English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ferran odjednom igracina a ne Pepov otpadak 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ipak su to culesi, što te čudi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mene brine ovo sto ga ne mogu ni registrirati
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Barcelona
Haaland

Haaland
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Covjek se fali Ferranovim transferom lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Izvor neki lik iz Marbelle
Izvor preporod
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Igrac pred kojim je min 15g karijere je rekao “I will play here, in Spain.” 
Ovako su vjerovali i u Garciu kad im ga je Pepun uvalio. Tako ce i Laportea nakon Torresa, nikad nauciti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Elem, valjda Villa hoće Bissaumu. Ozbiljnu ekipu stvara Stevie ako ga uspiju dovesti, dosta zanimljivih igrača će igrati na Villa Parku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne zelim da se razocarate opet
Pa bice Ferran solidan u La Farmi kao sto je Sane u Farmerligi. Samo nisu bili kvalitet za City i nba.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sane je bio top u sezoni 17/18. Uz Kevina, najbolji igrač City-ja. Nakon nepozivanja na SP, potonuo je.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma imao dobre statse kao sto je i Walcott znao. Ko ga je gledao jasno mu je da nije najvisa klasa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ako dovedu i Moratu plus ovaj mali sto je dao hattrick Neueru
Ludilo
Ludilo
Ferran je po onome sto sam ja vidio jedan prosjecan igrac. Nema brzinu i dribling za krilo a igra upravo to.
Ono sto ga cini interesantnim je osjecaj za go i nekako ga to ide. Ali nije napadac.
Mislim da ce se muciti u Barci a onda zavrsiti u Sevilli ili Villarralu. Za 2-3 godine.
Edit:
Vec sada je bolji Palmer a njemu se i pravio prostor ovim transferom.
Veceras mijenja Mahreza lijevo
Meni je i od njega drazi McAtee a s njim vec ima problema oko potpisa dugorocnog ugovora.
Ono sto ga cini interesantnim je osjecaj za go i nekako ga to ide. Ali nije napadac.
Mislim da ce se muciti u Barci a onda zavrsiti u Sevilli ili Villarralu. Za 2-3 godine.
Edit:
Vec sada je bolji Palmer a njemu se i pravio prostor ovim transferom.
Veceras mijenja Mahreza lijevo
Meni je i od njega drazi McAtee a s njim vec ima problema oko potpisa dugorocnog ugovora.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 07 jan 2022, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, rio_Ferdy88 i 5 gostiju.