FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 30 jan 2011, 17:35

colic proigro, drago mi je uh sto ce biti konkurencije trenutno imamo 15-20 igraca podjednakog kvaliteta (sem spiceva) koji ce da se bore za prvih 11, odlicno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Ragazzidelsud87!
Kontakt:

Post Postao/la Ragazzidelsud87! » 30 jan 2011, 17:36

HHAAAAAUBIICEEEEE !
VOLIM TE Ž E L J O!

AMAR OSIM !

; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;

CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 jan 2011, 17:50

Haubici je izgleda dobro došao onaj lom, izgleda da je dobro naciljao nišanske sprave... :D
Čitam da je u drugom poluvremenu šansu dobio i onaj Švicarac....Ja se lično nadam da je zadovoljio apetite Sir Amara :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 jan 2011, 17:51

slika

Bajrino proljeće !
:mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 jan 2011, 18:01

Luca.Toni je napisao/la:Ma Bajro je gigant vjerujte mi, ja ga znam licno, i lik je gigant kad je imo nekih 18-ak godina isto je na probu u Italiju ili Juve ili Inter nezz sad tacno ( ipak je davno bilo ) i ja msm da je tamo proso probu, i onda trebo tamo da ide da zivi, ali mu roditelji nisu dali tj njegov stari..

Ali znaci veliki je talenat bio, e sad da li je ostalo sta od tog njegovog talenta i da li ce Amra izvuci sve iz njega vidjet cemo, a koliko vidim kako je kreno zabijat izvuko je Amar njego talenat na sunce :D

Sad mu jos treba dati da igra i u sluzbenim tekmama, ali ne po koju minutu nego da odigra bar 2/3 utakmice i da onda pokaze sta zna...

Ja mu zelim sve najbolje i da zabije bar 10 komada u ovoj polusezoni
Samo nek nam se ne desi Kreševo. :cry: :oops:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 jan 2011, 18:09

AmanijakzO je napisao/la:Kontrolna utakmica

Željo demolirao Velenje sa 4:1

Piše: O. Škundrić
Nedjelja, 30.01.11. 16:56.

Ekipa aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, sa visokih je 4:1 savladala Velenje u kontrolnoj utakmici igranoj u Puli.

Sarajevski plavi nalaze se na pripremama u Puli, gdje su danas u kontrolnoj utakmici bili bolji od slovenačke ekipe Velenja rezultatom 4:0.

Sjajni Bajro Spahić postigao je svoj četvrti gol u trećoj prijateljskoj utakmici i tako doveo plave u prednost, a za Željezničar su još pogađali Edin Višća i dva puta Elvir Čolić.

Koja cemo masina bit kad nam i Stanceski zaigra

Trener sarajevskih plavih Amar Osim od prve minute na teren je izveo slijedeću ekipu: Šehić, Radovanović, Mešić, Vasilić, Marković, Svraka, Gančev, Zeba, Višća, Bešlija i Spahić.

www.sportsport.ba

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 30 jan 2011, 18:23

BAJRO HAUBICA !
Jest jak. Drago mi je sto se vratio nakon povrede. Sad ce ih trpat' umjesto Lazille. A Visca mnogo jak!
Osim - drugo ime za Želju !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jan 2011, 18:28

elSaik je napisao/la:
Vasilić, Mešić i Gančev od početka?
Mešić je i u ligaškoj utakmici protiv Budućnosti na Grbavici igrao na poziciji zadnjeg veznog igrača. Čini mi se i u obje kup utakmice protiv Branitelja.

