La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Od zadnje 4 LP nezasluženo su uzeli 3 i to sve dok još nije bio uveden var mada i ne treba ti var za neke očigledne stvari.Tako da mi je čudno kad neko iz Madrida spomene suđenje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U Ligi Prvaka nema nastimanih utakmica jos od one izmedju Barcelone i Chelsea. To je jedina kradja gdje je sudija sankcionisan.
A Valencia? Pa njima je vrhunac sezone utakmica protiv Reala bez obzira na rezultat.
A Valencia? Pa njima je vrhunac sezone utakmica protiv Reala bez obzira na rezultat.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Navijace bavarske seljadije jos uvijek boli cinjenica da nisu bili u stanju iskoristiti sudijske poklone u dva dvomeca protiv Reala.
Da li je Vini trkačka kokos kao i Coman stručnjak?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Shategabri
- Kontakt:
Ma to se puhalo da je bolje od najvećeg kluba na planeti.
Onda su spustani na zemlju nekoliko puta, pa su prihvatili tezu najvećeg kontinentalnog derbija.
Dotad je bilo mi smo Bayern, a vi neka Osasuna iz Španije.
Nego, ispao bi baš debilko da nakon toliko ustrajnosti poklekne šeikovim ponudama.
https://www.leparisien.fr/sports/footba ... BPNFE4.phpPSG-ov francuski napadač Kylan Mbappe ipak bi mogao odbiti prelazak u Real Madrid i potpisati novi ugovor s francuskom ekipom, piše Le Parisien.
Koševo Zapad
Možeš misliti šta mu sve nude ispod stola.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma to su šuplje, zna se šta hoće, a ima Haaland spreman rado da dođe.
Šta god da mu nude, on ako je odlučio to je to, ne bi se Benzema blamirao.
Šta god da mu nude, on ako je odlučio to je to, ne bi se Benzema blamirao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Shategabri
- Kontakt:
Obzirom da je uz Hallanda najtraženija roba na tržištu i jedan do dvojice koji bi trebali zamjeniti ove dominatore koji privode kraju karijere, to su sigurno neke bolesne ponude.
Ne znam koliko ga može novac ubjediti da promjeni stav kojeg se dosad držao.
Ili šta već da mu ponude. Kako to može biti veće od njegove želje da igra za Real Madrid te sve benefite koje donosi taj status.
Mislim dosad je već u PSG zaradio dovoljno da može raskošno živjeti do kraja života.
U Realu će svakako dobiti jak ugovor.
Ono, šeici mogu nuditi ne znam šta, ali on ako pristane na to, potpisao je da bude novi Ronaldinjo ili čak rizikuje da ne postigne ni toliko koliko je ovaj.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Mbappe je primarni target Reala kao budući projekat velike zvijezde.
Haaland sumnjam, mislim ok ako ne bi Mbappea realizovali, ali obojicu zajedno neće sigurno.
To bi završilo poput galacticosa.
Koševo Zapad
S obzirom da je Vinicius sve bolji i bolji, taj Mbappe mi više i nije toliko interesantan koliko je Haland. Ako oba dodju bice to super, to smo i navikli od Reala, ali ako mora samo jedan onda bi radije Halanda.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Po onom što vidim zasad jest trakaća kokoš jer mu se igra svodi gurni loptu 10m i trči a takav pristup igri je ipak ispod nivoa Comana koji je već sa 25g donio CL i uzeo sve moguće trofeje gdje je god igrao..Brazilicu ide u prilog što je 4g mlađi pa još ima prostora za napredak.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa Vini po jednoj, Mbappe po drugoj strani.
Rodrygo mi je više obećavao, ali on se nekako gubi.
Nije uspio da preskoči barijeru koju Vini jeste.
Ma može njih Perez obojicu dovesti, ali mislim da ima dovoljno iskustva da to ne uradi.
Ma može njih Perez obojicu dovesti, ali mislim da ima dovoljno iskustva da to ne uradi.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Da si samo pogledao zadnju utakmicu vidio bi da mu se igra ne svodi na gurni loptu 10 m i trči.Saurman je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:51Po onom što vidim zasad jest trakaća kokoš jer mu se igra svodi gurni loptu 10m i trči a takav pristup igri je ipak ispod nivoa Comana koji je već sa 25g donio CL i uzeo sve moguće trofeje gdje je god igrao..Brazilicu ide u prilog što je 4g mlađi pa još ima prostora za napredak.
