Imamo 5-6 vasih igraca, koji bi i dan danas kod vas vjerovatno igrali u prvoj. Zeljkovic, Andjusic, Salcin bi se vrtio oko prvih 11. O Radovcu da ne pricam, tako da ne mos reci ni da ste vi prerasli te igrace, ni blizu.Pantelija je napisao/la: ↑11 jan 2022, 03:42Sutra bi svaki igrac iz vaseg rostera kod nas pješke. Da se ne lažemo.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2022, 01:05Samo mi je drago procitati na temi FK Sarajeva da su svjesnida u Velezu vise besplatnog vrbovanja igraca nema, nema na dodjem ti, nema aj vidi papire nisi dobio platu pa dodji u FKS.
Dokaz da se moze, i da se fino radi kod nasa Boze zdravlja, ovim tempom, uskoro bismo mogli i mi zavirivati kod njih u roster
![]()
Imate trenutno 6-7 igraca koji su odbačeni od nas ako ne i više... Ne umanjuje ja velicinu Vasi, nego je dug put do toga da kazes "mi cemo kod vas zavirivati u roster". Bgm dug....
Odbaceni su iz drugih razloga, a fudbalski gledano, ne vjerujem da biste se zalili da vam dodje i jedan od njih.
Dug jeste, zato i rekoh ovim tempom, i vasim hronicnim nestabilnostima oko financija, MOGLI bi i mi zavirivati