Kada već spominjemo štopere, da pokucamo na vrata jednog zaboravljenog zvanog "o, dva puta", asa sa Grbavice :mrgreen:
U derbiju začelja Larrisa je rezultatom 2:1 savladala Panserraikos, te je tako prepustila posljednje mjesto Kerlinoj momčadi. Oba gola za pobjedničku momčad postigao je Metin, dok je za Panserraikos pogodio Leozinho. Kerla je svih 90 minuta odgledao s klupe za rezervne igrače.
Otvaram kladionicu, gdje će "o, dva puta" nastaviti karijeru kada ovaj Pan-nešto ispadne iz lige:

Drina Zvornik............................ 1,70
Travnik.................................... 1,80
neki velikan iz prve lige Federacije .....1,30

Ponuda traje do kraja grčkog prvenstva :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 30 jan 2011, 18:32

nikad_izvini je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
Vasilić, Mešić i Gančev od početka?
Mešić je i u ligaškoj utakmici protiv Budućnosti na Grbavici igrao na poziciji zadnjeg veznog igrača. Čini mi se i u obje kup utakmice protiv Branitelja.

Kada već spominjemo štopere, da pokucamo na vrata jednog zaboravljenog zvanog "o, dva puta", asa sa Grbavice :mrgreen:
U derbiju začelja Larrisa je rezultatom 2:1 savladala Panserraikos, te je tako prepustila posljednje mjesto Kerlinoj momčadi. Oba gola za pobjedničku momčad postigao je Metin, dok je za Panserraikos pogodio Leozinho. Kerla je svih 90 minuta odgledao s klupe za rezervne igrače.
Otvaram kladionicu, gdje će "o, dva puta" nastaviti karijeru kada ovaj Pan-nešto ispadne iz lige:

Drina Zvornik............................ 1,70
Travnik.................................... 1,80
neki velikan iz prve lige Federacije .....1,30

Ponuda traje do kraja grčkog prvenstva :mrgreen:

Bakire uozbilji se nemoj da ja dolazim u V......c :D :mrgreen:

pozz keru
Razumijes ti mene burazere moj :)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jan 2011, 18:37

Vrijeđaš pse kad ih porediš sa mnom :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jan 2011, 18:48

Da se uozbiljimo malo, ono što me brine jesu 4 primljena gola u tri utakmice. Bogičević je povrijeđen i čisto sumnjam da se može vratiti do kraja prevenstva. I da se vrati, fulio je pola prvog dijela, pripreme i početak drugog dijela prvenstva. Zajebano je to.
Mešić je od početka ove sezone lošiji nego što je bio u prošloj. Vasilić mi ne ulijeva povjerenje. Gančev nije ni igrao osim u Mostaru ako me sjećanje ne vara. Odbrana nam je realno klimava što se tiče štopera.

Isto tako trenutno imamo problema na poziciji zadnjeg veznog igrača. Ćulum je povrijeđen. Stančeski također. Svraka ima sklonost ka povredama. Savić je nako. Bolji je u napadu nego u odbrani. Možda Zoletić dobije šansu. Čini se da je dečko dobar igrač. Dosta mi je više talenata od 23 godine :mrgreen: Ako je talenat, nek igra brate sa 17 godina :mrgreen:

Na kraju ispade, barem trenutno, da nam treba štoper a ne napadač :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jan 2011, 18:56

nikad_izvini je napisao/la:Da se uozbiljimo malo, ono što me brine jesu 4 primljena gola u tri utakmice. Bogičević je povrijeđen i čisto sumnjam da se može vratiti do kraja prevenstva. I da se vrati, fulio je pola prvog dijela, pripreme i početak drugog dijela prvenstva. Zajebano je to.
Mešić je od početka ove sezone lošiji nego što je bio u prošloj. Vasilić mi ne ulijeva povjerenje. Gančev nije ni igrao osim u Mostaru ako me sjećanje ne vara. Odbrana nam je realno klimava što se tiče štopera.

Isto tako trenutno imamo problema na poziciji zadnjeg veznog igrača. Ćulum je povrijeđen. Stančeski također. Svraka ima sklonost ka povredama. Savić je nako. Bolji je u napadu nego u odbrani. Možda Zoletić dobije šansu. Čini se da je dečko dobar igrač. Dosta mi je više talenata od 23 godine :mrgreen: Ako je talenat, nek igra brate sa 17 godina :mrgreen:

Na kraju ispade, barem trenutno, da nam treba štoper a ne napadač :mrgreen:

moli boga da nam se radovanovic ne povrijedi e to bi tek katastrofa bila :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 30 jan 2011, 18:57

znali iko hoceli biti kakva prijateljska tekma da ce se igrati na grbavici do pocetka prvenstva?

