Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Ma katastrofa, kako jadan pristup
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Čim ne igramo kompletni potpuni raspad.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma sta ima veze nek ispadnemo ovdje, onda izgubimo i u polufinalu od poola ako ce to znaciti da cemo se napokon vratiti na kraju sezone u top4 nemam nista protiv
90. minuta, ljudi se šetkaju, lopta na centru pola minute kod štopera. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
S kitom nismo osutali na gol
I onda ne udjemo u top4.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:58ma sta ima veze nek ispadnemo ovdje, onda izgubimo i u polufinalu od poola ako ce to znaciti da cemo se napokon vratiti na kraju sezone u top4 nemam nista protiv
Lokonga i slicni njemu ne znaju fudbal uopste. Drama glupi igraci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svaka čast momci, zalaganje na nivou.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Kakvi kraljevi, jeste primijetili da su se 2 od 3 minute dodavali medju sobom na centru u nadoknadi?
Cedric, Holding, Lokonga, Tavares, Nketiah nek se ne vracaju kuci
Cedric, Holding, Lokonga, Tavares, Nketiah nek se ne vracaju kuci
Nitko nije opravdao priliku da se nametne u rotaciju a mi se smijemo kad ude el nenara
Sto je AMN na posudbi a Lokonga ovdje
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma iskreno me boli qrc za ovim kupovima sad ne dozivljavam ih uopste, osvojili smo 4 puta FA kup u zadnjih 6-7 godina, najvaznije je ligu prvaka izboriti.. naruzice ih arteta to je sigurno pa ne mozes se ti setkati terenom i ocekivat neke poklone protivnika.. mislio sam za ovog cedrica da je solidna zamjena ali je prelos treba ga se rijesiti..Brokula je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:59I onda ne udjemo u top4.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 jan 2022, 19:58ma sta ima veze nek ispadnemo ovdje, onda izgubimo i u polufinalu od poola ako ce to znaciti da cemo se napokon vratiti na kraju sezone u top4 nemam nista protiv
Lokonga i slicni njemu ne znaju fudbal uopste. Drama glupi igraci
bolje da je ostavio maitlanda kad vec nema ko da igra koja je poenta te posudbe u ovakvom trenutku..
Sto su Saliba i Gendouzi na posudbi, a kod nas Holding i Lokonga vedre i oblace

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Holding je haman pa sve i jednom dokazao ove sezone da je bolje bilo ostaviti Salibu zbog tih 4 5 utakmica nego njega.
I bolje sto smo ispali
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Mikel is absolutely fuming.
He was asked if arsenal need signings this month and his response was… “Today showed that we weren’t capable of beating a Championship side in the cup.”
He was asked if arsenal need signings this month and his response was… “Today showed that we weren’t capable of beating a Championship side in the cup.”
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Evo ga,
prije nekoliko dana, Barcelona je na jedvite jade pobijedila klub koji se zove Linares. Vrijednost toga kluba je 33 marke po transfermarktu.
Takođe, Barcelona je nedavno izgubila od Rajo Valjekana. Vrijednost tog kluba je 60 miliona po transfermarktu.
Mogli bi do ujutro nabrajati ovosezonske blamaže Barcelone ali sve po transfermarktu hahahahaha
prije nekoliko dana, Barcelona je na jedvite jade pobijedila klub koji se zove Linares. Vrijednost toga kluba je 33 marke po transfermarktu.
Takođe, Barcelona je nedavno izgubila od Rajo Valjekana. Vrijednost tog kluba je 60 miliona po transfermarktu.
Mogli bi do ujutro nabrajati ovosezonske blamaže Barcelone ali sve po transfermarktu hahahahaha
41:34
Što se tiče tiče utakmice, mi ne možemo goniti na tri strane jer nemamo dovoljno dobrih igrača. Rekao sam da protiv Liverpula treba zapeti. Svejedno, to nije izgovor za pristup u večerašnjoj utakmici.
Bez Parteya će biti teško pobijediti protiv Totenhema. Da ne kažem nemoguće...
Tuzno je reci da ce nam povratak Xhake biti krucijalanBenWhite je napisao/la: ↑09 jan 2022, 20:45Što se tiče tiče utakmice, mi ne možemo goniti na tri strane jer nemamo dovoljno dobrih igrača. Rekao sam da protiv Liverpula treba zapeti. Svejedno, to nije izgovor za pristup u večerašnjoj utakmici.
Dječko,BenWhite je napisao/la: ↑09 jan 2022, 20:40Evo ga,
ti si konstatovo da je Barcelona od 620 miliona muku mučila s Granadom. U smislu da je nemoguće da jeftiniji klub otkine bodove skupljem ili ga čak pobjedi. Dakle to je tvoj stav, pitanje je samo šta si htio dokazati istim

Ja te ponovo pitam, po treći put, po čemu ćemo mjeriti vrijednost klubova, da li po subjektivnom stavu tebe, @Haralda i @brokulice ili prema stranici koja se zapravo bavi time ?

Hahahahah, pa ti si ovde kao mjerilo kvaliteta istakao vrijednost timova na transfermarktu. Kad su ti ljudi postavili vrijednost Uniteda, ti nisi ništa odgovorio. A i kako ćeš kad si izgubljen u svojim nebulozama?! Zamisli mjeriti kvalitetu kluba po cijeni koja piše na transfermarktu po kojem je Rašford skuplji od Bernarda Silve hahahahahahah
Ja nigdje nisam rekao da je TM neko mjerilo niti da slabiji ne može dobiti jačega, prestani da bezočno lažeš. Rekao sam da je Arsenal jači od Barcelone u svakom smislu. Finansijski, organizaciono i bilo kako.
Ja nigdje nisam rekao da je TM neko mjerilo niti da slabiji ne može dobiti jačega, prestani da bezočno lažeš. Rekao sam da je Arsenal jači od Barcelone u svakom smislu. Finansijski, organizaciono i bilo kako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.