Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

anonymousHD
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2022, 14:41

Divota.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jan 2022, 14:49

Kao sto sam napisao jos prije par dana da ce Novak igrat ovaj turnir to se i obistinilo.. :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 10 jan 2022, 14:51

Shategabri je napisao/la:
10 jan 2022, 14:37
joker90 je napisao/la:
10 jan 2022, 14:25
10 jan 2022, 13:56
Joj šege i priče.
Kakve veze ima Nole sa nekakvim šajkačama i kokardama po Melburnu koji eto kao protestvuju za njega?
Pa vidjeli smo svega, od tih kokardi do nekakvih narodnih veselja, cirkus čitav.
Nole pak dotad bio izolovan u ovom hotelu.
Dakle situacija jasna kao dan.
Moj Shategabri, oni tebe lažu, oni vole Mihajlovića Dražu.
slika
https://****/djokovic-tokom-posjete-bih-u-drustvu-komadanta-zloglasne-jedinice-vukovi-sa-drine/
Sve znam, nisam to ispustio iz vida, međutim rekoh i Panteliji, fokusiramo se na aktuelnu situaciju.
****, njemu isto tako ovi s druge strane zamjeraju za Visoko i Osmanagića.
Teško da možeš izbjeći sve nagazne mine.
Još je piččka što ne plaća porez Srbiji :mrgreen:
Gresis sinko.
Osmanagica zameramo ne zato sto je Semir, nego zato sto je - prevarant. Zamerali smo i onu spansku prevaru, "gurua", daleeeeeeko vise nego Semira. Na Spanca ga je navukao nesrecni brat Marko, pa kada ga se napokon otarasio i Marko se ucutao, ne cuje se ziv, Djordje mu sada odradjuje marketing.
Zamerali su mu i zenu i njenu kuhinju. Ovo oko poreza mu ne zameram, njegov novac, njegov dzep, zameraju mu samo oni koji zameraju svakome sve zivo, koji do podne mrze sebe, a od podne sve oko sebe, mahom neostvarena autosovinisticka zgadija bez seksa u realnom zivotu.
Semir je uzgred sve cesci gost i u Srbiji, i ide mu prilicno dobro. Posrbio se skoro kao i Rasim Ljajic, Muharem Bazdulj, kosarkaski komentator Edin Avdic, skoro preminuli muftija Muamer Zukorlic i mnogi drugi. Nama licno ne smetaju, mislim da su u svojoj srzi svi oni dobri ljudi.
Semir nije zao covek sigurno, on je samo biznismen koji pokusava svoj "izum" da utopi kome moze. U Bosni to radi sa "piramidama", u Srbiji to radi sa pricom o globalizmu, korporacijama, finansijskom poslovanju, Novaku. Jedan je od parazita koji zive i profitiraju na racun Novaka, ima ih jos dosta, i ne samo u Srbiji. Evo danas neki franjevac se vidim javlja i reklamira svoj red i svetonazore. Legitimno. Na meni kao konzumentu je to da prihvatim ili odbacim.
Zadnja izmjena: EpateguiHuleteti, dana/u 10 jan 2022, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 jan 2022, 14:51

Epidaurus je napisao/la:
10 jan 2022, 14:40
jestamaji je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:
10 jan 2022, 14:19
S tim se slazem mada ja licno ne bih podrzao nekog ko je ili lazirao pozitivan test ili znajuci da je zarazen hodao po javnosti taman mi bio otac rodjeni i pri tome bio u jos goroj situaciji od Novaka.
apsolutno! sačekaćemo da vidimo oće li ko imati muda da nešto kaže
Prije ce od Novaka napraviti velikomucenika i borca protiv kapitalistickog kolonizatora nego sto ce postaviti pitanja o ocitoj muljazi i pisanju po vlastitim gradjanima.
vjerovatno, još će biti ponosni što je mu je muljaža upalila

ali bilo bi to tako vjerovatno svuda kod nas, ne mogu sad uporediti jer na svim našim prostorima ipak nema nikoga drugog ko se može porediti sa njim. možda sve to ispada ekstremnije jer je noletov stari primitivna megakretenčina i stavlja se u prvi plan … nemam pojma
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 10 jan 2022, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 jan 2022, 14:54

sljivo je napisao/la:
Morali su to napraviti jer lik je na sva zvona prao kako je antivakser i sad, kako niko nije znao da je i "prebolovo", odjednom bi se ziv i prav bez obaveze nasao na AO, a toliko su strogi prema svojima.
A prema ovoj nisu bili, al eto kad je krenulo sa Noletom, e onda haj i ti Voracova.
Češka teniserska Renata Voračova (38), koja je boravila u istom smještaju kao Srbijanac Novak Đoković, deportovana je danas iz Australije.
Koševo Zapad

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jan 2022, 14:55

joker90 je napisao/la:
10 jan 2022, 13:34
alan_kardec je napisao/la:
10 jan 2022, 12:01
Syeban je, to je tačno. Dani bez treninga i čitav ovaj cirkus su sigurno ostavili traga na njemu.
Ali fino je vidjeti da im se pisha po faci trenutno i da su ispali neviđeno smiješni.

