Hahahahahaha, rijetko glup insandejavu je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:59al sta rece, iz 50 izvoraNotOccasionalFan je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:29Je l Allaha ti? Vjerujem ti samo ako se zakunes.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:11Svašta će se reći, ali ni pomenuti se neće da su molili Šećera da se vrati...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Vidjecemo sve u narednim danima
-
- Kontakt:
Nego, nauči citirati. Do kada lekcije da vam dajem. Hoće li još koja prijetnja pasti?

Mada bi volio da ode, pa makar i za đ.
-
- Kontakt:
Ko nesto vam nevaljaju igraci veleza a neki dan se nalozili kad su culi za ovcinu koj je suplja ali odma ste ga krenuli hvaliti kad ste culi da ce u vas
-
- Kontakt:
Sve sam mislio da ne može gore od Sabrinine smajli brigade. Allaha mi, ne vjerujem šta čovjek lupa.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑11 jan 2022, 12:14Hahahahahaha, rijetko glup insandejavu je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:59al sta rece, iz 50 izvoraNotOccasionalFan je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:29
Je l Allaha ti? Vjerujem ti samo ako se zakunes.![]()
![]()

Željezničar za život cijeli!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo sad i ovi dovode Fanima
Ako bar lazes, bar smuti priču kako će te ga za sitnicu kupiti pa se bahatite, čuj dugovanja, a kad se drugima dugovali po 50 milja, i kad smo imali dug na PU, on je jedini dobijao pare, na razne načine.
Sto se tice ove price Nas kadar protiv velezovog, rado bi volio vidjeti Ovčinu, Haskića, i Radovca. Nije im loš ni onaj lijevi bek. Ostalo po meni nije materijal za nas. Salčin ne može primirisati prvih 11, puno boljih opcija imamo. Jedino bi nam valjao ko rezervni lijevi bek, i to je to.

Ako bar lazes, bar smuti priču kako će te ga za sitnicu kupiti pa se bahatite, čuj dugovanja, a kad se drugima dugovali po 50 milja, i kad smo imali dug na PU, on je jedini dobijao pare, na razne načine.
Sto se tice ove price Nas kadar protiv velezovog, rado bi volio vidjeti Ovčinu, Haskića, i Radovca. Nije im loš ni onaj lijevi bek. Ostalo po meni nije materijal za nas. Salčin ne može primirisati prvih 11, puno boljih opcija imamo. Jedino bi nam valjao ko rezervni lijevi bek, i to je to.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tamo gdje sam ja odrastao šmeker je uvijek važio za izdajicu i cinkaroša.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:13S Pantelijom, i Zukom haj i jos par vas/naa se i moze diskutovat al ovo ostalo, sto s nase, sto s vase strane, boze sacuvaj ... nit znaju smekerski ujest, samo nesto na silu i gluposti
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Hoće li ga zvati Famino ko onaj komentator?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2022, 13:22Evo sad i ovi dovode Fanima![]()
![]()
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nisi jos odrastao ocitoMiljacka je napisao/la: ↑11 jan 2022, 13:29Tamo gdje sam ja odrastao šmeker je uvijek važio za izdajicu i cinkaroša.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:13S Pantelijom, i Zukom haj i jos par vas/naa se i moze diskutovat al ovo ostalo, sto s nase, sto s vase strane, boze sacuvaj ... nit znaju smekerski ujest, samo nesto na silu i gluposti

