Mislis

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Došao na ćevape
Uvjeren
Je li Mujakic stvarno realan i blizu potpisa ili je navlakusa hahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2022, 00:50Trebalo bi danas novo pojačanje, nekom logikom. Prvo je u petak Suljić, u nedjelju Šećerović, evo danas može Mujakić, svaka 2 dana
![]()
Ja koliko sam čuo vjerovatno dolazi i to su lično njegove riječi. Osim ako negdje nešto ne zapne, ali i on lično nema ništa protiv povratka nama.spezial je napisao/la: ↑11 jan 2022, 01:01Je li Mujakic stvarno realan i blizu potpisa ili je navlakusa hahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2022, 00:50Trebalo bi danas novo pojačanje, nekom logikom. Prvo je u petak Suljić, u nedjelju Šećerović, evo danas može Mujakić, svaka 2 dana
![]()
Trebao bi doći na posudbu, ali kad tačno to ne znam.spezial je napisao/la: ↑11 jan 2022, 01:01Je li Mujakic stvarno realan i blizu potpisa ili je navlakusa hahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2022, 00:50Trebalo bi danas novo pojačanje, nekom logikom. Prvo je u petak Suljić, u nedjelju Šećerović, evo danas može Mujakić, svaka 2 dana
![]()
Dolazi, juce je tek zavrsio papire sa belgijancima, dolazi na posudbu do kraja sezonespezial je napisao/la: ↑11 jan 2022, 01:01Je li Mujakic stvarno realan i blizu potpisa ili je navlakusa hahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2022, 00:50Trebalo bi danas novo pojačanje, nekom logikom. Prvo je u petak Suljić, u nedjelju Šećerović, evo danas može Mujakić, svaka 2 dana
![]()
Svaka cast
E jake ti prognoze da ce se cuti psovke sa istoka
Meni je on kriminalan iskreno, ne mogu se nacuditi da taj frajer zivi od nogometa