Kolovođe hejta na temi se ućitali potpuno :shhh:
Niko ovdje ne mrzi Nooola, više je to usmjereno prema njegovom fan klubu, kako i neće biti kad ih vidiš s ovim crnim đikanskim zastavama. Možeš ih poslati u beli svet bre, ali nikako isprati iz njih tu zatucanost. I teško da može normalan čovjek navijati onda za njega kad vidiš sve to. Jedino sad ga možda ljudi zamrze jer je pozitivan hodao sa dječicom, ne mareći za druge i najmlađe. O tome su se neki ućutali potpuno...
Niko ne mrzi Novaka, ključna rečenica :mrgreen: Ahaa. Ovdje se na njega baca hejt godinama bukvalno, samo se razlozi mijenjaju.
To više zbog fan kluba :rol: Izgovor najjeftiniji mogući, čak bih rekao jadan.
Generalizovanje na djelu. Bravo momak :salut:

Inače slažem se sa @epidaurusom, njihove vlasti su trebale ostati pri rigoroznom stavu da neće nevakcinisane puštati u zemlju i ćao. Uostalom, to sam i pisao ovdje. Nikakva izuzeća, ništa. Ako već hoćeš da svoje čvrste stavove izguraš do kraja. Međutim oni su srljali iz greške u grešku. Od davanja svih mogućih dozvola Novaku, pa cirkusa sa onom Čehinjom, pa sad i sa Nadalom...

To što se zaražen slikavao sa djecom i skakao po Bg, treba da bude kažnjen, bez ikakve sumnje. Ali vjerovatno neće biti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jan 2022, 14:55

Predviđamo mu 3 kola, u nadi da je ispao malo iz ritma sa ovim zavrzlamama koje su ga snašle. Ovo govorim objektivno, nepristrasno, u duhu suživota i bez truni mržnje prema našem Nolu. :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 10 jan 2022, 14:56

Pa pola naših Bosnjaka je i sada uz Noleta, zamisli da je naš i rođen u Sarajevu, 99% bi bilo uz njega u ovoj situaciji!

Fanatično bi ga branili ne bi dali riječ protiv njega!
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 10 jan 2022, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 jan 2022, 14:56

EpateguiHuleteti je napisao/la:
10 jan 2022, 14:51
10 jan 2022, 14:37
joker90 je napisao/la:

Moj Shategabri, oni tebe lažu, oni vole Mihajlovića Dražu.
slika
https://****/djokovic-tokom-posjete-bih-u-drustvu-komadanta-zloglasne-jedinice-vukovi-sa-drine/
Sve znam, nisam to ispustio iz vida, međutim rekoh i Panteliji, fokusiramo se na aktuelnu situaciju.
****, njemu isto tako ovi s druge strane zamjeraju za Visoko i Osmanagića.
Teško da možeš izbjeći sve nagazne mine.
Još je piččka što ne plaća porez Srbiji :mrgreen:
Gresis sinko.
Osmanagica zameramo ne zato sto je Semir, nego zato sto je - prevarant. Zamerali smo i onu spansku prevaru, "gurua", daleeeeeeko vise nego Semira. Na Spanca ga je navukao nesrecni brat Marko, pa kada ga se napokon otarasio i Marko se ucutao, ne cuje se ziv, Djordje mu sada odradjuje marketing.
Zamerali su mu i zenu i njenu kuhinju. Ovo oko poreza mu ne zameram, njegov novac, njegov dzep, zameraju mu samo oni koji zameraju svakome sve zivo, koji do podne mrze sebe, a od podne sve oko sebe, mahom neostvarena autosovinisticka zgadija bez seksa u realnom zivotu.
Semir je uzgred sve cesci gost i u Srbiji, i ide mu prilicno dobro. Posrbio se skoro kao i Rasim Ljajic, Muharem Bazdulj, kosarkaski komentator Edin Avdic, skoro preminuli muftija Muamer Zukorlic i mnogi drugi. Nama licno ne smetaju, mislim da su u svojoj srzi svi oni dobri ljudi.
Semir nije zao covek sigurno, on je samo biznismen koji pokusava svoj "izum" da utopi kome moze. U Bosni to radi sa "piramidama", u Srbiji to radi sa pricom o globalizmu, korporacijama, finansijskom poslovanju, Novaku. Jedan je od parazita koji zive i profitiraju na racun Novaka, ima ih jos dosta, i ne samo u Srbiji. Evo danas neki franjevac se vidim javlja i reklamira svoj red i svetonazore. Legitimno. Na meni kao konzumentu je to da prihvatim ili odbacim.
A jel Noletu to odgovara? Jel on sam kaže da se opusti, da napuni baterije?
Sad što Semir na tome profititira...pa sam kažeš, našao je način.
Koševo Zapad

