Ko god bice mu po guzovimajeremija je napisao/la:Ne bi bilo zanimljivo...Ja bi radije HrvatskuRonaldo_7 je napisao/la:Ma daj nam Bosnu da se igramo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ko god bice mu po guzovimajeremija je napisao/la:Ne bi bilo zanimljivo...Ja bi radije HrvatskuRonaldo_7 je napisao/la:Ma daj nam Bosnu da se igramo
I ja vala kazem.edin_tm87 je napisao/la:Dajte srbe da se igramoo
Nemo njih,toliko sam se iznervirao kada sam zadnji put gledao nase kosarkase protiv Belgije,da ne zelim u narednih 10 godina da to ponovno gledamneno#4 je napisao/la:Danas je zrijeb....
Po meni prihvatljiva grupa...
Slovenija, Turska, Njemacka, Makedonija/Gruzija, Latvija i mi...
Svaka opcija sa Litvom u grupi postaje preteska..
Presmijesna FIBA je odlucila da stavi Litvu u trecu jakosnu grupu...
Daj nam Boze Belgiju iz trece i Gruziju iz cetvrte![]()
![]()
![]()
Cek ti bi da Bosna igra protiv Bosne jel ?jeremija je napisao/la:Ne bi bilo zanimljivo...Ja bi radije HrvatskuRonaldo_7 je napisao/la:Ma daj nam Bosnu da se igramo
Ne,vec Srbija protiv BosneStivi_Dzi je napisao/la:Cek ti bi da Bosna igra protiv Bosne jel ?jeremija je napisao/la:Ne bi bilo zanimljivo...Ja bi radije HrvatskuRonaldo_7 je napisao/la:Ma daj nam Bosnu da se igramo
http://www.eurobasket2011.org/en/Elmar je napisao/la:gdje se moze pratiti izvlacenje?
PIHH,isto kao da gledam EurovizijuLuis_Suarez je napisao/la:JOJ STO RAZVLACEEEEEEEEEEEEEE
Pod rednim brojem 10 nastupa Dino Merlin i HariLFC4ever je napisao/la:PIHH,isto kao da gledam EurovizijuLuis_Suarez je napisao/la:JOJ STO RAZVLACEEEEEEEEEEEEEE
ide i golub xDLuis_Suarez je napisao/la:HAJ PJESMA DABOGDA NA CEREMONIJI ZRIJEBANJA GRUPA!!!![]()
![]()
Hahhahaha.....RAZ IB MOLGA TI RUDUGOGA LIVOLJETII ...tako je otpjevaoo,...Luis_Suarez je napisao/la:EVO I GOLUBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!TBG NEKI LITVANAC JE PJEVA!!!
Joj Litvanaca i programa šta je reći,ovo do 7 i 20 nece pocetiLuis_Suarez je napisao/la:EVO I GOLUBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!TBG NEKI LITVANAC JE PJEVA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.