Da su LAC trialing posljednja 2 napada umjesto incomplete pass potrosili bi 2 min cca I bilo bi nerjeseno po meni I odbrana I trener. Imali u FG domet za izjednacenje I morali su trositi vrijeme....
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NFL
Zasto su Chargersi zvali TO? Radersi su bar tako je izgledalo pustali da se vrijeme iztece…
- wadethegreat
- Kontakt:
Derek Carr just said the Chargers' timeout changed the Raiders' strategy. That's ... bad for L.A.
E ****
E ****
- wadethegreat
- Kontakt:
Svejedno su isli na run a ova odbrana je svicarski sir tako da ne bi imalo razlike.
Ja se samo nadam da Chargersi nece unistiti karijeru ovom malom jer ima potencijal da bude great a svi znamo historiju ove franchize.
Poraz protiv Texansa neke glupe odluke najvise dropova u NFlu najgori run defence nije ih moglo spasiti to sto imaju Herberta.
Ja se samo nadam da Chargersi nece unistiti karijeru ovom malom jer ima potencijal da bude great a svi znamo historiju ove franchize.
Poraz protiv Texansa neke glupe odluke najvise dropova u NFlu najgori run defence nije ih moglo spasiti to sto imaju Herberta.
nije noglo genijalnije završiti

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Na kraju su Coltsima Steelersi presudili. Da je tu ostalo neriješeno, ili pobjeda Ravensa išli bi dalje.
Coltsi su sami sebi presudili. U svakoj situaciji u kojoj te pobjeda vodi dalje, niko drugi ti nije kriv ako izgubis, a pogotovo kad igras protiv najgore ekipe lige.
Dobar oprostaj za Bena, kako god proslo.
#Onelastride
Dobar oprostaj za Bena, kako god proslo.
#Onelastride

