Kako ovi ljudi prave dobar klip
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako ovi ljudi prave dobar klip
ma ovcina je jedan od onih igraca sto bi rado svako pokupio iz lige, trkac i borac... super pojacanje ako dodje.
desno halid i on ispred fina kombinacija
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovcina vrhunska opcija, nadam se da je istina
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
gdje bi Ovčina igrao? ne bi bilo fer prema Šabanoviću da ga istjeramo iz prve postave nakon jako dobre polusezone.
Pa sta bi zar nije za nedjelju najavljivan neki lom s pojacanjima?
Ovcina je krilo
Ovcina je krilo
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Prvo, mislim da mmf prvi put nije odobrio kredit, aobrijanopile je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:29Ja ne mogu vjerovati da ovde jos ljudi pričaju o nekom ratu. Je li se vi zezate? Sve dok nam austrijske, njemačke, italijanske, ruske banke daju kredite, ako nam MMF daje kredite i zadužuju nas sve više, mi ovde pricamo o nekakvom ratu. Mislite da bi te banke i njihove države dozvolile da izgube milijarde u kreditima i kamatama? Stranka koja je najveći gubitak u saradnji sa svoji pajdasima sa kojima vec desetljećima istu matricu vrte, bacaju priču o ratu, a ne pričaju da su sve životne namirnice poskupile u prosjeku od 100 do 300%.fks74 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:21Nije to priča za sirotinju, mi smo na ivici rata. Nadam se da će razum prevagnuti ali treba biti oprezan.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 jan 2022, 13:10
Kakav rat, priča za sirotinju sitnog zuba. Pet godina se najavljuje rat, odnosno vrši obično spinovanje. Šta misliš kako bi neko od njih trojice sakupljao glasove i poene da ne udara po nacionalističkim stvarima?
Kakav ba rat? Gamad nas dovelo do dna I sad bacaju suplju za neuko stanovništvo ove napaćene države.
drugo, papir se stampa...
- napoleon72
- Kontakt:
Desno krilo. U Trebinju i beka, nema Halida, dobio je crveni protiv Veleza. A i nek se bore za poziciju, Oremus je stranac a nije bolji ni od jednog, njega bismo se onda trebali rijesit.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2022, 16:52gdje bi Ovčina igrao? ne bi bilo fer prema Šabanoviću da ga istjeramo iz prve postave nakon jako dobre polusezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Onda kad sam prenosio rijeci vezane za Skoru mi je receno i da je isti ponudio Radovcu i Ovcini odlicne uslove u ime FKS. Radovac se zahvalio, Ovcina uzeo vremena da razmisli, nadam se da je pristao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra je pres u 11 na kojem će se i Mirvić obratiti sa trenerom + prozivka igrača pa kontam da će sve tad biti?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeftina rezerva pidri, igrac za rotacijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:43Ma dobro neko neki dan napisa,kod novog trenera svi krecu od 0
@Maroon99 ne sluti![]()
Do smrti odani!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Ovčina produzuje u Veležu,uz povećanje plate, izvinite na upadu,da se ne nadate previše, pozdrav drugovinapoleon72 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 16:55Desno krilo. U Trebinju i beka, nema Halida, dobio je crveni protiv Veleza. A i nek se bore za poziciju, Oremus je stranac a nije bolji ni od jednog, njega bismo se onda trebali rijesit.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jan 2022, 16:52gdje bi Ovčina igrao? ne bi bilo fer prema Šabanoviću da ga istjeramo iz prve postave nakon jako dobre polusezone.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako mi brzo od očaja do sjaja i u tome pocnemo opasno srati. Prvo treba sve rastjerati, sad kad dolaze novi igraci ni oni ne valjaju. Stvarno smo paćenici, smirite se malo, sabura, krenulo je na bolje i polahko. Izborit Europu, kup probati, slagati tim za iducu sezonu. Odma guzica zine daj Ronalda
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 09 jan 2022, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Jest se moj qurac zahvalio, dosao bi on nazad pjeske da je kontaktiran !
Za sad nema nista od Ovcine. ja ga sada pitao. ima ponudu i zvali ga. ali on ceka da ide vani.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 09 jan 2022, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Cek,jel to fkt kontaktiran?Maroon99 je napisao/la: ↑09 jan 2022, 16:56Jeftina rezerva pidri, igrac za rotacijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jan 2022, 15:43Ma dobro neko neki dan napisa,kod novog trenera svi krecu od 0
@Maroon99 ne sluti![]()
Ja sam cuo za Ovcinu da ce produziti ugovor sa Velezom(naravno za bolje uslove nego sto ima sada)
Iz Veleza ide samo ako dodje ponuda gdje bi i Velez zaradio
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 jan 2022, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma svi to gledaju prvo, normalna pojava kod nas jbg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kapić nas vjerovatno napušta na kraju sezone , taman smo i prolazna stanica za igrače koje iole vrijede nešta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.