Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Đoković stariji i antivakseri na ovoj temi u borbi ko će ispasti veći glupan danas. Strašno šta on govori, a šta oni pišu, mozak otiče od gluparija koje su u stanju nasrati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
jolicnikola
- Kontakt:
svaka čast na Novaku na svemu što je napravio (mislim na to tokom karijere, nevezano za ove događaje), ali on ima bolesnog i poremećenog ćaću koji misli da se ceo svet urotio protiv Srba
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Igro Nole ne igro Zverev osvaja !
Joj Srdjana budaletine, toliko veliki sportas i zvijeda i ovu budaletinu od oca, gdje ces ovakve izjave davat, samo ces pogorsat situaciju.
Svaka recenica Mi srbi, mi u Srbiji, klasicni četa.
Svaka recenica Mi srbi, mi u Srbiji, klasicni četa.
Mitomanija u svakoj pori, svakom genu.
- Centre forward
- Kontakt:
Sve izjave, svaki korak koji oni prave u ovom momentu su naredbe s "vrha".
Dragoslav Bokan stil, koji kontaminira Balkan stotinama godina.
Dragoslav Bokan stil, koji kontaminira Balkan stotinama godina.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- MathiasChago
- Kontakt:
Zasto se covjek nije cijepio? To je pravo pitanje.
Zar je stvarno maloumni antivakser? Prica se o tome dugo, ali nekako sam ipak mislio da nije toliko glup, da je civiliziran, ali eto, ispada da je ipak zatucan.
Zar je stvarno maloumni antivakser? Prica se o tome dugo, ali nekako sam ipak mislio da nije toliko glup, da je civiliziran, ali eto, ispada da je ipak zatucan.
Pa lik se "napaja" imaginarnom energijom a odbija prihvatiti rezultat višegodišnjeg naučnog rada. Sve ti je jasno koliko je sati. I kad ti na to neko ukaže onda taj ima nešto protiv tebe i onda to svedeš na nivo nacije, identiteta, kulture... pizdarija. A od oca me ovo ne iznanađuje, vidjelo se i prije da je šizofreničar.
Pa normalno, ko bi normalan a milijarder otisao kod Semira i valjao se po onom blatu. Ista mu je i zena, ona mu je to i prenijela. To je ono kad ne znas sta ces vise od para pa moras nac neki smisao u zivotu.MathiasChago je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:35Zasto se covjek nije cijepio? To je pravo pitanje.
- MathiasChago
- Kontakt:
Otac je bolesnik, to je svima jasno bilo davnih dana, ali ovaj je postao heroj mnogima na Balkanu koji je postao antivakserski centar svijeta.
- Felixians4
- Kontakt:
Kakve su pič ke Fedtardi
Cuj insekti u australiji, jadnik
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Felixians4
- Kontakt:
Ajde da se ne zajebavamo,mi ovdje Balkanci smo svakakvi,al ozbiljnim veličinama priliči i neki status,neki odnos prema njima. Pa eto nek je i za zatvor,smjesti takvu osobu kako dolikuje u normalno okruženje,a ne u neku bakterijsku isprdinu da ne smi ni vamo ni tamo.
Ozbiljna je ovo stvar,pa u toku je najveća sportska utrka vjerojatno trojice top50 sportaša IKADA i događaju se ovakvi nesporazumi i globalne kontroverze. Pa valjda su mogli uskladiti i provjeriti situaciju prije polaska,a ne da mu ovi kažu možeš pa onda glavni kaže STOP.
Pa krsi zakon u drugoj drzavi, sta mu imaju ugadjati ista 
Ten toes, I done laps in the trench
Tuzno je sto je on zapravo normalniji lik od Novaxa koji je totalno skrenuo. Kakav ce tek biti kad dodje u starije godine.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
A mozda covjek ima svoja uvjerenja, stavove i to treba postovati, ne ugrozava on nista vise ili manje druge ljude nego "nemaloumni" vakser.MathiasChago je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:35Zasto se covjek nije cijepio? To je pravo pitanje.
Da vakcina zaustavlja sirenje virusa pa hajde ovako je besmisleno, covjek nece i to je to ali nije uredu razapinjati ga sad zbog toga.
Isto su i Irvinga razapinjali (mada je on dao povoda ranije idiotskim izjavama) pa eto pola lige zavrsi u health and safety protokolu kao i nevakcinisani Irving.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Moze on imat svoja uvjerenja, ali isto tako mora postovati zakone one drzave gdje se nalazi. Ako ne zelis, onda snosis posljedice i prtljas odatle. Samo se ovdje moze krsit svaki zakon, svi navikli pa misle da ce proci bilo gdje. Nece da moze.Ethel je napisao/la: ↑06 jan 2022, 17:01A mozda covjek ima svoja uvjerenja, stavove i to treba postovati, ne ugrozava on nista vise ili manje druge ljude nego "nemaloumni" vakser.MathiasChago je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:35Zasto se covjek nije cijepio? To je pravo pitanje.
Da vakcina zaustavlja sirenje virusa pa hajde ovako je besmisleno, covjek nece i to je to ali nije uredu razapinjati ga sad zbog toga.
Isto su i Irvinga razapinjali (mada je on dao povoda ranije idiotskim izjavama) pa eto pola lige zavrsi u health and safety protokolu kao i nevakcinisani Irving.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.