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
coltsi i chargersi su pali na onome što karakterizira male timove, svejedno da li one iz malih tržišta izvan fokusa ili one koji nikoga ne interesuju. vidjeli smo to sto puta od raznoraznih njima sličnih. nisu u stanju pokazati kontinuirani kvalitet nego osciliraju tamo vamo. veliki timovi izgube tu i tamo nešto iznenadno ali u ostatku sezone pokazuju konstantni kvalitet. cheateri ili steelersi da sto godina igraju zadnju odlučujuću protiv jaguarsa nebi je izgubili!
coltsi su imali taj period sa manningom kada je to bila druga galaksija, ali tako bi bilo sa svakim timom da im se peyton desio. najbolji primjer je tampa sa tomom ... u principu ista priča, mada tampa ima malo više da se pohvali, prije svega ta odbrana sa početka stoljeća dok su coltsi ustvari imali samo peytona.
coltsi su imali taj period sa manningom kada je to bila druga galaksija, ali tako bi bilo sa svakim timom da im se peyton desio. najbolji primjer je tampa sa tomom ... u principu ista priča, mada tampa ima malo više da se pohvali, prije svega ta odbrana sa početka stoljeća dok su coltsi ustvari imali samo peytona.
AB se nikome ne treba dokazivati a kamoli Bradya, i opet nije mu on donio prsten nego cijela ekipa Bucsa, pokušaj shvatiti da je ovo na kraju krajeva timski sport.Edviin je napisao/la: ↑09 jan 2022, 12:41Winters je napisao/la: ↑08 jan 2022, 12:28Joj kakve mitomanije, AB je bio hobo i živio u šatoru na cesti dok nije upoznao Bradya.![]()
Brady je dobro znao šta radi kada ga je primio u kuću, ne zato jer je odjednom postao humanitarac koji će prekinuti rasizam i rasnu netrpeljivost u Americi tako da pusti jadnog i odbačenog Antonia da živi kod njega. Itekako je bio svjestan toga da je AB jedan od najboljih receivera u zadnjih 10 godina. I da, naravno da je Brady sam svojim naporima donio Super Bowl Tampi, ne činjenica da su imali najbolji trio receivera u čitavom NFL-u, najboljeg TE u ovom desetljeću, Fournettea, Jonesa, Shadya McCoya, vrhunsku ofenzivnu liniju i obranu koja pršti od talenta na sve strane, jednog od najboljih DC-eva u Bowlesu te Ariansa. Ovi mitovi koji se stvaraju oko Bradya su stvarno za izučavanje.
Kakve veze ima jel bio hobo ili ne? Covjek te pusti u kucu, najmanje sto mozes da uradis je da imas postovanje prema covjeku koji ti je omogucio prsten i poso u 2 fransize.
Sta pomaze AB-ju i da je najbolji igrac u citavom NFL-u kad ga niko nije htjeo da uzem? Pusti te price znao je kakav je, znao je i AB da bez Tome nebi ni imao prsten ni contract tako ne u NE tako ne ni u Tampi, najmanje sto je mogao uraditi je biti zahvalan.
200 na draftu a ima 7 prstena, pa ti kako god okrenes, sta god da se pise, covjek ima vise prstena neg bilo koja fransiza, đabe voditi neku pricu o mitu kad je jaro sam svoj gazda…
Ima i Bill Russell najviše prstena u NBA i više od 90% franšiza pa ga to ne čini automatski najvećim svim vremena. Ti ako gledaš ovaj sport i posebice Bradya i smatraš da je njegova igra nešto najbolje i najtalentiranije što ovaj sport može ponuditi te da nijedan drugi QB svojom igrom i talentom nije bio ni blizu njega u zadnjih 20 godina onda ti preporučam odlazak okulistu.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Uhh kakva hrpa gluposti
Coltsi su prije svega sami sebi krivi jer su vec odavno bili u playoffu mislima i nisu uopce bili spremni za ovu tekmu, pogotovo sto su imali u glavama da ce Jagsi da izgube za prvi pick. To je prije svega greska coaching staffa koji nisu spremili ekipu do kraja. Plus da ne pricam o tome da smo Jagse u gostima zadnji put dobili 2014. jos s Luckom. Dakle to blage veze nema s nekakvim small market nebulozama, desavali su se i veci kiksevi u svijetu sporta od ovog, pa Boze moj. Coltsi su toliko pehova imali ove sezone, sve close games su izasle na poraz, sto se nije desilo ne pamtim kad. Samo kad se sjetim Baltimorea, Tennesseea, Tampe gdje se desi niz nevjerovatnih stvari da izgubis, ali sta je tu je. Sve tekme koje smo dobili, dobili smo ubjedljivo, a izgubio si sve u posjed i to na neki lud scenario, osim ove zadnje gdje je si prvi put u sezoni nemocan bio.
Ipak, ekipa sa 7 probowl igraca, najvise u AFC da ne ode u playoff - tu se itekako treba struktura coaching staffa preispitati. Opet sam za to da se Reichu treba dati jos neku sansu, ali morat ce dosta bolje neke stvari i on i ljudi oko njega, pogotovo ce biti zanimljivo sta ce raditi na poziciji QB, da li idalje vjerovati Wentzu ili traziti alternativu...
Na kraju ispade da je bilo bolje izgubiti od NE i Arizone, a dobiti zadnje LV i Jagse i usao bi lagano. Ali eto kurata sreca ponovo, dobijes pogresne dvije i ne poklopi ti se ostalo iako je vrlo lahko moglo. Ostaje sigurno zal za ovom sezonom zbog pobjeda protiv 4-5 playoff ekipa, dakle mogao se dobiti svako, ali te je i mogao dobiti svako kako se to desilo jucer...
A generalno, Coltsi su imali samo crnu rupu od preseljenja u Indy do Peytona. Nakon toga u Peyton i Luck eri 90% sezona u playoffu. Prije 1983, dok su bili u Baltimoreu jedna bili su manje vise isto uspjesni tako da jesta opet mlati ko maksim. Cuj samo Peytona imali covjek jedan od najboljih ikad, igrao u 15 godina od ukupno 40 od preseljenja.

