OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:14Zna li iko ove iz marketing službe da im kaže da ovaj font slova na kraju promijene? Oči su mi prokrvarile.

Better?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:14Zna li iko ove iz marketing službe da im kaže da ovaj font slova na kraju promijene? Oči su mi prokrvarile.
Vlada Kantona Sarajevo, izdvajanjem novca za organizaciju EXPA, da odmah kazem nisam protiv organizacije, je pokazala da se para ima. E, sad je na Vladi KS da za ovu godinu odvoje značajna sredstava kako za Sarajevo tako i za RK Bosnu, KK Bosnu, Zelju I ostale sportove koje su prezentirali i dalje prezentiraju na najbolji mogući nacin kako Grad Sarajevo tako i državu Bosnu i Hercegovinu. Kada kažem značajna sredstva mislim na milionske iznose, a ne 100000, 200000 ili 300000FoSte95 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:40KS ima budžet milijardu maraka , znači njima je ništa i sada 5M maraka da izdvoje stadion da se završi i da to pitanje riješe za narednih bar desetak godina....MortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:58Budžet naše općine je nekih 50 miliona maraka, ne ide mi u glavu da ne mogu izdvojiti barem 1% od toga, ne traži niko milione. To se može pogurati pogotovo iz razloga što su vijećnici u Općini Centar u ogromnoj većini naši navijači/simpatizeri.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:49E jesu puno i izdvojili u pm...Pa sa 200k KM ne mozemo uraditi travu u jednom sesnestercu...
TK izdvojio za propali teren Tusnja 500.000 KM+.Fokus je prvi tim i akademija,nista od Koseva jos neko vrijeme.Sreca pa bar ispunjava uslove za ovu Koferencijsku ligu
Općina Stari Grad mislim da ne daje ništa iako ne sumnjam da bi izdvojili sredstva kada bi najavili gradnju/rekonstrukciju stadiona.
Ovdje je Kanton Sarajevo daleko najbitniji jer imaju preko milijardu budžet a vrlo mali iznos ide klubovima generalno.
Edit: Zaboravio sam da spomenem i Federaciju koja ima najveći budžet u državi ali kod njih je sve odron, 1000 ljudi, 1000 stranaka, 1000 nekih ideja i projekata a nula za fudbal osim one podrške za Velež. Drago mi je što su konačno počeli nagrađivati sportiste i neke organizacije su dobile solidan iznos ali ništa od toga nama ne ide.
Ovaj prvi je topJavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:47OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:14Zna li iko ove iz marketing službe da im kaže da ovaj font slova na kraju promijene? Oči su mi prokrvarile.
Better?![]()
Zar je to teško brate. Pošalji im na mail molim te. Neka nas ne ofiraju sa ovim fontom.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:47OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:14Zna li iko ove iz marketing službe da im kaže da ovaj font slova na kraju promijene? Oči su mi prokrvarile.
Better?![]()
Za 6 klasa bolje, citkije, elegantnije, modernije. Bravo. Meni cak ova druga opcije malo bolja zbog neke simetrije, a i prezime realno bitnije od imena.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:47OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:14Zna li iko ove iz marketing službe da im kaže da ovaj font slova na kraju promijene? Oči su mi prokrvarile.
Better?![]()
Javier strašno dobro radi, pogledaj mu radove na ''PES 2021''spezial je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:57Za 6 klasa bolje, citkije, elegantnije, modernije. Bravo. Meni cak ova druga opcije malo bolja zbog neke simetrije, a i prezime realno bitnije od imena.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:47OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:14Zna li iko ove iz marketing službe da im kaže da ovaj font slova na kraju promijene? Oči su mi prokrvarile.
Better?![]()
![]()
Treba uhljebit momka u klubMortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:59Javier strašno dobro radi, pogledaj mu radove na ''PES 2021''
Kako perverzno izgleda svaki klip do sada. Konačno da se i na tom poradilo, jer ovo sad izgleda svjetski. Ne znam da li je neko novi došao s Mirvićem, jer sve djeluje profesionalnije, od fotografija do klipova
Lutka si. Ako ima neko ko bi mogao da te predlozi da editujes neke stvari, bilo bi vrh.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:05Poslan je email, samo skupa možemo učestvovati i stvarati novo i bolje Sarajevo![]()
Cega bolan 5 miliona? Znas li ti koja su sve izdavanja i troskovi kantona? Pored ekonomske katastrefe, zdravstva, skolstva, lose putne infrastrukture, loseg gradskog prijevoza, malih plata medicinskih radnika, skolstva policije... da se narodne pare ulazu u neki nebitni stadion, jer je eto to ceif par stotina navijaca? Pa da uloze pare u to, slijedece izbore bi glat izgubili.FoSte95 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:40KS ima budžet milijardu maraka , znači njima je ništa i sada 5M maraka da izdvoje stadion da se završi i da to pitanje riješe za narednih bar desetak godina....MortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:58Budžet naše općine je nekih 50 miliona maraka, ne ide mi u glavu da ne mogu izdvojiti barem 1% od toga, ne traži niko milione. To se može pogurati pogotovo iz razloga što su vijećnici u Općini Centar u ogromnoj većini naši navijači/simpatizeri.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:49E jesu puno i izdvojili u pm...Pa sa 200k KM ne mozemo uraditi travu u jednom sesnestercu...