@OsmaDolazi koliko si siguran da bi dijete Zeljeznicara doslo u FKS? Onako poput Hirosa a?
@tutankamon1905 To stoji, ovdje je sigurniji u prvih 11, i ima vise prostora za napredak obzirom da su igraci uigrani, a trener vec dugo isti. Za mladog igraca mislim da je Velez puno bolja sredina za napredovanje, zato je u sustini momak i ostao.
@GiS ko su PUNO bolje opcije od Salcina kod vas na lijevom beku? Pidro? Islamovic?
Cosic bi se definitivno takodjer nametnuo kod vas takodjer u prvom sastavu. Ostali vjerovatno ne bi kvalitetom ali bi neki poput Brandaa npr jer ste na tim pozicijama deficitarni. To mislim i za Salcina, daleko od toga da je Pidro nedodirljiv na beku, a o Islamovicu koji je tek iz povrede da ne pricam. Bas ono znate neobjektivni bit, kad sam vam gurnuo patku za Ovcinu poceli ste s.rat da ce tesko pored Halida zaigrat za kojeg je izmislio svaku poziciju na terenu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bolji je Pidroni, vjeruj mi dovoljno sam gledao obojicu da ti znam reci. Tačnije ovaj Pidro koji od novembra igra je ispred Salčina, onaj Pidro prije novembra je tu gdje i Salčin, svejedno bi mi bilo. Naravno, na prednjem veznom bi bilo mjesta za Salčina, ali tu se ganja kapitalac pa ako se ako Bog da dogovorimo, opet bi na klupi bio. I kod vas bi ispao iz prvih 11 veoma brzo da nema onog U21 pravila.Nama u21 nije problem jer imamo Dizdarevića, Traku, Andreja, Ramica, sve su to igraci koji su daleko kvalitetniji od vasih u21 igracakillafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2022, 14:17Nisi jos odrastao ocitoMiljacka je napisao/la: ↑11 jan 2022, 13:29Tamo gdje sam ja odrastao šmeker je uvijek važio za izdajicu i cinkaroša.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:13
S Pantelijom, i Zukom haj i jos par vas/naa se i moze diskutovat al ovo ostalo, sto s nase, sto s vase strane, boze sacuvaj ... nit znaju smekerski ujest, samo nesto na silu i gluposti
@OsmaDolazi koliko si siguran da bi dijete Zeljeznicara doslo u FKS? Onako poput Hirosa a?
@tutankamon1905 To stoji, ovdje je sigurniji u prvih 11, i ima vise prostora za napredak obzirom da su igraci uigrani, a trener vec dugo isti. Za mladog igraca mislim da je Velez puno bolja sredina za napredovanje, zato je u sustini momak i ostao.
@GiS ko su PUNO bolje opcije od Salcina kod vas na lijevom beku? Pidro? Islamovic?
Edit: ne znam za tog Cosica, nisam vidio da se ističe, koju poziciju momak igra ? Salčin ispred Islamovica i slicnih, naravno. Ovcina je neupitno bolji od Halida, samo neobjektivan lik moze reci da je Halid bolji. Tačnije mozda bi i bili tu negdje da Halid ne izvršava MMA nad protivnicima svako malo, a ovako bi grijao klupu Harisu.
-
- Kontakt:
OK, Pidroni koji je "podigao" formu od novembra je bolji od Salcina na beku, ali u nijansama i to je diskutabilno al hajd priznacu ti to kao validno.
Sto znaci ipak da sam upravu, nemate vi puno boljih opcija, a Pidro je psihicki toliko jak da sljedecu polusezonu moze odigrat tako da ga upuca neko s istoka:)
Izguglaj, Mehmed Cosic, momak samo branio nije, a koliko se sjecam istrc'o vam je ono na Kosevu kad mu je Mulic kroz noge propustio, u stilu Thea Hernandeza, ja bih ga po tome makar zapamtio
Sto znaci ipak da sam upravu, nemate vi puno boljih opcija, a Pidro je psihicki toliko jak da sljedecu polusezonu moze odigrat tako da ga upuca neko s istoka:)
Izguglaj, Mehmed Cosic, momak samo branio nije, a koliko se sjecam istrc'o vam je ono na Kosevu kad mu je Mulic kroz noge propustio, u stilu Thea Hernandeza, ja bih ga po tome makar zapamtio

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa i nemamo mi nekih toliko boljih igrača. Razlog tome je kriminal rad direktorice i emira hadzica. E sad je vec druga prica sa skroz drugim ljudima, Kepcija odlicno radi svoj posao, rekao bi ipak da smo kvalitetniji, ali sve je to u nijansama, u par deka. E vidjet cemo sad kad dodje Marko Topić kako ce to vođenje sportskog segmenta izgledati. Ako dovedemo prednjeg veznog i spica kojeg smo zaciljali, necemo biti nista slabiji od TC.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2022, 14:33OK, Pidroni koji je "podigao" formu od novembra je bolji od Salcina na beku, ali u nijansama i to je diskutabilno al hajd priznacu ti to kao validno.
Alo bre matori, šmekerčino

