Što je Cimi bio svemirski brod za trenutnog Andreja, što smo tad imali jaku evropu iza sebe, a sad imamo sveukupno sivilo u koje se i Andrej fino uklopio vec neko vrijeme.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:05što ne bi uzeli bar milion eura ako smo za Cimija uzeli 1.3m?joker90 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:58Odbiti milion od cifre, i to bi bilo topčina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:54Spominje se cifra od 1.500.000€ za Andreja??
Ma nema sanse
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba biti realan i reci da su cijene od tog perioda do danas eksplodirale, pa bi za tog istog cimija u tim uslovima danas uzeli sigurno dva miliona.joker90 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:08Što je Cimi bio svemirski brod za trenutnog Andreja, što smo tad imali jaku evropu iza sebe, a sad imamo sveukupno sivilo u koje se i Andrej fino uklopio vec neko vrijeme.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:05što ne bi uzeli bar milion eura ako smo za Cimija uzeli 1.3m?
Bože sačuvaj kakvi postovi
umjesto da nam bude drago što Andrej ima takvu ponudu mi razbijamo glavu zašto toliko nude

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Jel Semir potpisao ugovor i hvalio se svakom mediju u drzavi da je kosevo nase botino maloumna
Do smrti odani!
Cifra sigurno.nece biti mala.Zašto?
Nismo u situaciji da ga moramo prodati,ima dobar i siguran ugovor, pare nam sad zasad nisu bitne,jos je mlad i povremeni reprezentivac.
Sigurno da ga Mirvic nece pustiti za sicu,a siguran sam
ako proigra cijela ekipa, i on ce se vtatiti u formu.
Po meni sve ispod 1 m eura je malo.
Nismo u situaciji da ga moramo prodati,ima dobar i siguran ugovor, pare nam sad zasad nisu bitne,jos je mlad i povremeni reprezentivac.
Sigurno da ga Mirvic nece pustiti za sicu,a siguran sam
ako proigra cijela ekipa, i on ce se vtatiti u formu.
Po meni sve ispod 1 m eura je malo.
-
- Kontakt:
Ponovo licimo na brend, bravo Mirvicu Ismire 

-
- Kontakt:
Naravno... Ukupna vrijednost transfera bi bila 1500000 dolara ne eura od cega bi sarajevo dobilo 600 000 $.joker90 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:58Odbiti milion od cifre, i to bi bilo topčina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:54Spominje se cifra od 1.500.000€ za Andreja??
Ma nema sanse
Ukratko, zato se i doveo Šećer.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
K'o što Pantelija kaže, vjerovatno mu i je ta agencija sredila to.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:56Naravno... Ukupna vrijednost transfera bi bila 1500000 dolara ne eura od cega bi sarajevo dobilo 600 000 $.joker90 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:58Odbiti milion od cifre, i to bi bilo topčina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 14:54Spominje se cifra od 1.500.000€ za Andreja??
Ma nema sanse
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odma se otvara prilika malom Ramicu koji je po meni bolji od Djokanovica.Samo gurati ove mlade, na Ramovici bi mogli uzeti pravo bogatstvo.MortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:59K'o što Pantelija kaže, vjerovatno mu i je ta agencija sredila to.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:56Naravno... Ukupna vrijednost transfera bi bila 1500000 dolara ne eura od cega bi sarajevo dobilo 600 000 $.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno! samo što je Ramić ofanzivniji od Đokanovića ako ne griješim. Meni bi on svakako bio u prvih 11 gdje god da igra u veznom redu.amypitar je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:01Odma se otvara prilika malom Ramicu koji je po meni bolji od Djokanovica.Samo gurati ove mlade, na Ramovici bi mogli uzeti pravo bogatstvo.MortemHz je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:59K'o što Pantelija kaže, vjerovatno mu i je ta agencija sredila to.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:56
Naravno... Ukupna vrijednost transfera bi bila 1500000 dolara ne eura od cega bi sarajevo dobilo 600 000 $.
To neka Aleksandar vidi, on zna najbolje.
Svakako je i poželjno da u tom centralnom paru bude jedan ofanzivniji i jedan defanzivniji igrač, u našem slučaju trenutno Đokanović - Kapić bi trebali naslijediti Šećerović - Ramić
90!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dovodimo starije igrače zasad ali to neće ništa značiti ako nam Trako i Ramić budu igrali prvu postavu, to tako i treba biti.Cora1946 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:09Svakako je i poželjno da u tom centralnom paru bude jedan ofanzivniji i jedan defanzivniji igrač, u našem slučaju trenutno Đokanović - Kapić bi trebali naslijediti Šećerović - Ramić
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1100 AKTIVNIH ČLANOVA 

-
- Kontakt:
Dervisagic ide na posudbu u Radnik Hadzici
Besic ce izgleda ostati kod nas(nece se produziti posudba u Simm Bau)
Fanima nema ni na vidiku...
Besic ce izgleda ostati kod nas(nece se produziti posudba u Simm Bau)
Fanima nema ni na vidiku...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Koga od ove trojice bi se riješili eventualnim dolaskom Mujakića?
1. Dupovac
2. Kurdić
3. Lazić
1. Dupovac
2. Kurdić
3. Lazić
Ako ode Djokanovic mi dobijamo 100%.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kurdića ali možda i Lazića ako bi imali problem sa strancima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:39Koga od ove trojice bi se riješili eventualnim dolaskom Mujakića?
1. Dupovac
2. Kurdić
3. Lazić
Dupovac ne smije igrati ostalo boli mi kur... Mujakic-Trako mora da budu u prvi 11.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, Bosanac1991, bosnas_, budzak, dark44, Fudo, galia95, grbavicka1921, Istinski, istokzeljo, itatabisine, kogmagie46, MaroonBjelave, MokraKifla, Morpheus, mosarajvosa83, relativizam, Riziko, seha77, Sinfoc1986, strahmeipomisliti i 197 gostiju.