HahahhaaahahahaahhaahaZnači aplicirao za vizu u novembru znajući da ne ispunjava uslove ali da će u decembru dobiti virus i tako ispuniti uslove? Pritom od 16. decembra od kad je navodno pozitivan viđen na bar dva javna događaja, 17. decembra uslikan kako grli ženu i djecu onako zaražen, a 25. decembra snimljen kako igra tenis ispred zgrade. Ima logike.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sad nema nazad, ili je lažirao test ili je pozitivan zujao okolo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko si glup od nula do Novak Đokovic. Šta god da je tačno mora odgovarati krivično u Srbiji, vrh je kako lik sam sebe uništava. Ovo je razlog zašto neće biti GOAT jer ovo Rafa ili Federer ne bi sebi dozvolili nikad.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma liku Vucic izdao tek tako potvrdu o prelezanom virusu 100 % hahaha
- Jakobsen91
- Kontakt:
Jos ako Srdjan danas stane pred medije i pokusa ga "izvuci"
Ne gine mu robija. 
Koliko ljudi jos tako hoda. Pa sjetite se na pocetku Koketa i Halida laganica. A na svakoj reklami bio i govorio budite odgovorniUnofficialpage je napisao/la: ↑08 jan 2022, 12:56Koliko si glup od nula do Novak Đokovic. Šta god da je tačno mora odgovarati krivično u Srbiji, vrh je kako lik sam sebe uništava. Ovo je razlog zašto neće biti GOAT jer ovo Rafa ili Federer ne bi sebi dozvolili nikad.
Djokovic je definitivno glupi balkancina, sad i dokazano. Dzaba sva popularnost i pare. Jasno je ko dan sto ga publika ne voli ko Rafu i Rogera. Gospodin se ne postaje nego radja.
- alan_kardec
- Kontakt:
pa nije mu AO dao medicinsko izuzeće niti mu je AO dao vizu za ulazak u državu. Ako je njima do para, a vjerovatno jeste, onda su se trebali konsultovati sa vlastima šta i kako. Ovako su i jedni i drugi ispali glupi i ovo im je antireklama. Doduše, i Novak je spao strašno glup.sljivo je napisao/la: ↑08 jan 2022, 12:41AO organizaiju interesuju pare, oni bi doveli pijacu iz Wuhana da igra ako je to parali. Novak je u svojim stavovima bio toliko glasan i jasan da su se dole vlasti odmah uzbunili i upitali kako je moguce da je dobio vizu a znamo sta je. Odjednom prebolovo a u medjuvremenu hoda po javnim mjestima. Da nije galamio i srao hladno bi vec bio tamo i trenirao.
Ako je razlog to što je mlatarao okolo i što nije vakcinisan, onda mu nisi vizu ni trebao davati. Jednostavno mu kažeš jaro nisi vakcinisan, antivakser si, opasnost si po sigurnost naših građana blabla, odbijen ti je zahtjev. Prosto, ne bi bilo ovog cirkusa. Pričalo bi se dva dana o tome i ćao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakav idiot 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Neka, sad je jos bolje. Sad ce jos dobit suspenziju a prijeti mu i zatvor ako mu dokazu da je bas bio pozitivan a hodao, ili jos gore falsifikovao potvrdu o prebolovanom virusu. Njegovi advokati su totalne mazge.
Nije mogao srediti potvrdu o vakcinaciji jer bi tako izdao svoja uvjerenja. Potvrda o pozitivnom testu vec nema nikakav negativan uticaj a moze mu obezbijediti ucesce. Providno da ne moze providnije.Jakobsen91 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 10:42
U krajnjem slucaju mogao je sredit i potvrdu o vakcinaciji kako je htio.
Nadam se da je laki dobro, i da će preživjeti ovu novonastalu situaciju.
Opusti se majstore, nemoj ruku na sebe, niko nije vrijedan toga
Opusti se majstore, nemoj ruku na sebe, niko nije vrijedan toga
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je krivično djelo, nije više turnir bitan, za ovo mora odgovarati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Lik nema ni integriteta, ja bih za svoje stavove pogino, ako sam uvjeren u njih i ako nisam licemjeran. I sto je najgore pokusava ih i kriminalom da zaobidje. Jednostavno necu da se vakcinisem i necu da igram i to je to. Idemo dalje.
Ja sad htio napisati gdje nam je Laky da objasni nastalu situaciju.
Al stvarno ako si isao na tu foru, da nisi mogao izdrzati onda 10 dana kod kuce sa familijom i to je to, odradi to kako treba. Ne mozes biti toliko glup i ocekivat da nece sve isplivat na vidjelo. Pravo nonsalantno se ponasao, a toliki ulog ima ovaj AO.
Al stvarno ako si isao na tu foru, da nisi mogao izdrzati onda 10 dana kod kuce sa familijom i to je to, odradi to kako treba. Ne mozes biti toliko glup i ocekivat da nece sve isplivat na vidjelo. Pravo nonsalantno se ponasao, a toliki ulog ima ovaj AO.
⚽FK Garaže⚽
Što se budala uvali s ovim, bolje da je turnir preskočio, nego što ovakvu prevaru hladno pokuša. Znalo se da od onakvog oca ne može ništa aman inteligentno i moralno ispasti, ali krivična djela su već ozbiljna stvarka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Banovan je na tvoje oduševljenje .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Cekamo prvi pokusaj opravdanja od njegovog tima i vlasti, medija tamo. Bas me interesuje na kom nivou ce biti kreativnost.
Kad ga suspenduju i kad polako sponzori budu otkazivali, pricat ce se druga prica. Nas narod najvise razumije kad opalis po dzepu.
Ja bi ga bas zbog ovoga pustio da igra,bar se decko potrudio na sve legalne i nelegalne nacine udje u drzavu,licemjer svakako jeste ali uvijek ce imati svoju armiju koja ce mu bezdusno titrat jajca kako se ovaj bori protiv sistema i neravnopravnog poretka u svijetu kako bi to Viško rekao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.