Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
I found freedom. Losing all hope was freedom.
koji? oni sto su mu dali laznu potvrdu o COVID-ualan_kardec je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:09Novak nakon svega ovoga što je prošao dole, a ako hoće da nastavi da igra tenis na najvišem nivou, možda bi trebao da razmisli o vakcinaciji. Ne zato što se ja brinem za njegovo zdravlje, ima on čitav tim stručnih ljudi koji o tome brinu, već čisto zbog toga da mu se ne bi svaka bjelosvetska ološ i kancelarijski birokratski miševi mogli useravati u život.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
evo i kirdžo pozitivan …. vjerovatno neće moći igrati
Novax je nakon ovoga dobio dosta fanova u regionu, dok je na zapadu istih izgubio. Pa sad, sta mu je bitnije.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- alan_kardec
- Kontakt:
oni koji su ga bez ikakvog pravnog uporišta u sopstvenim zakonima, držali u 'pritvoru' 5 dana .
A šta se dešavalo sa tom potvrdom tek treba da se utvrdi. Iako će vjerovatno biti da je vuk pojeo magarca.
A šta se dešavalo sa tom potvrdom tek treba da se utvrdi. Iako će vjerovatno biti da je vuk pojeo magarca.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sta znaci vuk pojeo magarca? Podrzavas nacin na koji je stekao papir ili podrzavas cinjenicu da je hodao zarazen?
Izgleda da ce igrat AO i nek igra, al ja bih samo da mu neko u lajvu postavi pitanje tipa "Kako ste mislili doci i igrati na AO prije tog 16. decembra?" jer je frajer citavo vrijeme bio kriptican i onda odjednom boom, pojavi se u Australiji, zaraza tik pred prvenstvo
Presmijesno i ne vjerujem da mu prodje
Balkanska posla.

Utisak je da 70% javnosti u Srbiji podržava Novaka u prevari, a 30% kaže da to nije u redu, ali generalno navija da učestvuje i osvoji AO.
- alan_kardec
- Kontakt:
Znači da je kriv vjerovatno, a da mu se krivica neće dokazati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
i zbog ovih stvari nikad nece biti GOAT... moze biti najtrofejniji i sve ali goat nikada jer nema manire sportiste vec je prava ona hinja.
Zato mu zvižde, zato navijaju za druge na skoro svim terenima, sav je umjetan, neiskren.
Koliko jadan moras biti da drzis neke stavove kao eto ja se necu vakcinisati, a onda na prevaru dobijas papir da si prelezao kovid?
To je samo dokaz kakva si **** u dusi. Jer mudonje koje drze do svoga stava kazu boli me **** ne moram ni igrati ali ja se vakcinisati necu !
a poizda ode u svoju kriminalizovanu srbiju gdje otac pusi **** vlasti na dnevnoj bazi i dobije papir da je ti k pred AO prebolovao koronu iako je radovno on i porodica obilazili djecu, bolnice, vrtiće.... to se zove neljudskost, bijeda.
Zato mu zvižde, zato navijaju za druge na skoro svim terenima, sav je umjetan, neiskren.
Koliko jadan moras biti da drzis neke stavove kao eto ja se necu vakcinisati, a onda na prevaru dobijas papir da si prelezao kovid?
To je samo dokaz kakva si **** u dusi. Jer mudonje koje drze do svoga stava kazu boli me **** ne moram ni igrati ali ja se vakcinisati necu !
a poizda ode u svoju kriminalizovanu srbiju gdje otac pusi **** vlasti na dnevnoj bazi i dobije papir da je ti k pred AO prebolovao koronu iako je radovno on i porodica obilazili djecu, bolnice, vrtiće.... to se zove neljudskost, bijeda.
Zar to nije porazno. Ti neces moci nabaviti lazni papir i bices kaznjen ako budes hodao zarazdn javno, a placas porez toj drzavi a lik koji zivi ndgdjd drugo to moze, i onda ga svi podrzavaju, oni koji su glasni ove dvije dvije godine kako vlast ne valja, kako nas ugnjetava i slicno. Meni da je babo isao tako da zarazuje djecu ja bih ga prijavio.alan_kardec je napisao/la: ↑10 jan 2022, 17:06Znači da je kriv vjerovatno, a da mu se krivica neće dokazati.
Govorimo o državi koja je spremna zaštiti grafit ratnog zločinca a da neće jednog Novaka.
- alan_kardec
- Kontakt:
I idemo još jednom... kako neće biti GOAT
. Pa čovjek je već GOAT.
Zamisli zvižde mu, a kao prije mu nisu zviždali
Ma hajte molim vas.

Zamisli zvižde mu, a kao prije mu nisu zviždali

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Centre forward
- Kontakt:
Gvovrimo o državi koja ne zna kolika joj je vlastita površina. Uozbiljite se momci.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
zviždali mu, zvižde, i zviždaće... sto je dokaz da ga niko ne postuje kao sportistu... jbg.alan_kardec je napisao/la: ↑10 jan 2022, 17:21I idemo još jednom... kako neće biti GOAT. Pa čovjek je već GOAT.
Zamisli zvižde mu, a kao prije mu nisu zviždaliMa hajte molim vas.
npr nadal, federer, ljudii osvojili srca publike gdje god da odu a nemaju oca iidiota koji ih proglasava u svakom intervjuu najvecim sportistom na svijetu

- Pensioner26
- Kontakt:
Zviždat će mu Australijanci, ali i to će mu samo pomoći. Trese se gaćevaditelj.
- OldFashioned
- Kontakt:
Rek'o mi je povjerljivo da mu je najbitnije šta misle brojači krvnih zrnaca sa ovog foruma.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
@KSG šta je reći buraz , ne oglašavaš se ? Da nije pukao čir ? 

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.