Sto se tice koseva teren je prioritet ne znam koliko to košta al to je prva stvar koju treba raditi.MortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:43Općina Centar i FK Sarajevo nastavljaju saradnju: U budžetu za 2022. godinu izdvojeno 200 hiljada KM
Načelnik Općine Centar Srđan Mandić je još jednom naglasio da će Općina i dalje sarađivati sa FK Sarajevo, te da će sve daljnje aktivnosti između ova dva partnera biti nastavljene u skladu sa već preuzetim obavezama
Budžetom Općine Centar za 2022. godinu za rekonstrukciju Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“ planirano je 200 hiljada KM. Sredstva će biti operativna po usvajanju budžeta, a Općina će novac ulagati u skladu sa dinamičkim planom, odnosno na osnovu dogovora sa predstavnicima FK Sarajevo.
Ovo je dogovoreno na današnjem sastanku načelnika Općine Centar Srđana Mandića sa delegacijom FK Sarajevo koju je predvodio Ismir Mirvić, predsjednik Upravnog odbora kluba s Koševa.
Načelnik Općine Centar Srđan Mandić je još jednom naglasio da će Općina i dalje sarađivati sa FK Sarajevo, te da će sve daljnje aktivnosti između ova dva partnera biti nastavljene u skladu sa već preuzetim obavezama.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
E jesu puno i izdvojili u pm...Pa sa 200k KM ne mozemo uraditi travu u jednom sesnestercu...
TK izdvojio za propali teren Tusnja 500.000 KM+.Fokus je prvi tim i akademija,nista od Koseva jos neko vrijeme.Sreca pa bar ispunjava uslove za ovu Koferencijsku ligu
TK izdvojio za propali teren Tusnja 500.000 KM+.Fokus je prvi tim i akademija,nista od Koseva jos neko vrijeme.Sreca pa bar ispunjava uslove za ovu Koferencijsku ligu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 jan 2022, 12:55, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Zenica opet ne gineJavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:32Mirvic: "Ubrzo cemo predstaviti neki plan, nista konkretno."BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:19Mirvić je govorio i o Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase, a istakao je da još uvijek ništa nije završeno.
“Sastali smo se nedavno s načelnikom Mandićem, razgovaramo o Koševu. Ništa još nije završeno po tom pitanju”, rekao je prvi čovjek Sarajeva.
Sabra je to zavrsila jbm li joj nanu nanulicu
Nazalost ovo je stalo, a s obzirom da fokus mora biti na prvom timu i akademiji, sumnjam da cemo prije ljeta imati konkretnije neke korake
Još da se pocne raditi na stadionu, sve ovo bi nestvarno bilo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Budžet naše općine je nekih 50 miliona maraka, ne ide mi u glavu da ne mogu izdvojiti barem 1% od toga, ne traži niko milione. To se može pogurati pogotovo iz razloga što su vijećnici u Općini Centar u ogromnoj većini naši navijači/simpatizeri.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:49E jesu puno i izdvojili u pm...Pa sa 200k KM ne mozemo uraditi travu u jednom sesnestercu...
Općina Stari Grad mislim da ne daje ništa iako ne sumnjam da bi izdvojili sredstva kada bi najavili gradnju/rekonstrukciju stadiona.
Ovdje je Kanton Sarajevo daleko najbitniji jer imaju preko milijardu budžet a vrlo mali iznos ide klubovima generalno.
Edit: Zaboravio sam da spomenem i Federaciju koja ima najveći budžet u državi ali kod njih je sve odron, 1000 ljudi, 1000 stranaka, 1000 nekih ideja i projekata a nula za fudbal osim one podrške za Velež. Drago mi je što su konačno počeli nagrađivati sportiste i neke organizacije su dobile solidan iznos ali ništa od toga nama ne ide.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja garantujem da RS ima reprezentaciju da bi u kratkom roku napravili stadion al nasi nece pa nece , ne znam sta im je …
- napoleon72
- Kontakt:
I nek nije zavrseno, jbt Kosevo, ko ce ulagat u rupu bez dna. Dok renoviras Kosevo da lici na nesta, mozes tri nova stadiona napravit
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Naravno da su bile politicke igre, Sabra i Srle hinjski to odradili,Srle dobio izbore,a Sabra solidnu pinku u padze,a mi navijaci popusili fazon.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:24Ma od pocetka je bilo jasno da su to političke igrice.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:19Mirvić je govorio i o Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase, a istakao je da još uvijek ništa nije završeno.
“Sastali smo se nedavno s načelnikom Mandićem, razgovaramo o Koševu. Ništa još nije završeno po tom pitanju”, rekao je prvi čovjek Sarajeva.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa to ko nije skontao kada se upozoravalo, neka se odmah samobanuje. Odrađeno vrhunski, komunjarsko-balijski način, oprobana formula.zagorski je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:09Naravno da su bile politicke igre, Sabra i Srle hinjski to odradili,Srle dobio izbore,a Sabra solidnu pinku u padze,a mi navijaci popusili fazon.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:24Ma od pocetka je bilo jasno da su to političke igrice.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:19Mirvić je govorio i o Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase, a istakao je da još uvijek ništa nije završeno.
Popravili se od ljeta mnogo, kad se sjetim ono predstavljanja Ševelja i Lazića

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Zna li iko ove iz marketing službe da im kaže da ovaj font slova na kraju promijene? Oči su mi prokrvarile.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Hajmo dalje, Topić SD, pa onda Niho

