Al koliko pricaju o doktorima rekao bih da imaju vise zdravstvenih problema od prosjecnog osamdesetogodisnjaka.BenWhite je napisao/la: ↑11 jan 2022, 16:34Princip odlaska ljekaru: Odeš svom doktoru, kažeš šta hoćeš, on te uputi specijalsti za to šta ti hoćeš i kraj. 5 minuta traje proces i kod nas i u Njemačkoj. Ne mogu vjerovati koliko serete na sve živo i neživo, pričate i onom šta znate i onom šta ne znate samo kako bi sve prikazali gore nego što jeste.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
A u srcu europe lagano znas cekati 5-6 sati na tretman u sluzbi hitne medicinske pomoci 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Fantasista
- Kontakt:
To je najlakši korak, odeš svom doktoru i on te uputi dalje. Međutim kad dođeš u dom zdravlja ili ukc onda neka ti je dragi Bog na pomoći. Teško onom ko padne njima u ruke. Prije nekoliko godina kada sam imao problema sa pritiskom i sa srcem odem da se naručim na ultrazvuk srca, termin dobio za 3 mjeseca, za ultrazvuk abdomena kad je otvorila spisak naručenih meni pozlilo. Na kraju odem privatno i snimim sve. Nije meni bio problem jer imam pare, šta je sa onim ko nema ni dinara a bolestan. Radiš i plaća ti se zdravstveno a moraš davati keš privatnim klinikama, isto je i za zubara gdje većina raje ide u privatne ordinacije.BenWhite je napisao/la: ↑11 jan 2022, 16:34Princip odlaska ljekaru: Odeš svom doktoru, kažeš šta hoćeš, on te uputi specijalsti za to šta ti hoćeš i kraj. 5 minuta traje proces i kod nas i u Njemačkoj. Ne mogu vjerovati koliko serete na sve živo i neživo, pričate i onom šta znate i onom šta ne znate samo kako bi sve prikazali gore nego što jeste.
Meni je prošle godine na nogometu pukao mišić tj list desne noge po sredini i dobio sam hitni pregled,snimanje itdFantasista je napisao/la: ↑11 jan 2022, 17:55To je najlakši korak, odeš svom doktoru i on te uputi dalje. Međutim kad dođeš u dom zdravlja ili ukc onda neka ti je dragi Bog na pomoći. Teško onom ko padne njima u ruke. Prije nekoliko godina kada sam imao problema sa pritiskom i sa srcem odem da se naručim na ultrazvuk srca, termin dobio za 3 mjeseca, za ultrazvuk abdomena kad je otvorila spisak naručenih meni pozlilo. Na kraju odem privatno i snimim sve. Nije meni bio problem jer imam pare, šta je sa onim ko nema ni dinara a bolestan. Radiš i plaća ti se zdravstveno a moraš davati keš privatnim klinikama, isto je i za zubara gdje većina raje ide u privatne ordinacije.BenWhite je napisao/la: ↑11 jan 2022, 16:34Princip odlaska ljekaru: Odeš svom doktoru, kažeš šta hoćeš, on te uputi specijalsti za to šta ti hoćeš i kraj. 5 minuta traje proces i kod nas i u Njemačkoj. Ne mogu vjerovati koliko serete na sve živo i neživo, pričate i onom šta znate i onom šta ne znate samo kako bi sve prikazali gore nego što jeste.
To hitno je ispalo 7 dana od ozljede kada mi je doktorica rekla nesto u smislu da et sad mi to dzaba i snimamo ako sta nije dobro sad se il ne vidi il je krivo krenulo srastati
Sva sreca nisam nisa prepustio slučaju pa sam drugi dan krenuo privatno kod jednog prvoligaskog klupskog fizija ali sam na ovo snimanje otisao zbog drugog mišljenja
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jala i Buba se nisu roknuli sa 27 i tekstovi im imaju bar nekog smisla, tako da stepenica više u odnosu na Nirvanu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Haj baš da čujem taj sjajni smisao vanserijskih tekstova ?!ArtemisFowl je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:47Jala i Buba se nisu roknuli sa 27 i tekstovi im imaju bar nekog smisla, tako da stepenica više u odnosu na Nirvanu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ooo jeee una naaaa mala vozii gore dole rolii jeee mhmm.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:57Haj baš da čujem taj sjajni smisao vanserijskih tekstova ?!ArtemisFowl je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:47Jala i Buba se nisu roknuli sa 27 i tekstovi im imaju bar nekog smisla, tako da stepenica više u odnosu na Nirvanu.
