Nisam taj. Kako god samo domaće nas može izvući iz blata a ne Ivković i slični.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:24Smijesno miAlemC85 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:35Ne znam šta ti je smiješno?svrakino1921 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:08Održan sastanak Ismira Mirvića i Srđana Mandića: Evo koliko će Općina Centar uložiti u rekonstrukciju stadiona na Koševu ove godine
PREMIJER LIGA BIH10/01/2022 u 14:15 h
Održan sastanak
Budžetom Općine Centar za 2022. godinu za rekonstrukciju Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“ planirano je 200 hiljada maraka.
Sredstva će biti operativna po usvajanju budžeta, a Općina će novac ulagati u skladu sa dinamičkim planom, odnosno na osnovu dogovora sa predstavnicima FK Sarajevo.
Ovo je dogovoreno na današnjem sastanku načelnika Općine Centar Srđana Mandića sa delegacijom FK Sarajevo koju je predvodio Ismir Mirvić, predsjednik Upravnog odbora.
Načelnik Srđan Mandić je još jednom naglasio da će Općina Centar i dalje surađivati sa FK Sarajevo, te da će sve daljnje aktivnosti između ova dva partnera biti nastavljene u skladu sa već preuzetim obavezama.
![]()
![]()
![]()
Bolje se zapitaj kako Vas je ponizio Ivković, nekada najveća golmanska rupa iz one države, koju je svako bušio kako je stizao, a Baka je to najbolje radio, iz kornera pa u gol.
Vrijeme je da se okrenemo našim domaćim ljudima, koji vole ovu zemlju i da oni treniraju našu dječicu a ne da se dovode treneri sumnjivog kvaliteta iz komšiluka u naše klubove koji jedva dišu.
Investitor isao u opcinu da moli za pare za stadion gdje njegov tim igra domace utakmice
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim investitor![]()
A sto se tice Ivkovica
Slazem se sa tobom u potpunosti
I jos nas ponizava i dalje
Nagovara i zove nase igrace u Borac
Kao tamo ima para
Kod nas nema
I tako
Jel ti navijas ono za Mladost DK
I nesto si radio na dizajnu dresova Umbro u Zelji
Ili sam fulio
Uglavnom pozdrav
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Simpatizer
- Kontakt:
@ svrakino
Je li dobar ovaj Vrhovac kao sto se prica?
Pitam za Ivkovica.
Pitam za Ivkovica.

-
- Kontakt:
Šta ovo radite od igračkog kadra, pretvorit ćete Grbavicu u starački dom

-
- Kontakt:
Zar ovi navijaci od rahmetlije stavrno misle da ce dovest voju

A tek za fanima da ne pricam

A tek za fanima da ne pricam

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
U Zeljeznicaru pare nisu problem. Ko god pomisli, i na kraju dodje u Zeljeznicar, svjestan je da para nema i to im olaksava pregovoreantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 23:44Zar ovi navijaci od rahmetlije stavrno misle da ce dovest voju![]()
A tek za fanima da ne pricam![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Zeljeznicar pravi ekipu 30+.
Ko za turnir veterana za Bajramski turnir. Fino.
Ko za turnir veterana za Bajramski turnir. Fino.
- FKS -
-
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jan 2022, 23:48U Zeljeznicaru pare nisu problem. Ko god pomisli, i na kraju dodje u Zeljeznicar, svjestan je da para nema i to im olaksava pregovoreantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 23:44Zar ovi navijaci od rahmetlije stavrno misle da ce dovest voju![]()
![]()
Volim tebe, više od sebe
Sta se ova dalabu smije sto je opstina dala pisljivih 200 milja? Prosijaci vama je vasa opstina duplo dala onako reda radi da znas
-
- Kontakt:
Da stvar bude smjesnija Edis pokusava dovesti Beganovica iz tvog kluba za kojeg navijas i po svemu sudeci to ce se i desiti jer mu se duguju plate i bonusiantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 23:44Zar ovi navijaci od rahmetlije stavrno misle da ce dovest voju![]()
-
- Kontakt:
hajd masala, Allah ga nagradio. U rahmetliji ima da mu cvjeta, po' hiljade svakih 12 mjeseci legneMaltarEvic je napisao/la: ↑11 jan 2022, 00:01Da stvar bude smjesnija Edis pokusava dovesti Beganovica iz tvog kluba za kojeg navijas i po svemu sudeci to ce se i desiti jer mu se duguju plate i bonusiantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 23:44Zar ovi navijaci od rahmetlije stavrno misle da ce dovest voju![]()
Volim tebe, više od sebe
Navijači klubova koji u svojim vitrinama imaju samo trofeje federalne lige nikada neće shvatiti neke stvari!
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
samo mrtav željkan je dobar željkan

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Samo mi je drago procitati na temi FK Sarajeva da su svjesnida u Velezu vise besplatnog vrbovanja igraca nema, nema na dodjem ti, nema aj vidi papire nisi dobio platu pa dodji u FKS.
Dokaz da se moze, i da se fino radi kod nas
a Boze zdravlja, ovim tempom, uskoro bismo mogli i mi zavirivati kod njih u roster 
Dokaz da se moze, i da se fino radi kod nas

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sutra bi svaki igrac iz vaseg rostera kod nas pješke. Da se ne lažemo.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2022, 01:05Samo mi je drago procitati na temi FK Sarajeva da su svjesnida u Velezu vise besplatnog vrbovanja igraca nema, nema na dodjem ti, nema aj vidi papire nisi dobio platu pa dodji u FKS.
Dokaz da se moze, i da se fino radi kod nasa Boze zdravlja, ovim tempom, uskoro bismo mogli i mi zavirivati kod njih u roster
![]()
Imate trenutno 6-7 igraca koji su odbačeni od nas ako ne i više... Ne umanjuje ja velicinu Vasi, nego je dug put do toga da kazes "mi cemo kod vas zavirivati u roster". Bgm dug....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
Super stoperSimpatizer je napisao/la: ↑10 jan 2022, 23:16@ svrakino
Pitam za Ivkovica.![]()
Mi mu ozivjeli karijeru
Mislili smo zaradit nesto na njemu
Al nije se dalo
Eto sad vi pametno
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Centralna banka Bosne i Hercegovine danas je objavila informacije o blokiranim računima poslovnih subjekata na dan 04.01.2022. a na spisku se ne nalazi FK Željezničar.
Time je zapravo potvrđena informacija da su računi kluba odblokirani nakon što je u oktobru došlo do blokade usljed finansijskih problema u kojima se Željezničar našao
Plavi su tako prebrodili veliku krizu te će sa optimizmom dočekati proljetni dio sezone. Klub je nedavno preuzeo Edis Mulalić, a u ekipu su se vraćaju i iskusni fudbaleri poput Semira Štilića i Edina Cocalića, pa se navijači nadaju da za klub dolaze bolji dani.
GOLEM SI ZELJO
Time je zapravo potvrđena informacija da su računi kluba odblokirani nakon što je u oktobru došlo do blokade usljed finansijskih problema u kojima se Željezničar našao
Plavi su tako prebrodili veliku krizu te će sa optimizmom dočekati proljetni dio sezone. Klub je nedavno preuzeo Edis Mulalić, a u ekipu su se vraćaju i iskusni fudbaleri poput Semira Štilića i Edina Cocalića, pa se navijači nadaju da za klub dolaze bolji dani.
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Oerde, Paromlinac, rishovski, Riziko, Vanja8, Varijantas8 i 42 gosta.