ???

Dzeko dobro igra, bori se, par puta se morao vracati u odbranu da spasava gol, skace, otima se za loptu. Sta hocete vise..

Nije imao ni jednu upotrebiljivu loptu.. I kad je primi, ne moze sam krenut prema golu kad je okruzen sa 5,6 protivnickih igara..

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 30 jan 2011, 15:56

prvo poluvrijeme bez izgledne prilike , bez izrađene akcije ( ne moze se sve pripisati losem terenu ) jalova inicijativa sa mnogo gresaka . Postavka igraca u srednjem redu je vise defanzivno orjentisana . Po meni ovde nedostaje dribling (potez) pojedinca , tipa Tevez , gdje bi se napravio viska igrac ...
Jo mi više liči na nekog muzičara ( blues , djez )nego li fudbalera .

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 30 jan 2011, 16:02

MrShadow je napisao/la:
kimbo je napisao/la:U losem City-u Dzeko ponajlosiji bogami
DAj nemojte srati.. I ne gledas druge igrace osim Dzeke i ako nema golova odmah je on najlosiji..

Koliko je Dzeko dobio upotrebiljivih lopti od veznog reda ???

Dzeko dobro igra, bori se, par puta se morao vracati u odbranu da spasava gol, skace, otima se za loptu. Sta hocete vise..

Nije imao ni jednu upotrebiljivu loptu.. I kad je primi, ne moze sam krenut prema golu kad je okruzen sa 5,6 protivnickih igara..
jest moro se vracat u odbranu jer je sam zajebo stvar,...tvoj post nidje veze,...ako dzeko ne dobija lopte nek se bori sam za lopte nek preuzme samoinicijativu kao tevez,..nista mu ne fali,...a danas bas izgleda ko kloc nikakav protiv 3.ligasa pa nije notts chelsea,...
WHUFC

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 jan 2011, 16:03

ekii je napisao/la:Brzo ce Dzeko na klupu, nije ovo Bundes liga !! :?:
Pa i nece bas tako brzo, buduci da nema sad nekog konkurenta na klupi... Ovaj Jo nije bas neka faca da ga potisne...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 30 jan 2011, 16:04

Hajde Džeko nek ti je sa srećom i daj taj gol više.. :)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 jan 2011, 16:04

DZEKO POLUDI
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 jan 2011, 16:05

Ne mogu da vjerujem da ovaj kloc nije nista mijenjao. Pa majmune nije ti ovo United da igras sa 3 zadnja vezna. Joj piicke trenera :evil:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.