Prvo se skontaj sam u sebi sta ces da kazes,nemoj samo lupati po tastaturi.
NLB liga 2010/2011
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: NLB liga 2010/2011
Vidi sad ovo,hajde se odluci juce je bilo da ostajemo u ligi sada ispadamo sigurno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa kako igramo msm da nemamo sanse da ostanemo....Devil je napisao/la:Vidi sad ovo,hajde se odluci juce je bilo da ostajemo u ligi sada ispadamo sigurno.![]()
Pored Zadra definitivno nismo zasluzili da ispadnemo,ja sam ocekivao danas poraz,rekao sam,ali mi krivo kada vidim kakav sut uzima ono neopevano govedo. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma nista nismo bolji od zadra, ma mladi su... nemoj takoDevil je napisao/la:Pored Zadra definitivno nismo zasluzili da ispadnemo,ja sam ocekivao danas poraz,rekao sam,ali mi krivo kada vidim kakav sut uzima ono neopevano govedo.
Koja mladost?!!alfarouqaminu je napisao/la:ma nista nismo bolji od zadra, ma mladi su... nemoj takoDevil je napisao/la:Pored Zadra definitivno nismo zasluzili da ispadnemo,ja sam ocekivao danas poraz,rekao sam,ali mi krivo kada vidim kakav sut uzima ono neopevano govedo.
Od 200 minuta 140 su potrosili Nikolic, Marsh, Myles, Milosevic, Subotic, Young..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Koja mladost?!!alfarouqaminu je napisao/la:ma nista nismo bolji od zadra, ma mladi su... nemoj takoDevil je napisao/la:Pored Zadra definitivno nismo zasluzili da ispadnemo,ja sam ocekivao danas poraz,rekao sam,ali mi krivo kada vidim kakav sut uzima ono neopevano govedo.
Od 200 minuta 140 su potrosili Nikolic, Marsh, Myles, Milosevic, Subotic, Young..
vidi lika shvatio ozbiljno
Izvinjavam se sto nisam shvatio tvoj humor...
Uostalom, budimo realni sto se tice NLB lige, bolje ti je da se drzis po strani...
Jer vecinu stvari samo nagadjas...
Uostalom, budimo realni sto se tice NLB lige, bolje ti je da se drzis po strani...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Izvinjavam se sto nisam shvatio tvoj humor...
nagadjam
kao sto sam nagadjao to da olimpiakos hara ove sezone
Kako te bolan vise ne mrzi da smaras...alfarouqaminu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Izvinjavam se sto nisam shvatio tvoj humor...
nagadjam![]()
kao sto sam nagadjao to da olimpiakos hara ove sezone![]()
Kakav Olimpijakos, ekipa koja ne osvoji titulu 12 godina..
Ekipa koju razbije Fener usred Pireja i Omer Onan potopi..
Ne vracam se vise na tu temu, kao i obicno svake godine ce da budu prvaci iduce godine...
Navijacima Zvezde je to itekako poznato, oni i njihov bratski klub to najbolje znaju..
Give me a break...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Al sam ofulo 2 na Hemofarma
..ispali dabogda 
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
- alfarouqaminu
- Kontakt:
daj nemoj da si tako zaojeremija je napisao/la:Al sam ofulo 2 na Hemofarma![]()
![]()
..ispali dabogda
auuu sta se desilo momcima iz vršca... razbi ih olimpija hladno. jest da je olimpija najkvalitetniji tim u regionu ove sezone al nije ni hemofarm kanta za nabijanje.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
oni su bez macvana osrednja ekipa pogotovu sto nisu nikoga doveli da zacepi rupu koju je on ostavio, pa prosle godine slicna ekipa ovoj je igrala F4, a ova ekipa bez macvana rizikuje da ostane bez europe i to vece su sanse da nece igrati nego da hoce!!!fera je napisao/la:auuu sta se desilo momcima iz vršca... razbi ih olimpija hladno. jest da je olimpija najkvalitetniji tim u regionu ove sezone al nije ni hemofarm kanta za nabijanje.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kasun na poluvremenu 20koševa i 4 skoka protiv Partizana, jedini drži Mrave u utakmici
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
a da to nije luka zoric jer kasun je odigrao 10 minuta i dao 6 kosevaTed Mosby je napisao/la:Kasun na poluvremenu 20koševa i 4 skoka protiv Partizana, jedini drži Mrave u utakmici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Je, je. Mislio sam na Žorića a napiso Kasunanerminh74 je napisao/la:a da to nije luka zoric jer kasun je odigrao 10 minuta i dao 6 kosevaTed Mosby je napisao/la:Kasun na poluvremenu 20koševa i 4 skoka protiv Partizana, jedini drži Mrave u utakmici
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
one sezone kada Bosna nije igrala NLB ligu, a igrala je ULEB Cup, tada je zoric iz zagreba posudjen cini mi se dubravi ili nekome tako, ja sam trubio da ga kontaktiraju i stave pod ugovor jer sam imao priliku nekoliko puta da ga gledam i da vidim njegov ogromni potencijal u napadu, ali tada je doveden Willijams koji je tada ruku na srce bio bolji, ali mislim da su uzeli ovoga mogla je Bosna za manje pare nego sto je tada davala Williamsu dobiti izvrsnog centra za nekoliko godina, ali onda to nebi bila ta bosna sa nesposobnom i lopovskom upravom koja vise manje i danas egzistira, mislim upravaTed Mosby je napisao/la:Je, je. Mislio sam na Žorića a napiso Kasunanerminh74 je napisao/la:
a da to nije luka zoric jer kasun je odigrao 10 minuta i dao 6 koseva
- alfarouqaminu
- Kontakt:
posle partizana mozda su i najboljifera je napisao/la:auuu sta se desilo momcima iz vršca... razbi ih olimpija hladno. jest da je olimpija najkvalitetniji tim u regionu ove sezone al nije ni hemofarm kanta za nabijanje.
Slažem sealfarouqaminu je napisao/la:posle partizana mozda su i najboljifera je napisao/la:auuu sta se desilo momcima iz vršca... razbi ih olimpija hladno. jest da je olimpija najkvalitetniji tim u regionu ove sezone al nije ni hemofarm kanta za nabijanje.![]()
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
@jeremija, ako se bude igralo u Stozicama, Olimpija ima najvise sansi da osvoji..
Jedino kako cujem ako se Buducnost plasira da bi se moglo igrati u Podgorici....
P.S. A jest dobar onaj Hemofarm, dobro dobise Zmajceke

Jedino kako cujem ako se Buducnost plasira da bi se moglo igrati u Podgorici....
P.S. A jest dobar onaj Hemofarm, dobro dobise Zmajceke
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.