Ako već komentarišeš nekog igrača, nemoj to argumentovati utakmicama koje si pogledao prošle sezone.
Koševo Zapad
Umtiti produzio ugovor sa Barcelonom. Ajde da to malo prokomentarišemo.
Lično mislm da je to dobar potez Barcelone, ako je i bio van forme neko vrijeme, ipak je to Umtiti, svijetski prvak, 28 godina.
Sada ima jos 5 godina ugovor, bitno manju platu i od ovogo momenta moze ici samo na bolje, cak i u smislu prodaje, ovako bi Barcelona morala platiti odstete, ovako nesto cak i inkasiraju u narednim prelaznim rokovima.
Lično mislm da je to dobar potez Barcelone, ako je i bio van forme neko vrijeme, ipak je to Umtiti, svijetski prvak, 28 godina.
Sada ima jos 5 godina ugovor, bitno manju platu i od ovogo momenta moze ici samo na bolje, cak i u smislu prodaje, ovako bi Barcelona morala platiti odstete, ovako nesto cak i inkasiraju u narednim prelaznim rokovima.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Real se prvo mora riješiti promašaja poput Hazarda i Balea koji su klub koštali preko 350-400 mil transfer/plata.Platili Hazarda 140 mil sad ga ne mogu prodati ni za 20 mil a ima platu preko 20 mil o Baleu da i ne pričam.
Slabo ti pratiš, napredovao je u svakom segmentu igre, od pasa, dugih lopti, odluka bez lopte i sa loptom, šut mu je 5x bolji, završnica ludo dobra.Shategabri je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:54Da si samo pogledao zadnju utakmicu vidio bi da mu se igra ne svodi na gurni loptu 10 m i trči.Saurman je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:51Po onom što vidim zasad jest trakaća kokoš jer mu se igra svodi gurni loptu 10m i trči a takav pristup igri je ipak ispod nivoa Comana koji je već sa 25g donio CL i uzeo sve moguće trofeje gdje je god igrao..Brazilicu ide u prilog što je 4g mlađi pa još ima prostora za napredak.
Ako već komentarišeš nekog igrača, nemoj to argumentovati utakmicama koje si pogledao prošle sezone.
Ovako su Messi i Ronaldo se počeli razvijati u ranim 20-tim.
- Shategabri
- Kontakt:
Hazard jeste promašaj, Bale se itekako isplatio.
Preticanje u kupu onog parmaka iz Barse na punoj i onaj gol u finalu LP, a da ne idemo dalje.
To što je u međuvremenu postao kreten je nešto drugo.
Preticanje u kupu onog parmaka iz Barse na punoj i onaj gol u finalu LP, a da ne idemo dalje.
To što je u međuvremenu postao kreten je nešto drugo.
Koševo Zapad
Sumnjam da tako razmišljala Barca kad je dovodila Suareza ili Neymara, dovedi obojicu i nema zime narednih 10 godina, neka jedan propadne opet imaš 2 igrača koja će dominirati.Shategabri je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:52Pa Vini po jednoj, Mbappe po drugoj strani.
Hazard jeste promašaj, šta bi, desi se. Ali pisati za igrača koji je dao gol škaricama u finalu lige prvaka da je promaša jer za ludare po meni. Sve i da više nikada ne zaigra za Real i da odradi još ovih godinu i pol dana ugovora, Bale je zaslužio, baš kao i Marcelo, Modrič, Kroos, Casemiro, i ostale legende kluba.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Misliš, slabo Saurman prati.emir18 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:57Slabo ti pratiš, napredovao je u svakom segmentu igre, od pasa, dugih lopti, odluka bez lopte i sa loptom, šut mu je 5x bolji, završnica ludo dobra.Shategabri je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:54Da si samo pogledao zadnju utakmicu vidio bi da mu se igra ne svodi na gurni loptu 10 m i trči.Saurman je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:51
Po onom što vidim zasad jest trakaća kokoš jer mu se igra svodi gurni loptu 10m i trči a takav pristup igri je ipak ispod nivoa Comana koji je već sa 25g donio CL i uzeo sve moguće trofeje gdje je god igrao..Brazilicu ide u prilog što je 4g mlađi pa još ima prostora za napredak.
Ovako su Messi i Ronaldo se počeli razvijati u ranim 20-tim.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.