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Sto nas ne mozete evo vec drugu godinu dobit kad ste kvalitetniji
igracki i imenima mozda jeste, CVovima, ali fudbal je kolektivni, timski sport, sistem igra veliku ulogu i trener igra veliku ulogu. U vas bi Vehabovic mozda najveca khurchina bio, ali u nas mu se znaju limiti, sta moze sta ne moze i ima fin doprinos u svakoj dosadasnjoj sezoni. To je kljuc, ja ne znam kako se niste opekli na TSS, vi ste mislili popishace se svima u usta samo eto jer je TSS 
Jakirovic sa Zrinjskim je dokaz takodjer da sistem unaprijedjuje igrace, s puno boljim "igracki" rosterom su bili tri nivoa ispod sadasnje igre i forme.
Vidjecemo kako ce to s Vasoskim izgledat ugl da ne dusimo ljude, mislim da ovaj tip zna sta hoce i da je dosao s vizijom fudbala koji zeli igrat.

Jakirovic sa Zrinjskim je dokaz takodjer da sistem unaprijedjuje igrace, s puno boljim "igracki" rosterom su bili tri nivoa ispod sadasnje igre i forme.
Vidjecemo kako ce to s Vasoskim izgledat ugl da ne dusimo ljude, mislim da ovaj tip zna sta hoce i da je dosao s vizijom fudbala koji zeli igrat.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Međusobni da, ali uzmi stanje na tabeli. Vi ste nakon Europe strasno losi bili. Gubili ste i od slobode, Rudara svih redom, mi ipak nismo toliko. Naravno (ne)znanje Sablica je izaslo na vidjelo u potpunosti protiv vas. A hvala vam na tome sto ste nas otpuhali, ne bi nikad Gorana otjerali.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2022, 14:45Sto nas ne mozete evo vec drugu godinu dobit kad ste kvalitetnijiigracki i imenima mozda jeste, CVovima, ali fudbal je kolektivni, timski sport, sistem igra veliku ulogu i trener igra veliku ulogu. U vas bi Vehabovic mozda najveca khurchina bio, ali u nas mu se znaju limiti, sta moze sta ne moze i ima fin doprinos u svakoj dosadasnjoj sezoni. To je kljuc, ja ne znam kako se niste opekli na TSS, vi ste mislili popishace se svima u usta samo eto jer je TSS
Vasoski je dobar trener, trener koji igra 343 formaciju, ali itekako zna posloziti ekipu da to fino na terenu izgleda, igra ofanzivan fudbal. Samo da on nama sredi igraca kojeg nam je preporucio i nama nema zime kad krene kukuruz liga.
Sto se tice kapitalaca to si u pravu, samo sto ima razlike izmedju tss i npr Avramovskog koji se ganja. Avramovski prije odlaska u Tursku je odlican igrac, a Susic je dosao iz prosječnog tima gdje se nije uspio izboriti za minute, to je alarmantno vec. I spic kojeg ganjamo nije polovnjak nego igrac koji je bio top3 strijelca u ligi u kojoj igra. Jedino se mozemo na šejtanu opeći, ali vjerujem da ce on kad prođe pripreme biti odlican.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 11 jan 2022, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo je već više od pune dvije godine bez pobjede protiv Veleža ili ako govorimo o broju utakmica: u posljednjih 5 utakmica nemaju pobjedu.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2022, 14:45Sto nas ne mozete evo vec drugu godinu dobit kad ste kvalitetniji![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Hoce li nam ovo Cerkez i debili sa budzeta opet udariti tarabu da ne mozemo na tribine?
7:20 za Miljacku.
Killaformanilla jesi badru ti kralju, u Srbiji i Beogradu jes šmeker zavodnik, zajebant, odnosno sve naj naj za muski rod, al ovdje smeker ima drugo znacenje, kako u Mostaru, tako i u Sarajevu, tebe koda su u Beogradu odgajali.
-
- Kontakt:
Imam korijene iz BG i sta sad

a jesam li ja druba znaci sta molim te, jel to kocerinski, volim uciti druga znacenja pojedinih rijeci

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 11 jan 2022, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!