Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Principatus
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Principatus » 30 jan 2011, 17:06

Virtu4l je napisao/la: Zato što takvi kao ti broje apsolutno sve, svaki loš prijem lopte, svaki ofsajd, za svaku polušansu govore da je promašio zicer, se da loše kreće, da je ovo, da je ono... e zato mi je drago što je zabio
To je to X.

BTW forum Citya upravo izdise. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 jan 2011, 17:06

Ma neka ga je zabio i nek je skinuo "mrak sa ociju" :D na Otoku, pa nek ide sve u 3 lijepe.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 jan 2011, 17:07

dobar gol Edina Dzeke,svaka cast! City je igrao bez 6-7 standardnih igraca u ovoj utakmici,vidjelo se koliko im fale Tevez,Kolarov,Silva,i kad su ova dvojica usla drasticno se promjenila igra City..fale tu i Baloteli,de jong,Compani,Toure,Jonson,i vec spomenuti Tevez,Silva i Kolarov..Milner i Jo su fakat smjesni igraci,takodjer i Viera je daleko od neke forme,vidi se da je u godinama...City je veceras odigrao lose,na sredini terena su bili skandalozni,ali to opravdavam cinjenicom da su igrali bez 6-7 standardnih igraca.,,medju njima i Tevez koji je njihov najbolji igrac! u revansu ce ih City zgaziti! jos jednom cestitke Dzeki na fenomenalnom golu!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 jan 2011, 17:08

Ne valja ovaj Džeko, Rooney je bolji :lol:

Dakle, i u školi ocjenjuju profesori ili nastavnici a oni moraju biti kompetentni. Jedna jedinica u školi ne znači da je učenik loš i stoga se cijele godine ide u školu i na kraju se sumiraju rezultati. Kad se neki učenik preseli u drugu školu, potrebno je neko vrijeme da se privikne na novu sredinu i da stekne nove prijatelje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 30 jan 2011, 17:08

Odavno je prešlo granicu , zato Bosanci jesu predmet šprdnje . Na svaku grešku treba aplaudirati , svaki gol treba idolopoklonisati , hvaliti Džeku ili bilo kojeg igrača Reprezentacije i kad odigra u domenu Alispahića , inače ubberkvalitetnog igrača gornje Obodnice ... To smo mi , takvi ćemo ostati .

Roy Makay@

Probaj još jednom shvatiti poentu mog posta , ali upozorenje , pali na inteligenciju .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2011, 17:09

Eto, za mene je ovo najljepši gol koji sam vidio u životu, bolji i od Zidanovog u finalu lige prvaka, bolji od Rivaldovih makazica, najbolji gol koji sam vidio... majstorija!

@Sir Matt

Tvoji postovi nemaju poentu. Samo lične frustracije i mržnja, ništa više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 30 jan 2011, 17:10

NoName je napisao/la:Ne valja ovaj Džeko, Rooney je bolji :lol:

Dakle, i u školi ocjenjuju profesori ili nastavnici a oni moraju biti kompetentni. Jedna jedinica u školi ne znači da je učenik loš i stoga se cijele godine ide u školu i na kraju se sumiraju rezultati. Kad se neki učenik preseli u drugu školu, potrebno je neko vrijeme da se privikne na novu sredinu i da stekne nove prijatelje.
nek' si im nacrt'o vala. mislim da je ovo jedini nacin da neke stvari dospiju do mozgova ovih kenjatora... :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 30 jan 2011, 17:10

slika

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 30 jan 2011, 17:11

Virtu4l je napisao/la: @Sir Matt

Tvoji postovi nemaju poentu. Samo lične frustracije i mržnja, ništa više.
Zašto bih ja nekoga mrzio ? Iz razloga jer postiže golove ? Koja satisfakcija bokte .