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jan 2011, 19:00

Iskreno, uzdam se u onog švajcarca. Lik navodno igra sve pozicije u odbrani. Amar ga "hvali", govori da je fizički nespreman a nije ga još uvijek poslao kući. Takav bi nam baš valjao u ekipi, da krpi rupe.

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 30 jan 2011, 19:02

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jan 2011, 19:08

nikad_izvini je napisao/la:Iskreno, uzdam se u onog švajcarca. Lik navodno igra sve pozicije u odbrani. Amar ga "hvali", govori da je fizički nespreman a nije ga još uvijek poslao kući. Takav bi nam baš valjao u ekipi, da krpi rupe.
nama trebaju 2 igraca koja ce odma ufurat u prvu postavu a to je trenutno stoper i spic, sem ako se oslanjamo na bajru ali onda nam treba jedan za klupe ili cemo gledat natezanje i dosadnu igru ko jesenas, eh druga stvar nest nikako ne volim kad pobjedjujemo u prijateljskim :d

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 30 jan 2011, 19:08

Nemojte samo da ovisimo o bajri boga vam vidjeli smo kad on uđe u igru frajer ko izgubljen nezna se sa loptom sastavit,al onako realno drugo je prijateljska,a drugo ligaška u onakvoj atmosferi :oops:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jan 2011, 19:12

Blagoje Bratić je napisao/la:Nemojte samo da ovisimo o bajri boga vam vidjeli smo kad on uđe u igru frajer ko izgubljen nezna se sa loptom sastavit,al onako realno drugo je prijateljska,a drugo ligaška u onakvoj atmosferi :oops:
ja ne znam da je igro vise od 10 minuta ali et... nije imo kad ni pokazat... mislim da je samo protiv cibalije u prijateljskoj prije evrope duze igro

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 30 jan 2011, 19:21

Luca.Toni je napisao/la:Ma Bajro je gigant vjerujte mi, ja ga znam licno, i lik je gigant kad je imo nekih 18-ak godina isto je na probu u Italiju ili Juve ili Inter nezz sad tacno ( ipak je davno bilo ) i ja msm da je tamo proso probu, i onda trebo tamo da ide da zivi, ali mu roditelji nisu dali tj njegov stari..

Ali znaci veliki je talenat bio, e sad da li je ostalo sta od tog njegovog talenta i da li ce Amra izvuci sve iz njega vidjet cemo, a koliko vidim kako je kreno zabijat izvuko je Amar njego talenat na sunce :D

Sad mu jos treba dati da igra i u sluzbenim tekmama, ali ne po koju minutu nego da odigra bar 2/3 utakmice i da onda pokaze sta zna...

Ja mu zelim sve najbolje i da zabije bar 10 komada u ovoj polusezoni

Ovo je istina da je isao Bajro na probu ne u Juve vec u Inter ali to je bilo davno dok je jos u Bubamari trenirao ali nevjerujem da je prosao bar mi nikad nije to rekao... Sto se tice njegov talenta bio je jedan od najtalentovanijih fudbalera u BiH u to vrijeme a on je psiha u glavi to ga je ebalo da napravi veliku karijeru a vjerujte mi iako mi je Popovic jedan od omiljenih igraca da je Bajro puno bolji napadac samo da se rijesi tzv. problema u glavi a nacuo sam da ce se ubrzo zeniti pa cu mu to licno cestitati kad ga vidim...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 30 jan 2011, 19:24

ja koliko znam bajro uopste nije imao neku vecu minutazu u ligaskim utakmicama tako da se nije mogao ni dokazati

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.