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kakva je glupost ovo za Koševo.
Znači prvo, ne mogu ti ljudi dati milion, kad uopšte ne postoji projekat obnove travnjaka. To vrijeme kad kazeš treba mi toliko i toliko, pa ću ja trošiti kako ja hoću, davno je prošlo.
Drugo, ako se dobro sjećam, a sjećam, klub je insistirao da dobije stadion na upravljanje i opština je ispunila ugovor na način na koji je klub to tražio.
Mi nismo bili u stanju da preuzmemo Koševo, iako smo samo nekoliko mjeseci ranije insistirali, pa je tek dolaskom Mirvića stvar spašena, a postojala je mogućnost raskida tog ugovora.
Prema ugovoru koji je potpisan, nije opština dužna investirati u stadion, nego FK Sarajevo. I to ima rok u kojem on mora biti unaprijeđen.
Ovdje nema ni 1% krivice opštine.
Znači prvo, ne mogu ti ljudi dati milion, kad uopšte ne postoji projekat obnove travnjaka. To vrijeme kad kazeš treba mi toliko i toliko, pa ću ja trošiti kako ja hoću, davno je prošlo.
Drugo, ako se dobro sjećam, a sjećam, klub je insistirao da dobije stadion na upravljanje i opština je ispunila ugovor na način na koji je klub to tražio.
Mi nismo bili u stanju da preuzmemo Koševo, iako smo samo nekoliko mjeseci ranije insistirali, pa je tek dolaskom Mirvića stvar spašena, a postojala je mogućnost raskida tog ugovora.
Prema ugovoru koji je potpisan, nije opština dužna investirati u stadion, nego FK Sarajevo. I to ima rok u kojem on mora biti unaprijeđen.
Ovdje nema ni 1% krivice opštine.
-
- Kontakt:
Kada je Ismir progovorio ja konto Dino MerlinNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 11:05To ti mislis![]()
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Mamicu joj hostaplersku,ja sam davno rekao,onaj koji nju otjera,on je najbolji izbor za Sarajevo.zagorski je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:09Naravno da su bile politicke igre, Sabra i Srle hinjski to odradili,Srle dobio izbore,a Sabra solidnu pinku u padze,a mi navijaci popusili fazon.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:24Ma od pocetka je bilo jasno da su to političke igrice.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:19Mirvić je govorio i o Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase, a istakao je da još uvijek ništa nije završeno.
Hvala Bogu da se Mirvic pojavio

- JavierBosnia
- Kontakt:
Milioncebordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:45Sto se tice koseva teren je prioritet ne znam koliko to košta al to je prva stvar koju treba raditi.

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
KS ima budžet milijardu maraka , znači njima je ništa i sada 5M maraka da izdvoje stadion da se završi i da to pitanje riješe za narednih bar desetak godina....MortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:58Budžet naše općine je nekih 50 miliona maraka, ne ide mi u glavu da ne mogu izdvojiti barem 1% od toga, ne traži niko milione. To se može pogurati pogotovo iz razloga što su vijećnici u Općini Centar u ogromnoj većini naši navijači/simpatizeri.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:49E jesu puno i izdvojili u pm...Pa sa 200k KM ne mozemo uraditi travu u jednom sesnestercu...
Općina Stari Grad mislim da ne daje ništa iako ne sumnjam da bi izdvojili sredstva kada bi najavili gradnju/rekonstrukciju stadiona.
Ovdje je Kanton Sarajevo daleko najbitniji jer imaju preko milijardu budžet a vrlo mali iznos ide klubovima generalno.
Edit: Zaboravio sam da spomenem i Federaciju koja ima najveći budžet u državi ali kod njih je sve odron, 1000 ljudi, 1000 stranaka, 1000 nekih ideja i projekata a nula za fudbal osim one podrške za Velež. Drago mi je što su konačno počeli nagrađivati sportiste i neke organizacije su dobile solidan iznos ali ništa od toga nama ne ide.
Sva poenta je u tome. Ali te napadnu kao da si pocinio smrtni grijeh ako to kazes... Bayern napustio Olimpijski stadion, Arsenal Highburry, Atletico Vicente Calderon, evo sad ce i Milan i Inter San Siro, a problem je da Sarajevo napusti Kosevo...napoleon72 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:06I nek nije zavrseno, jbt Kosevo, ko ce ulagat u rupu bez dna. Dok renoviras Kosevo da lici na nesta, mozes tri nova stadiona napravit
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha, evo ti otprilike iz glave entitet, kanton, grad i gradske općine.FoSte95 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:40KS ima budžet milijardu maraka , znači njima je ništa i sada 5M maraka da izdvoje stadion da se završi i da to pitanje riješe za narednih bar desetak godina....MortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:58Budžet naše općine je nekih 50 miliona maraka, ne ide mi u glavu da ne mogu izdvojiti barem 1% od toga, ne traži niko milione. To se može pogurati pogotovo iz razloga što su vijećnici u Općini Centar u ogromnoj većini naši navijači/simpatizeri.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:49E jesu puno i izdvojili u pm...Pa sa 200k KM ne mozemo uraditi travu u jednom sesnestercu...
Federacija - 5.5 milijardi
Kanton Sarajevo - 1.1 milijarda
Centar - 50 miliona
Novi Grad - 45 miliona
Novo Sarajevo - 40 miliona
Stari Grad - 20 miliona
Grad Sarajevo - 20 miliona
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.