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 jan 2022, 14:56

Ovdje je neko nesto je.beno muljao :rol:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 jan 2022, 14:59

Ma lik nije vidio korone, cim je hodao u javnosti.

litijum
Kontakt:

Post Postao/la litijum » 10 jan 2022, 14:59

10 jan 2022, 14:54
sljivo je napisao/la:
Morali su to napraviti jer lik je na sva zvona prao kako je antivakser i sad, kako niko nije znao da je i "prebolovo", odjednom bi se ziv i prav bez obaveze nasao na AO, a toliko su strogi prema svojima.
A prema ovoj nisu bili, al eto kad je krenulo sa Noletom, e onda haj i ti Voracova.
Češka teniserska Renata Voračova (38), koja je boravila u istom smještaju kao Srbijanac Novak Đoković, deportovana je danas iz Australije.
Politika. U normalnim zemljama, u sta spada i Australija ce da pljuste tuzbe nakon svega ovoga. Treba im uzet milione. Svakoj drzavi.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 jan 2022, 15:00

Epidaurus je napisao/la:
10 jan 2022, 14:56

Nije neko,citava porodica su mu SNS botine.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jan 2022, 15:00

Šibicarenje i seoski fazoni kakve sebi ne bi nikada dopustili Nadal i Federer. Što li nije i nikad neće biti omiljen kao njih dvojica? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 jan 2022, 15:01

10 jan 2022, 14:55

pa sad i sa Nadalom...
Nadal u sustini i nije dobio nikakve ustupke nego je iskoristio "rupu" u razlikama zakona u dvije razlicite savezne drzave i sletio u Sydney gdje ocito ne vazi isto pravilo o 14 dana izolacije kao u Victoriji gdje se Melbourne nalazi.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 jan 2022, 15:01

Epidaurus je napisao/la:
10 jan 2022, 15:01
10 jan 2022, 14:55

pa sad i sa Nadalom...
Nadal u sustini i nije dobio nikakve ustupke nego je iskoristio "rupu" u razlikama zakona u dvije razlicite savezne drzave i sletio u Sydney gdje ocito ne vazi isto pravilo o 14 dana izolacije kao u Victoriji gdje se Melbourne nalazi.
Da, o tome je i Viško na podcastu pričao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 10 jan 2022, 15:03

Simpatizer je napisao/la:
10 jan 2022, 14:41
Caca mu je budala, al' jaka mu je ona da nisu svjesni sta su uradili i da ce osvojiti jos 10. :tokralju:
Tako ce i biti.
:urnebes: :urnebes:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 jan 2022, 15:04

😂 lažirant testova i srpskoproglašeni goat kome zvižde na 90% turnira.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 10 jan 2022, 15:07

Skenirao i pozitivan i negativan i stvarno mi je uredno kako mu i pise. Ali evo skenirat cu vise puta u toku dana, bar to mogu provjeriti. :lol:

jedanjeborac
Kontakt:

Post Postao/la jedanjeborac » 10 jan 2022, 15:09

L-Train je napisao/la:
10 jan 2022, 15:00
Epidaurus je napisao/la:
10 jan 2022, 14:56

Nije neko,citava porodica su mu SNS botine.
Ustvari, vidi se da ne znaš . Srđan je bio istaknuti član DS. Novaka stranke nikada nisu zanimale, niti je ikada neku od njih podržavao. Tako da...
Što se muljanja tiče... sve je moguće, ali nemojmo se zaje... živimo u državi gdje 20% ljudi vakcinisano.... od kojih 50% mulja da je vakcinisano.
Za Srbiju!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.