Coltsi su prije svega sami sebi krivi jer su vec odavno bili u playoffu mislima i nisu uopce bili spremni za ovu tekmu, pogotovo sto su imali u glavama da ce Jagsi da izgube za prvi pick. To je prije svega greska coaching staffa koji nisu spremili ekipu do kraja. Plus da ne pricam o tome da smo Jagse u gostima zadnji put dobili 2014. jos s Luckom. Dakle to blage veze nema s nekakvim small market nebulozama, desavali su se i veci kiksevi u svijetu sporta od ovog, pa Boze moj. Coltsi su toliko pehova imali ove sezone, sve close games su izasle na poraz, sto se nije desilo ne pamtim kad. Samo kad se sjetim Baltimorea, Tennesseea, Tampe gdje se desi niz nevjerovatnih stvari da izgubis, ali sta je tu je. Sve tekme koje smo dobili, dobili smo ubjedljivo, a izgubio si sve u posjed i to na neki lud scenario, osim ove zadnje gdje je si prvi put u sezoni nemocan bio.
Ipak, ekipa sa 7 probowl igraca, najvise u AFC da ne ode u playoff - tu se itekako treba struktura coaching staffa preispitati. Opet sam za to da se Reichu treba dati jos neku sansu, ali morat ce dosta bolje neke stvari i on i ljudi oko njega, pogotovo ce biti zanimljivo sta ce raditi na poziciji QB, da li idalje vjerovati Wentzu ili traziti alternativu...
Na kraju ispade da je bilo bolje izgubiti od NE i Arizone, a dobiti zadnje LV i Jagse i usao bi lagano. Ali eto kurata sreca ponovo, dobijes pogresne dvije i ne poklopi ti se ostalo iako je vrlo lahko moglo. Ostaje sigurno zal za ovom sezonom zbog pobjeda protiv 4-5 playoff ekipa, dakle mogao se dobiti svako, ali te je i mogao dobiti svako kako se to desilo jucer...
A generalno, Coltsi su imali samo crnu rupu od preseljenja u Indy do Peytona. Nakon toga u Peyton i Luck eri 90% sezona u playoffu. Prije 1983, dok su bili u Baltimoreu jedna bili su manje vise isto uspjesni tako da jesta opet mlati ko maksim. Cuj samo Peytona imali covjek jedan od najboljih ikad, igrao u 15 godina od ukupno 40 od preseljenja.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
naravno da je jedan od najboljih 5-6 ikad, nisam ništa drugo ni rekao, da nije njega bilo bili bi coltsi vazda između granice za playoff i prvog picka
ja coltse od indy-ja novamo znam, to što je bilo u baltimoru je neka druga priča
ja coltse od indy-ja novamo znam, to što je bilo u baltimoru je neka druga priča
Pa onda pricamo o 12 losih sezona nakon preseljenja od 40, u ostalih 28, playoff je u 90% slucajeva. To sta bi bilo kad ne bi bilo Peytona mozes samo naglabat, nikako tvrditi. Tako da

Roger Federer the greatest of all time!
jeb.iga edo, nije naglabanje! ovo je NFL, vazda je bilo da kad ubodeš vrhunskog QB imaš 10-15 godina rokenrola, ako ne onda si između playoffa i prvog picka. pitaj mede
ili, vidio si juče, izvadiš rodžu i izgubiš od detroita!
više može samo ako ubodeš antologijsku odbranu tipa meda iz osamdesetih ili ravensa ili tampe sa smjene milenija. onda ti može biti i dilfer QB

više može samo ako ubodeš antologijsku odbranu tipa meda iz osamdesetih ili ravensa ili tampe sa smjene milenija. onda ti može biti i dilfer QB
p.s. moja prva NFL tekma je bila tampa-green bay malo poslije rata, dilfer-favre, tampa je pobijedila a dilfera niko živ spomenuo nije iako je imao dva TD i oba su bila sigurno preko 50 jardi. bretta su bucsi prebili ko mačku, svaki drugi pley je bio na zemlji, mislim da je tu oborio neki rekord u izgubljenim loptama, poslije utakmice su svi samo o njemu i tampinoj odbrani pričali, o dilferu ni riječi
to je NFL, fokus je tamo gdje treba i oko čega se vrti uspjeh i neuspjeh tima. peyton, favre, tomo, mahomes ….. ako imaš wentza ti si druga liga
to je NFL, fokus je tamo gdje treba i oko čega se vrti uspjeh i neuspjeh tima. peyton, favre, tomo, mahomes ….. ako imaš wentza ti si druga liga
krenula je i sječa knezova, flores, zimmer, nagy …
Bit će strašan po!
Nisam ja rekao da je AB potrebno dokazivanje, svi mi znamo sta je AB bio, ali tako i svi znamo zasto je bio bez posla toliko vremena. Ja samo kazem da ne pljujes covjeka koji ti je dao kruh i koji ti ja dao prsten, jer mu ga je Tomica dao, pusti to timsko, da nije bilo Tomice nema ni njega u Tampi, pa tako nema ni prstena…
NFL nije NBA.
Ti ozbiljo tvrdis da Tom nije
Ne kazem da igra najljepsu igru da je najtalentovaniji, ali igrac koji je bio 200 pick na draftu, srusio skoro sve moguce rekorde i ima 7 prstena se u NFL ne moze smatrati nista drugo nego da je
Subota:
22.30 Bengals - Raiders
02.15 Bills - Patriots
Nedelja:
19.00 Buccaneers - Eagles
22.30 Cowboys - 49ers
02.15 Cheifs - Steelers
Ponedeljak:
02.15 Rams - Cardinals
Naravno sve uzivo na kanalima SK.
22.30 Bengals - Raiders
02.15 Bills - Patriots
Nedelja:
19.00 Buccaneers - Eagles
22.30 Cowboys - 49ers
02.15 Cheifs - Steelers
Ponedeljak:
02.15 Rams - Cardinals
Naravno sve uzivo na kanalima SK.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.