magare moje maloBenWhite je napisao/la: ↑09 jan 2022, 03:06Hahahaha a dobro, ako tamo piše da Barcelona vrijedi 620 miliona, vjerovat ćemo im. Tamo piše da izvjesni Pedri vrijedi 80 miliona. Araujo 35, izvjesni Gavi 40, Depay 45.....pa ovi igrači ni u Totenhemu ne bi igrali.
Bit će to još skuplje kada dođe Haland. Čuo sam da će ga Barca dovesti ali ga neće moći registrovati.
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Širok je dijapazon gluposti koje ti svakodnevno valjaš pa s toga ne treba ni čuditi ovo poređenje timova po vrijednosti koja piše na transfermarktu.
I to sve u vrijeme kada se '620 miliona vrijedan tim' muči sa Granadom.
I to sve u vrijeme kada se '620 miliona vrijedan tim' muči sa Granadom.
41:34
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahahha kakvo pisanje
Nemoj ga vise urinirati bogati, pusti ga kraju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Leno, soares, holding, withe, tavares, lokonga, patino, odegard, martineli, saka, nketiah, COYG
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Xhaka i ESR navodno pozitivni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gdje je pepe..nemamo koga sa klupe osim Lacce za ganjat rez
Sta je ba, bas ne znas citati ako je sve malim slovima napisano, bio sam napolju cuclao pivo, smrzao se ko picqa jedva sam iznabadao i ovako, trebao sam jos pratiti na velika i mala slova
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa otisao ganjat loptu po Africi
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Izbriši sastav da ja postavim.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pepe je toliko nebitan da su ljudi zaboravili da ide na Afrički kup 
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sta je ovo ni na jedno SK nema utakmice?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arsenal or Nottingham Forest will play Leicester City at home in the FA Cup fourth round
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Komentator ja mislim pokusava reci da nismo dobili nijedan derbi sem protiv Spurds
- Marsal
- Kontakt:
Kaže dobijamo samo male utakmice
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Do kraja meca ce valjda reci to sto zeli
Jel ima na SK?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.