Glupo je uopste pricati o smislu tekstova Nirvane kad je i sam Kurt cesto birao rijeci po zvucnosti a ne po smislu, kasnije je iz revolta jer su ljudi analizirali te gluposti namjerno jos vise piskarao besmislice. Nikad nije tvrdio da je neki pjesnik.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma evo mene samo zanima taj strašni, umni smisao tekstova velikana kakvi su bubašvaba i jala.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Evo dio pjesme koju mi je prvu izbacilo na googleOldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:57Haj baš da čujem taj sjajni smisao vanserijskih tekstova ?!ArtemisFowl je napisao/la: ↑11 jan 2022, 19:47Jala i Buba se nisu roknuli sa 27 i tekstovi im imaju bar nekog smisla, tako da stepenica više u odnosu na Nirvanu.
Mama, ne brini za sina
samo malo flexa i gasira
mama, mama, mama, mama, ne brini za sina
samo malo flexa i gasira
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne kažu džaba, svaki dan učiš nešto novo.
Od večeras sam bistriji za cijelih 1%.
Od večeras sam bistriji za cijelih 1%.
Sjela bi mi u terenca
Mala bi samo u benza
Koga ovo ne motivise u zivotu nek se ubije odmah.
Mala bi samo u benza
Koga ovo ne motivise u zivotu nek se ubije odmah.
Kao ne slusaju, a svi tekstove imaju u glavi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ja slusam. Nema jace muzike za auta i da opustis mozak. Jbg imas uvijek ove sto moraju u svemu u zivotu imati full smisao. Moze pjesma biti glupa i besmislena a da vozi. 
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja niti slušam, niti znam ijedan dio pjesme od bilo kojeg od tih umjetnika.
Valjda ti krećeš od sebe po šablonu ako slušam ja, sigurno su i drugi jer svi eto prate šta je IN.
Valjda ti krećeš od sebe po šablonu ako slušam ja, sigurno su i drugi jer svi eto prate šta je IN.
Po tvojoj logici bi onda samo trebali slušati Đorđea Balaševića, ako već pričamo o ex Yu muzici, što naravno nije tačno!
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 11 jan 2022, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Hajmo pricati o smislu merlinove mjesecine
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa manje vise sva omladina ih slusa. Nekome je to mozda kao umjetnost, ima i takvih debila. Ali mislim da vecina slusa jer je dobra zajebancija i lagano ulazi u usi. Yebe mi se za tekst hocu da se opustim i muzika je strasna cim udje malo u usi.
Imaju oni i dobrih tekstova ali to vecinom prodje slabije pa onda pisu gluposti jbg.
Ne moras ih slusati ali ne znaci da su svi koji ih slusaju nekakvi debili i retardi. A oni orangutani koji zaglupljuju ljude.
Imaju oni i dobrih tekstova ali to vecinom prodje slabije pa onda pisu gluposti jbg.
Ne moras ih slusati ali ne znaci da su svi koji ih slusaju nekakvi debili i retardi. A oni orangutani koji zaglupljuju ljude.
Jala i Buba for lajf. Sex, droga, alkohol, kajla i audi R8. Motivacija, posebno za maloljetne furacice hihi
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne kažem da su svi koji to ponekad poslušaju ovakvi ili onakvi, ali isto ne mogu reći i za one koji to slušaju svaki dan i čudom te gledaju kada kažeš šta ti slušaš. Kao u fazonu, šta će ti to, daj nešto žešće i onda ti dakako preporuči neku strašnu numeru od velikana jale i bubašvabe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.