Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Stvarno citam koliko se lozite i ne mogu da vjerujem. Ok presao u City i sta sada?! Volim i ja Dzeku ali daj malo se smirite vise. Ovo je Engleska liga i siguran sam da nece biti na nivou na kojem je bio u NJemackoj, a sigurno ne ovu polusezonu. Ima jos u njegovoj igri mjesta za napredak i bice aBd.
-
- Kontakt:
Hvala Bogu izadje ovaj JO iz igre.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Principatus
- Kontakt:
Silva ulazi, mozda se sad nesto promjeni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
gledam i ja preko streama ali sam konto da ima na TV-uulaznica je napisao/la:http://www.tvoo.eu/ch2.htmllech je napisao/la:na kojem je kanalu utakmica?

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Malo je falilo.. napokon jedan solidan centaršut..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Dobar sut Dzeke glavom, malo je falilo
I Edinu treba hiljadu prilika da zabije gol
Sad je ovo trebao pospremiti
Sad je ovo trebao pospremiti
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Principatus
- Kontakt:
Vec se igraci lijepe za Silvu, nastaje prostor i odmah dobra prilika. Vidjecemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Koliko bolja igra cim je silva usao.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Popustite ga malo, pa ne mora svaka sitnica biti pod lupom. Još uvijek nije imao pravu šansu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e moj Edine neki anonimusi su te stavili u dzep, ovo je jadno... jos jadniji je ovaj talijan na klupi sa svojom defanzivnom taktikom protiv amatera nekih, ebem ti mrtve stoko
Samo vi njega pljujte, nazivajte pickom, klosarom is..
Kakav smo mi narod..
Prije 10 dana svi ste govorili da ce rasturat, da ce biti prvi strijelac lige i sta vec..
Bas me zanima sta ce biti ako Dzeko postigne gol..
Kakav smo mi narod..
Prije 10 dana svi ste govorili da ce rasturat, da ce biti prvi strijelac lige i sta vec..
Bas me zanima sta ce biti ako Dzeko postigne gol..
Onaj Hughes ko neki mafijas izgleda jbt 

City generalno odise nesposobnoscu.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Daj ba raja sada lagano izadjite sa link-a kojeg sam postavio, hebete mi konekciju.
Ovaj City je taraba od ekipe,ni jedne prave sanse da naprave,gube od Countya
Dzeko,kao citav ekipa nista,ako ovako ostane,tesko ce Dzeko poceti naredni mec Citya,mozda se Manici osloni u narednom mecu na ekipu koja je krenula od starta sampionata,al ostaje da vidimo.. Sad ce njima Dzeko jedan uvalit..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jel to ovaj celavi sa tetovazom na ruci na njega mislis da je isto mafijas 

Samo jedan klub Velež Mostar
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Kako me živcira lik. Koji kreten..B0SANAC je napisao/la:Onaj Hughes ko neki mafijas izgleda jbt

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ekipa sityja je jedna sasvim prosjecna ekipa bez Teveza , to najbolje pokazuje ova utakmica.