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 30 jan 2011, 17:11

Sir Matt je napisao/la:Odavno je prešlo granicu , zato Bosanci jesu predmet šprdnje . Na svaku grešku treba aplaudirati , svaki gol treba idolopoklonisati , hvaliti Džeku ili bilo kojeg igrača Reprezentacije
Tako je, dosta mi je svršavanja komentatora komšija nam po Lakićima, Petrićima i kojekakvim Subotićim. Lijepo treba hvaliti svoje a ne pljuvati po njemu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 30 jan 2011, 17:12

Sir Matt je napisao/la:Odavno je prešlo granicu , zato Bosanci jesu predmet šprdnje . Na svaku grešku treba aplaudirati , svaki gol treba idolopoklonisati , hvaliti Džeku ili bilo kojeg igrača Reprezentacije i kad odigra u domenu Alispahića , inače ubberkvalitetnog igrača gornje Obodnice ... To smo mi , takvi ćemo ostati .

Roy Makay@

Probaj još jednom shvatiti poentu mog posta , ali upozorenje , pali na inteligenciju .
A da hvalimo Rooneya koji do nedavno nije imao 8 mjeseci gol iz igre.Ne brini stići će Džeko i na Old Trashford pa ćeš ga poredit sa Alispahićem.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2011, 17:12

NoName je napisao/la:Kad se neki učenik preseli u drugu školu, potrebno je neko vrijeme da se privikne na novu sredinu i da stekne nove prijatelje.
Da se odmah sprijatelji sa najvećim facama u školi, plaća im reket da bi bio siguran :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 jan 2011, 17:12

Berbatov je igracina..Džeko je kloc :lol:
1921-2011

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 jan 2011, 17:12

Ma Džeko ga je zavuko pod precku, a vi sad drobite i šupljirajte do sutra ;) 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jan 2011, 17:13

@Edameru

ebo te Roony u paksu.Idi pisi o njemu na svojoj periferijskog temi.Kako te nije stid umanjivati uspjeh Bosanca.

Joj da te hoce banovati sve bih dao.Imal lijeka administracijo za ove trolove koji su ograniceni k'o fildjan.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 30 jan 2011, 17:16

Svaka cast, Dzeko !!

ja u onog Yaye kolike su ruke .... jos malo pa ce rukama vodit loptu po zemlji :lol:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 jan 2011, 17:16

Srećom, Džeko je prekinuo ovaj predugi niz od 2 utakmice bez pogotka. Pobojao sam se da bi, ako nastavi igrati katastrofalno kako igra, mogao da prestigne Rooneya koji je uspio da 145 dana i bogzna koliko utakmica ne pogodi gol, iako je njegov tim nabijao protivnike sa 4-5 golova razlike.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 30 jan 2011, 17:17

roy_makaay je napisao/la: A da hvalimo Rooneya koji do nedavno nije imao 8 mjeseci gol iz igre.Ne brini stići će Džeko i na Old Trashford pa ćeš ga poredit sa Alispahićem.
Ipak boluješ od tuljanitisa . Nećemo porediti Rooneya I Džeku , to jednostavno nema smisla kad vodiš nazovi diskusiju sa nekim ko je dobio autogram našeg Dijamanta . Idi s mirom .

Troll ? Are you fu*king kidding me ? Molim admina da sankcioniše ovo direktno hebatanje u raspravama .

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 30 jan 2011, 17:20

Sir Matt je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la: A da hvalimo Rooneya koji do nedavno nije imao 8 mjeseci gol iz igre.Ne brini stići će Džeko i na Old Trashford pa ćeš ga poredit sa Alispahićem.
Ipak boluješ od tuljanitisa . Nećemo porediti Rooneya I Džeku , to jednostavno nema smisla kad vodiš nazovi diskusiju sa nekim ko je dobio autogram našeg Dijamanta . Idi s mirom .

Troll ? Are you fu*king kidding me ? Molim admina da sankcioniše ovo direktno hebatanje u raspravama .
Molim adminstraciju da obrati pažnju na ovog nazovimo pametnjakovića(najblaže rečeno),pa ja gdje da poredimo Shreka s Džekom,ti si jedan smrdljivi gmaz kojem je krivo da sad kad se spomene grad Manchester se automatski ne misli na United.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.