Kupili igrače tuđim parama i lik dolazi tu da pametuje. Vodeći se ovom logikom, Rajfajzen banka i ja smo ove godine u BiH zaradili 100 miliona maraka.
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
The debt of Spanish football giants Barcelona has risen to €1.35 billion, the club's president has revealed.
Kupili igrače tuđim parama i lik dolazi tu da pametuje. Vodeći se ovom logikom, Rajfajzen banka i ja smo ove godine u BiH zaradili 100 miliona maraka.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Uvezli ga s Euro 3 motorom, ne može se registrovati, mogu ga samo u Sloveniji vozati.
Četvrti put te pitam, jeste li mjerilo ti @Haraldo i @brokulica i smatrate li sebe relevantnije u procjeni vrijednosti igrača od stranice koja se zapravo bavi time ?
U čemu je problem ?
United individualno ima vrhunsku ekipu. Drugu ili u najgoru ruku treću ekipu lige. Problemi sistemske prirode i strukturalni problemi kluba nemaju veze sa cijenom igrača. To što je Madrid zdravija sredina i Ancelotti bolji trener od Soalskjera/Ragnicka je druga priča.
Madrid je 2000-tih imao Galaktikose koji ništa značajno nisu napravili, a svaki je bio najskuplji na svojoj poziciji.
A ovim si zapravo želio reći šta ?
Pa vjeruj svojim očima, šta imaš meni vjerovati? Je l' tebi Barcelona izgleda kao tim koji vrijedi 600+ miliona? Eto doveli ste i trenera. I shvatili da nije do trenera nego do kriminalno lošeg rostera. I šta, ti ćeš sve to gurnuti pod tepih jer negdje piše da taj tim vrijedi? Hahahahaha
Meni Arsenal izgleda kao tim u posljednje vrijeme. Barcelona mi ne liči ni na šta već odavno.
Na kraju dana, pogledaj šta si ti napisao poslije utakmice sa Cityem o Arsenalu odnosno poslije utakmice Barcelone sa Granadom. Ili si ti potrojena ličnost ili stvarno ne znaš gdje šta pišeš...
Time sam želio reći da se ti blamiraš sa nekakvim vađenjem vrijednosti igrača Barcelone kada bukvalno nikoga ne možete dobiti pa čak ni Granadu.
Meni Arsenal izgleda kao tim u posljednje vrijeme. Barcelona mi ne liči ni na šta već odavno.
Na kraju dana, pogledaj šta si ti napisao poslije utakmice sa Cityem o Arsenalu odnosno poslije utakmice Barcelone sa Granadom. Ili si ti potrojena ličnost ili stvarno ne znaš gdje šta pišeš...
Time sam želio reći da se ti blamiraš sa nekakvim vađenjem vrijednosti igrača Barcelone kada bukvalno nikoga ne možete dobiti pa čak ni Granadu.
41:34
Ouu, što se otkri.
Vjerujem struci, objektivnim kriterijima i naprednoj statistici. Za razliku od tebe koji subjektivno s rajom na ss.ba procjenjuješ vrijednost igrača
Jer je trener za 2 mjeseca mogao napraviti čudo i supertim
Kakve veze ovo ima sa cijenom klubova ?BenWhite je napisao/la: ↑09 jan 2022, 22:01Meni Arsenal izgleda kao tim u posljednje vrijeme. Barcelona mi ne liči ni na šta već odavno.
Btw. nije li Arteta ubleha za tebe ?
Dobili su dvije utakmice prije Granade sinoć
Bez dva najskuplja igrača koja nisu ni zaigrala pod novim trenerom. Ofiraš se bruda gospodara mi. Da ne kažem kako si totalno promašio poentu same rasprave
Ekipa Barcelone pred aktivnim poluraspadom, ali nema veze, piše negdje da puno vrijedi taj tim i tome treba vjerovati. Je l' moguće da je ovo napisao? Hahahahahah kakav ublehaš jbte, izgubio se u svojim budalaštinama. Dakle, nije bitno kako tim igra, bitno je da negdje neke napredne statistike kažu drugačije hahahahahaha i takav kaže da je neko promašio poentu. Koje pilule koristiš majstore?
41:34
jes parti los majko mila
Jesi vidio sta je radio Sitijevim igracima?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vlahovic trazi previse.. doduse i ovo je najbolja prilika do sada da se vratimo u Ligu Prvaka. Mislim da bi to mogla biti prekretnica ka nekoj stabilnosti opet.
Novi immobile
Trazi ali opet nije pretjerano za nas. 160k sedmicno na 5 godina...
Navodno Edu hendla dobro. Pregovori su u naprednoj fazi...
Da nam se Dusan i agenti hoce javiti na telefon to bi bilo vec gotovo.
PS: Dovodjenje Dusana je vec pokazivanje ambicija. Ali vezni su potrebni ako zelimo sta od sezone...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ma ja procitah samo ovaj clanak na ssba, tu kaze da Vlahovic trazi 300k funti sedmicno.Gunner4 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 16:52Trazi ali opet nije pretjerano za nas. 160k sedmicno na 5 godina...
Navodno Edu hendla dobro. Pregovori su u naprednoj fazi...
Da nam se Dusan i agenti hoce javiti na telefon to bi bilo vec gotovo.
PS: Dovodjenje Dusana je vec pokazivanje ambicija. Ali vezni su potrebni ako zelimo sta od sezone...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vezni i napadač se mora dovesti na zimu ako se želi išta napraviti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.