Strasno haha pa ovo je jedan od najgledanijih yt kanala na svijetu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Je li vama forum sporo ucitava danas?
- OldFashioned
- Kontakt:
Yup.
Na prvi momenat mi se učinilo da su mi torrenti ostali upaljeni
Na prvi momenat mi se učinilo da su mi torrenti ostali upaljeni
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Postoji li nekakva tema na SS o tipa novinarskim biserima? Mislim vise onako opcenito i ne samo o sportu? Mislim da bi bilo hrpa materijala, interesantni diskusija i naravno klikova za SS (he he) jer bi ta tema bila u vrhu. Stvarno ne kontam kako se pojedini mogu nazivati novinarima i cak pisati po "velikim" portalima/novinama.
Evo jednog friskog primjera. Necu spominjati sajt ali rubrika glasi "ZVANIČNO: Sve je gotovo, Edin Višća ima novi klub!". Da bi potom prenijeli tekst sa nekog turskog portala gdje je kao navodno deal sklopljen i Visca bi trebao preci u Trabzonspor.
Kao prvo znaju li ti ljudi sto pisu tekstove sta znaci rijec ZVANICNO?! Jel izaslo saopstenje kluba/klubova, igraca, jel ima slika sa dresom, rukovanje sa predsjednikom. Ista?
Da Bog sacuva. Izvinjavam se na mini rantu ali yebote..

Evo jednog friskog primjera. Necu spominjati sajt ali rubrika glasi "ZVANIČNO: Sve je gotovo, Edin Višća ima novi klub!". Da bi potom prenijeli tekst sa nekog turskog portala gdje je kao navodno deal sklopljen i Visca bi trebao preci u Trabzonspor.
Kao prvo znaju li ti ljudi sto pisu tekstove sta znaci rijec ZVANICNO?! Jel izaslo saopstenje kluba/klubova, igraca, jel ima slika sa dresom, rukovanje sa predsjednikom. Ista?
@igrajlopte 🐦
- NEPatriots
- Kontakt:
Ne da admin jer bi se najviše pljuvao ovaj portalčić. Svaka (i ozbiljna) kritika završi banom.ReX je napisao/la: ↑05 jan 2022, 13:28Postoji li nekakva tema na SS o tipa novinarskim biserima? Mislim vise onako opcenito i ne samo o sportu? Mislim da bi bilo hrpa materijala, interesantni diskusija i naravno klikova za SS (he he) jer bi ta tema bila u vrhu. Stvarno ne kontam kako se pojedini mogu nazivati novinarima i cak pisati po "velikim" portalima/novinama.
Kao prvo znaju li ti ljudi sto pisu tekstove sta znaci rijec ZVANICNO?! Jel izaslo saopstenje kluba/klubova, igraca, jel ima slika sa dresom, rukovanje sa predsjednikom. Ista? Ne.
Dragan Šolak - (vlasnik) SOTONA
E jbg, steta. Ma vise sam mislio opcenito i ne samo o sportu. Dosta tu ima materijala i za humora. A ne samo rantova hahaha. Slike, rubrike, itd. Oh well. 
@igrajlopte 🐦
5.Januar, u Sarajevu preko 15 stepeni.
Vrijeme za infrakta, ambulante pune ljudi sa povišenim pritiskom.
Ljudi se ugodnije osjećali prije 2 dana, kad smo bili četvrti najzagađeniji grad na svijetu.
Vrijeme za infrakta, ambulante pune ljudi sa povišenim pritiskom.
Ljudi se ugodnije osjećali prije 2 dana, kad smo bili četvrti najzagađeniji grad na svijetu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- OldFashioned
- Kontakt:
U Mostaru oko 15-ak već danima. Skroz nezdravo!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kuko gigant na crnoj listi SAD-a

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Sta ce mu Amerika pored Bänovića
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nevjerovatno ali tako je , divni smog
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Naporan sam i Bogu i narodu ali
Sberbanka objavila konkurs za posao, kakve su plate kod njih za poslove sa SSS/VSS? Hvala
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Koliko god da ti daju puno ti je
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Kakav konkurs? Domar, direktor, šalteraš?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Tamo su dobre plate baš , poznanik ima 2800 KM
Polubitna je pozicija , ne znam tačno .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Nista onda da apliciram pa sta budebombaysaphire je napisao/la: ↑05 jan 2022, 21:40Tamo su dobre plate baš , poznanik ima 2800 KM![]()
-
jolicnikola
- Kontakt:
svim normalnim forumašima pravoslavne vjere želim sretan Badnji dan, a forumašima katoličke vjere Sveta tri kralja
cuj konkurs tu zar se ona ne gasi tj. rusi napustaju ovo trziste nekom su je tusnuli a obicno onda ide smanjenje uposlenih itdbombaysaphire je napisao/la: ↑05 jan 2022, 21:40Tamo su dobre plate baš , poznanik ima 2800 KM![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.