Sport i TV
Re: Sport i TV
Jel istina da se arene vracaju krajem februara ili pocetkom marta u Telemachovu ponudu?
Planira li Arena ubacit kakve 4K kanale?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
messilla je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:05Španski superkup ipak na Sportklubu
https://sportklub.hr/nogomet/srijeda-20 ... ort-klubu/#

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I SK se diže izgleda, osim fudbala sve ostalo imaju od ovih bitnijih sportova. Moto sportovi, tenis, EL, Bundesliga,... ne daju sve ni Arenama, nisu jaki ko nekad ali, opet, su dosta jaki i ima se šta pogledati.forgempp je napisao/la: ↑10 jan 2022, 17:57messilla je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:05Španski superkup ipak na Sportklubu
https://sportklub.hr/nogomet/srijeda-20 ... ort-klubu/#![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma SK bez Premiershipa je mrtav kanal. To su morali zadržati na sve moguće načine.
41:34
Nikako se ne mogu dizati jer stagniraju, gube sadržaj. To što si nabrojao su imali i prije. Euroliga je bivša, a to ostalo nema ni blizu gledanost kao nogomet i košarka koji dominiraju na Areni.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 jan 2022, 18:02I SK se diže izgleda, osim fudbala sve ostalo imaju od ovih bitnijih sportova. Moto sportovi, tenis, EL, Bundesliga,... ne daju sve ni Arenama, nisu jaki ko nekad ali, opet, su dosta jaki i ima se šta pogledati.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imaju dosta ostalog što nije fudbal a važno je a za Euroligu sam na podcastu čuo da će ostati na SK dugo. Borit će se za EL do kraja.Tuvalu je napisao/la: ↑10 jan 2022, 18:10Nikako se ne mogu dizati jer stagniraju, gube sadržaj. To što si nabrojao su imali i prije. Euroliga je bivša, a to ostalo nema ni blizu gledanost kao nogomet i košarka koji dominiraju na Areni.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 jan 2022, 18:02I SK se diže izgleda, osim fudbala sve ostalo imaju od ovih bitnijih sportova. Moto sportovi, tenis, EL, Bundesliga,... ne daju sve ni Arenama, nisu jaki ko nekad ali, opet, su dosta jaki i ima se šta pogledati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako izgleda za NFL?
Ne može zbirno biti važnije od onoga što je na Areni (+ nogometne reprezentacije do 2028.) a ako se ravnopravno bude nadmetalo za Euroligu (ciframa i uvjetima, pa ko više kao i za EPL), onda SK nema ni promil šansi. Međutim ako bude kao i dosad da vlasnik UM i Sotona odigra partiju golfa sa nekim iz IMGa i tako dobije prava onda im ostaje Euroliga.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 jan 2022, 22:51Imaju dosta ostalog što nije fudbal a važno je a za Euroligu sam na podcastu čuo da će ostati na SK dugo. Borit će se za EL do kraja.
Tu su na SK još par godina, za dalje je sve upitno.
FIFA The Best u ponedjeljak od 19.30h na BHT HD.
Tu je i ovo, iako se već zna
Tu je i ovo, iako se već zna

-
- Kontakt:
što se tiče El Clasica na SK, bolje išta nego ništa (superkup), ali slaba je to utjeha za njih
Idu arene na telemach ponovo.
- westsideSB96
- Kontakt:
Zato postoji hrvatski SK, sa daleko najjačim komentatorima... Hodoba i Vela milina za slušat 

NKŠB ponos HRHB
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.