TK izdvojio za propali teren Tusnja 500.000 KM+.Fokus je prvi tim i akademija,nista od Koseva jos neko vrijeme.Sreca pa bar ispunjava uslove za ovu Koferencijsku ligu
Općina Stari Grad mislim da ne daje ništa iako ne sumnjam da bi izdvojili sredstva kada bi najavili gradnju/rekonstrukciju stadiona.
Ovdje je Kanton Sarajevo daleko najbitniji jer imaju preko milijardu budžet a vrlo mali iznos ide klubovima generalno.
Edit: Zaboravio sam da spomenem i Federaciju koja ima najveći budžet u državi ali kod njih je sve odron, 1000 ljudi, 1000 stranaka, 1000 nekih ideja i projekata a nula za fudbal osim one podrške za Velež. Drago mi je što su konačno počeli nagrađivati sportiste i neke organizacije su dobile solidan iznos ali ništa od toga nama ne ide.
Koliko sam upoznat dovedeni su drugi ljudi i razlika je primjetna na bolje svakako.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:07Lutka si. Ako ima neko ko bi mogao da te predlozi da editujes neke stvari, bilo bi vrh.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:05Poslan je email, samo skupa možemo učestvovati i stvarati novo i bolje Sarajevo![]()
Nisam znao to brate. Super ako je tako.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:11Koliko sam upoznat dovedeni su drugi ljudi i razlika je primjetna na bolje svakako.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:07Lutka si. Ako ima neko ko bi mogao da te predlozi da editujes neke stvari, bilo bi vrh.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:05Poslan je email, samo skupa možemo učestvovati i stvarati novo i bolje Sarajevo![]()
Bilo je prijedloga i kontakta i razgovora i hvala svima sto su ucestvovali u tome, ali nije forum mjesto da iznosimo sve![]()
Ovi ce momci ili ko god da radi trenutno, uraditi odlican posao i treba to podrzati i sretno im u tome (ps nije im lako teski smo navijaci trazimo dlaku u jajetu haha)
Haveru, jesi li ti navijač Sarajeva ili Kantona (opstine Centar). Vidis li koliko je Kanton izdvojio za privatni stadion Grbavica? Zasto si protiv toga da se i FK Sarajevo ogrebe od tog istog Kantona? Shvatas li da smo ovdje svi za Sarajevo i da bi svi voljeli da se Koševo ušminka? Svaki put skačeš čim neko kaže nešto da bi voljeli da nam Kanton da? Ne mogu da vjerujem da i dalje ima takvih.Evander je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:09Cega bolan 5 miliona? Znas li ti koja su sve izdavanja i troskovi kantona? Pored ekonomske katastrefe, zdravstva, skolstva, lose putne infrastrukture, loseg gradskog prijevoza, malih plata medicinskih radnika, skolstva policije... da se narodne pare ulazu u neki nebitni stadion, jer je eto to ceif par stotina navijaca? Pa da uloze pare u to, slijedece izbore bi glat izgubili.
Da narodne pare daju propalim klubovima, da bi oni kasnije mogli stotine hiljada maraka isplacivati odstetu otjeranim trenerima i poluigracima da daju enormne plate?
Je li klub kmecao, dajte nam stadion, mi cemo graditi? Jesu dobili stradion? I opet da im neko daje pare za to?
Baš je ljepše za vidjeti. Ne znam ko radi, ali znam da je onaj jedan video uradio Dean Zulich, konkretno onaj sažetak s derbija. To je neki Ismirov haver.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:04Kako perverzno izgleda svaki klip do sada. Konačno da se i na tom poradilo, jer ovo sad izgleda svjetski. Ne znam da li je neko novi došao s Mirvićem, jer sve djeluje profesionalnije, od fotografija do klipova
Samo ovako nastaviti.![]()
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Amidzaa, Bing [Bot], Bordo10, Hamagara, insimadop, johntravolta123, MaroonWhite1946, NazorUso, Proximic, rimljanin90, Serha, Turo, zagorski i 152 gosta.